BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Кубок №2

Кубок №2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: g0rd0n

This Post:
00
183289.526 in reply to 183289.520
Date: 12/20/2014 3:47:04 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19311931
Second Team:
RSNPZD!
С чем в больничку залетел, если не секрет?

This Post:
00
183289.527 in reply to 183289.526
Date: 12/20/2014 5:11:02 PM
SUMY DEVILS
II.1
Overall Posts Rated:
13971397
о том что договорняки не красят игру, особенно такие корявые как играл Армин с Кампотом в лиге и такой как в финале кубка... даже договорняк нормально раскатать не могут..беда)

This Post:
66
183289.528 in reply to 183289.524
Date: 12/20/2014 10:08:06 PM
Overall Posts Rated:
512512
Предлагаю высказать свой респект Прометею, которые не стал вайнить, мол подлый Армин меня кинул с договорняком и тд, а достойно воздержался от комментариев. Если бы Армин сам не сознался, не было бы повода закидывать кого либо плодами и овощами.
Имхо,вообще не стоит рассказывать про любый взаимные договорняки, ибо это ваше личное дело, и даже если кто-то кого-то кинул - ничего уже не изменить.

This Post:
11
183289.529 in reply to 183289.521
Date: 12/21/2014 10:01:02 AM
Overall Posts Rated:
14581458
эх договорняки...
может просто хватит их играть чтоб траблов не было? это как вариант

Ну почнем з того, що договорняки юзають на рівні команд дуже рідко приблизно 1-2 рази в сезон , а деколи і рідше, і юзають їх усі, ну або практично усі, в різних ситуаціях просто не пишуть про це на форумі. На рівні збірних так це взагалі кожен другий матч такий, був тренером сам знаю. І в даному випадку, він був вигідний двом менеджерам, що буває вкрай рідко. Щодо впливу його на фінальний результат, то я думаю, що навіть при рівних настроях все таки мої б цей матч витягнули, -22 це не -5 і не -10 ну і само собою, якби я виставлявся, то і я би ставив можливо іншу тактику/угадайку і так далі.
А щодо твоєї боротьби за чесну гру(без договорняків), просто наведу приклад ось цього матчу (75981486) де ти спеціально злив конкуренту Кампота гру, це по твоєму ок? Тому не потрібно з когось робити крайнього, а самому робити не набагато краще.
Щодо матчу з Кампотом в лізі, я не бачу проблеми, виграв сильніший, була боротьба, так другі склади і що далі? Міг виграти він міг виграти я. Кожен менеджер має тут свободу вибору як зіграти, і те що ти не хочеш грати договорняк, або не любиш їх не означає, що інші не можуть робити це або що це заборонено.
предлагаю закидать тухлыми яйцами и гнилыми помидорами обоих финалистов

Жостко, правда не розумію чому, але це твоє право, якщо тобі від цього стане лекше, можеш кидати

С чем в больничку залетел, если не секрет?

З не дуже приємним діагнозом, але тут озвучувати його не буду, бо всетаки це особисте.

Предлагаю высказать свой респект Прометею, которые не стал вайнить, мол подлый Армин меня кинул с договорняком и тд, а достойно воздержался от комментариев. Если бы Армин сам не сознался, не было бы повода закидывать кого либо плодами и овощами.
Имхо,вообще не стоит рассказывать про любый взаимные договорняки, ибо это ваше личное дело, и даже если кто-то кого-то кинул - ничего уже не изменить.

Повністю підтримую.

Last edited by GM-Armin at 12/21/2014 10:03:25 AM

This Post:
00
183289.530 in reply to 183289.529
Date: 12/21/2014 10:40:20 AM
SUMY DEVILS
II.1
Overall Posts Rated:
13971397

А щодо твоєї боротьби за чесну гру(без договорняків), просто наведу приклад ось цього матчу (75981486) де ти спеціально злив конкуренту Кампота гру, це по твоєму ок? Тому не потрібно з когось робити крайнього, а самому робити не набагато краще.
Щодо матчу з Кампотом в лізі, я не бачу проблеми, виграв сильніший, була боротьба, так другі склади і що далі? Міг виграти він міг виграти я. Кожен менеджер має тут свободу вибору як зіграти, і те що ти не хочеш грати договорняк, або не любиш їх не означає, що інші не можуть робити це або що це заборонено.

Я могу только пожелать тебе в следующем сезоне чтоб все твои соперники, пока ты играешь в кубке, договаривались между собой и играли вторыми составами, а с тобой играли основой! как ты на той неделе когда играл с кампотом и со мной. думаю это справедливо и не запрещено.
а кампота я хочу слить просто из-за личной неприязни... ну мы с тобой насчет этого общались.

This Post:
00
183289.531 in reply to 183289.529
Date: 12/21/2014 12:11:07 PM
Overall Posts Rated:
294294
На рівні збірних так це взагалі кожен другий матч такий, був тренером сам знаю.

За 2 сезоны некто не предложил. Раз пытался сам договорится и Фёрст из Белоруссии отказался.

This Post:
00
183289.532 in reply to 183289.530
Date: 12/21/2014 12:49:55 PM
Overall Posts Rated:
14581458
Я могу только пожелать тебе в следующем сезоне чтоб все твои соперники, пока ты играешь в кубке, договаривались между собой и играли вторыми составами, а с тобой играли основой! как ты на той неделе когда играл с кампотом и со мной. думаю это справедливо и не запрещено.
а кампота я хочу слить просто из-за личной неприязни... ну мы с тобой насчет этого общались.

Будь добрішим і добро до тебе повернеться, незнаю звідки в тебе стільки негативу до мене, це лише гра, а мені здається ти до ББ дуже серйозно ставишся, а на рахунок моїх суперників, грайте всі основами/моцами, я не даю?
Не завжди все буває гладко, і потрібно сприймати перемоги і поразки, нормально, а не сприймати все в штики. З вашої конференції мене і моцили, і обігрували, то що мені тепер заговор готувати проти кожного, обіжатися, і так далі? Смішно
Я вважаю, що від ББ в першу чергу треба отримувати задоволення, а не злитися на когось за щось, і цей негатив виносити на загальний форум. Але це твоє право. Не знаю чому одна поразка тебе так сильно образила, тим більше шо в лізі на даний момент та і на момент нашого матчу від Рапіда відставав на -2, і догнати його було малореально. А за кубок ну тут ти сам винуватий що вилетів, тому я не знаю, які твої грандіозні плани я обрушив і чим перейшов тобі дорогу. Але пропоную закінчити цю дискусію, а якщо все ж є якісь питання - ББ-почта, Ася, Скайп, знаєш можеш написати обговоримо.
За 2 сезоны некто не предложил. Раз пытался сам договорится и Фёрст из Белоруссии отказался.

Ну з Маньяками договорняки грати небезпечно А якщо серйозно, то в цьому сезоні це і не дивно, бо суперники, на дві голови слабші, смисл їм щось пропонувати. За попередній сезон, важче сказати, я лише по своєму досвіді в НТ можу сказати, що отримував дані листи регулярно від різних команд, не рідко це був обман, ну і якось хотів архів зробити, але все руки не доходили.

This Post:
00
183289.533 in reply to 183289.532
Date: 12/21/2014 1:24:38 PM
SUMY DEVILS
II.1
Overall Posts Rated:
13971397
ну мы уже об этом всем общались...
не люблю когда люди думают что они самые умные, а все остальные тупые...
я ж говорю, играйте как хотите и с кампотом и с остальными хоть за каждый матч договаривайтесь, но только если это не затрагивает интересы моей команды...

This Post:
00
183289.534 in reply to 183289.532
Date: 12/21/2014 3:46:59 PM
Overall Posts Rated:
405405
лучше ты бы промолчал про договорняк , а так лично мое мнение я против договорняков против пустой , играю в свое удовольствие это все лишь игра , просто обидно когда приходишь смотреть финал нац кубка , а там один с большим настроем играет , возникают вопросы - и как оказалось не все там гладко и пушисто. О-БИД-НО !!!

This Post:
00
183289.535 in reply to 183289.534
Date: 12/21/2014 4:30:56 PM
SUMY DEVILS
II.1
Overall Posts Rated:
13971397
да и вообще зачем договариваться если играешь в удовольствие? значит знаешь что команда слабенькая и пытаешься выкрутится.

Message deleted
Advertisement