A SAD NEKOLIKO RIJEČI I O ŠUTLJIVOJ KONFI.....
22.1.2011 18:00:00 Olympiacos Pulaeus SuperMachine ...
.ovo bude zanimljiva utakmica.SuperMachine
ima prednost domačeg terena, ali Olympiacoc ima veči roster, i veče iskustvo u ovakvim utakmicama.Dok je Valerosi
mlad i nadobudan menađer, i od njega se sve može očekivati,čak mislim da bi mogao i trgicu baciti pošto slijedeču
igra protiv Ponka i to dobiva.A protiv Istre nema tak i tak kaj tražiti, pa na te dvije utakmice može vratiti ent
i još kroz kup .Tak da do utakmice sa Jugoplastikom ,mu opet bude ent dovoljno velik da i Jugoplastiku dobije.
Znači trgica plus domači teren , dobitna kombinacija za sigurnu pobijeda protiv Olympiacosa...
znači SUPERMACHINE DOBIVA....
22.1.2011 18:00:00 kk ponko The Sith...
Tu se nema kaj pisati Ponko je praktički več boot.Svi su mu
igrači na prodaju oni kaj nekaj vrijede.Jedini problem je da ak ne postane boot do utakmice,pošto nema postavljene
igrače The Sith bu imal problema sa treningom ovaj tjedan zbog nemogučnosti dobivanja dovoljno minuta igračima
u ovoj tekmi....THE SITH DOBIVA.....
22.1.2011 18:00:00 KK Grnica Istra Pula .....
Ovdje pobijeda istre nema šanse da dođe u obzir.I to na
laganici .Grnica nema šanse ni pod razno jer je Istra zajedno sa Lokardom prvi pik za odlazak u prvu ligu ove
sezone.Jednostavno ne vidim ni najmanju šansu Grnice da iznenadi Istru....znaći ISTRA DOBIVA..
22.1.2011 18:00:00 Zvijer-zmaj Jugoplastika Hvar ..
.pošto se Juga nije logirala od 06.01, i ak se ne
logira do pred utakmicu mislim da nema ni najmanje šanse protiv Zvjeri, koji iako prodaje svoja 2 najjača unutarnja
igrača,ali mislim da po toj cijeni nema ni šanse da neko uopće baci oko na njih a kamoli da bida na njih. Očito se
samo hoče pohvaliti kakve monstrume ima u momčadi, ali zbog jako slabe vanjske linije je jako slab protivnik ostalima,
i još sa time kaj stalno igra jednu te istu taktiku je lako pobijediv. Ali protiv juge ima realne šanse za pobijedu,
čak ne vidim ni trunku šanse Jugoplastike da dobije Zvjer,pogotovu ak se ni ne logira prije subote.....znači
ZVJER DOBIVA......
Ajde da rezimiramo u ovom kolu ima vrlo malo neizvjesnih utakmica.I samo dvije moguče gostujuće pobijede Zvijeri i
dugava.Dok sve ostale tekme sigurno dobivaju domačini
Evo toliko od mene, nadam se da sam se dovoljno potrudio i da zaslužujem koji tuč.Zato tučnite me pliz za nagradu
...he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!