эх договорняки...
может просто хватит их играть чтоб траблов не было? это как вариант
Ну почнем з того, що договорняки юзають на рівні команд дуже рідко приблизно 1-2 рази в сезон , а деколи і рідше, і юзають їх усі, ну або практично усі, в різних ситуаціях просто не пишуть про це на форумі. На рівні збірних так це взагалі кожен другий матч такий, був тренером сам знаю. І в даному випадку, він був вигідний двом менеджерам, що буває вкрай рідко. Щодо впливу його на фінальний результат, то я думаю, що навіть при рівних настроях все таки мої б цей матч витягнули, -22 це не -5 і не -10 ну і само собою, якби я виставлявся, то і я би ставив можливо іншу тактику/угадайку і так далі.
А щодо твоєї боротьби за чесну гру(без договорняків), просто наведу приклад ось цього матчу
(75981486) де ти спеціально злив конкуренту Кампота гру, це по твоєму ок? Тому не потрібно з когось робити крайнього, а самому робити не набагато краще.
Щодо матчу з Кампотом в лізі, я не бачу проблеми, виграв сильніший, була боротьба, так другі склади і що далі? Міг виграти він міг виграти я. Кожен менеджер має тут свободу вибору як зіграти, і те що ти не хочеш грати договорняк, або не любиш їх не означає, що інші не можуть робити це або що це заборонено.
предлагаю закидать тухлыми яйцами и гнилыми помидорами обоих финалистов
Жостко, правда не розумію чому, але це твоє право, якщо тобі від цього стане лекше, можеш кидати

С чем в больничку залетел, если не секрет?
З не дуже приємним діагнозом, але тут озвучувати його не буду, бо всетаки це особисте.
Предлагаю высказать свой респект Прометею, которые не стал вайнить, мол подлый Армин меня кинул с договорняком и тд, а достойно воздержался от комментариев. Если бы Армин сам не сознался, не было бы повода закидывать кого либо плодами и овощами.
Имхо,вообще не стоит рассказывать про любый взаимные договорняки, ибо это ваше личное дело, и даже если кто-то кого-то кинул - ничего уже не изменить.
Повністю підтримую.
Last edited by GM-Armin at 12/21/2014 10:03:25 AM