BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: sass89
This Post:
00
107434.577 in reply to 107434.576
Date: 6/1/2013 2:23:50 PM
Overall Posts Rated:
22
Palju Õnne võidu puhul Konsesko igatahes. Polnudki nii võimatu. Valge las paugutab...peaasi, et alla 50 prossa visked jäävad ning teised tagamängijad lihtsalt maha võtta ning enda poolt ühtlane rünnak.
Aga Aja vastu vist see aasta keegi ei saa. Kui veab saad ikkagi edasi...

From: Jäpe

This Post:
00
107434.578 in reply to 107434.577
Date: 6/2/2013 1:16:25 PM
Overall Posts Rated:
99
Tänud kaasaelamise eest. Ei teagi, mis Viplalale saatuslikuks sai. Kogemuse pealt oli ta ikka kõvasti üle.....Valge peale panustades oli selline riskiga värk, aga peaaegu , et õigustas .Siiski Oja ja Rehepapp tegid ka korraliku partii.Mulle isiklikult sümpatiseerib see, et Viplala ajab asja eesti meestega. Kõik jõud on küll vanad peerud, aga nendest pigistas meeskonna manager küll maximumi välja. Mille taha asi jäi??No seekord andis BB -mängumootor eelistuse noorematele, ma loodan. Mul ka mõni vana peer sees, aga ilma kogemuseta ei tee miskit. Usun, et Viplala ei viska püssi põõsasse. Sama kooslusega mängib ta järgmistel hooaegadel kindlasti play-offis. Mis puutub minu tegemistesse, siis kaotama kindlasti ei lähe.Paar korda olen ennegi liiga finaalis mänginud ning seetõttu on asi tsipa lihtsalm.Edasipääsejat ennustama ei hakka.Siiski lükkaks favoriidikoorma temale.Tal sellised mehed nagu Ots ja Laserna, kelle pidurdamisel võivad tekkida sellised pisikesed probleemid, aga ei midagi üle mõistuse.Vaatame ära, mis esimene mäng toob ja alles siis saab teha sellise väikese analüüsi. Kui võidab on tugevam, kui kaotab siis järelikult nõrgem(nii lihtne see ongi!!!)

This Post:
00
107434.579 in reply to 107434.577
Date: 6/2/2013 1:16:36 PM
Overall Posts Rated:
99
Tänud kaasaelamise eest. Ei teagi, mis Viplalale saatuslikuks sai. Kogemuse pealt oli ta ikka kõvasti üle.....Valge peale panustades oli selline riskiga värk, aga peaaegu , et õigustas .Siiski Oja ja Rehepapp tegid ka korraliku partii.Mulle isiklikult sümpatiseerib see, et Viplala ajab asja eesti meestega. Kõik jõud on küll vanad peerud, aga nendest pigistas meeskonna manager küll maximumi välja. Mille taha asi jäi??No seekord andis BB -mängumootor eelistuse noorematele, ma loodan. Mul ka mõni vana peer sees, aga ilma kogemuseta ei tee miskit. Usun, et Viplala ei viska püssi põõsasse. Sama kooslusega mängib ta järgmistel hooaegadel kindlasti play-offis. Mis puutub minu tegemistesse, siis kaotama kindlasti ei lähe.Paar korda olen ennegi liiga finaalis mänginud ning seetõttu on asi tsipa lihtsalm.Edasipääsejat ennustama ei hakka.Siiski lükkaks favoriidikoorma temale.Tal sellised mehed nagu Ots ja Laserna, kelle pidurdamisel võivad tekkida sellised pisikesed probleemid, aga ei midagi üle mõistuse.Vaatame ära, mis esimene mäng toob ja alles siis saab teha sellise väikese analüüsi. Kui võidab on tugevam, kui kaotab siis järelikult nõrgem(nii lihtne see ongi!!!)

From: pätu

This Post:
00
107434.580 in reply to 107434.579
Date: 6/4/2013 9:48:59 AM
Overall Posts Rated:
00
Mis seal salata ,hetke vormikõver soosib natuke mind aga buzzeri mängumootor on sellline huvitav kooslus igasugustest huvitavatest nüanssidest ,mida mida pole alati võimalik ette ennustada. Nii, et ootame ja vaatame.

This Post:
22
107434.581 in reply to 107434.580
Date: 6/6/2013 2:35:25 AM
Overall Posts Rated:
99
Krt tuleb tunnistada, et minu jaks sinu vastu ..hakkab otsa saama.Tahta ju võid, aga jah.Siiski, olen hooajaga rahul, isegi kui ei suuda sind üllatada.Andsin , proovisin, püüdsin, aga välja kukkus nagu alati.Tagantjärele, olex tulnud mõni pisike täiendus enne play-offe teha,aga ütlen ausalt, ei julenud loota, et niimoodi need asjad lähevad.Siiski, kergelt ei anna ma miskit.Teen pisikesed korrektuurid ja püüan ikka võimatut. Kole olex küll kui 2:0 peksa saaxin, aga hetkeolukord palju rohkem ei luba. Uurisin siin sinu meeskonna ajalugu,,üsna muljetavaldav.Mõne hooajaga kerida ennast juba peaaegu teise liigasse.TUBLI...
Kokkuvõtvalt saab siinsete liigakaaslastega järgmisel hooajal ka asju arutada, juhul kui BB mängumootoril muud plaanis pole ja mõnda su tähtmängijat minu rõõmux ära ei vigasta.Laserna ja Ots teevad ikka oma ära ja kui sul mõni kangelane veel tekib, siis on raske.
Aga see pole koht kus leinata, järgmine hooaeg tuleb seda pingelisem, sest siis juba eesmärk märksa selgem ja usun, et see eesmärk pole ainult minu oma, ex leidub teisigi!!!

From: pätu

This Post:
00
107434.582 in reply to 107434.581
Date: 6/8/2013 2:59:21 PM
Overall Posts Rated:
00
Viimane mäng kukkus nii välja ,et võitsingi .Eks näha ole kuidas teises hakkama saab ehk tulen kolinal alla tagasi. Oki-doki.

Last edited by pätu at 6/9/2013 8:04:52 AM

This Post:
00
107434.583 in reply to 107434.582
Date: 6/11/2013 2:25:07 AM
Overall Posts Rated:
22
Ennustaks järgmise hooaja lõppjärjestust. Esikolmikut pole raske ennustada. Konesko,Viplala Transformers(oleneb mis muudatusi teed). AKSK, Keevitajad, Blackrose peaks jagama 4-6 kohad. Kuigi uusi meeskondi on raske viimastele kohtadele panna, siis kuna nägemust meeskondadest pole, ei hakka hetkel pakkuma. Vaevalt et mõlemad 6-7 jäävad. Aga esikolmikusse vaevalt, et asja on neil. Tundub, et tuleb jälle tihe rebimine ning suhteliselt ühtlane hooaeg. Konesko oleks võinud ka edasi minna oleks vähe kergem olnud, aga eks tuleb hakkama saada.
Ise tegin meeskondades muudatusi, mis lõpuks palkasid vaadates ei kukkunud nii välja kuidas tahtsin. Eesmärk oleks 3 hooaega veel playoffis tiksuda kergelt ning eks siis ole näha, kas suudan ka suurematele kohtadele mängida.

This Post:
00
107434.584 in reply to 107434.583
Date: 6/11/2013 2:29:04 AM
Overall Posts Rated:
22
Aaa..natuke vaatasin ka drafti tulemusi. Midagi väga erilist silma ei jäänud kuid paar enam vähem prospecti ikka tuli mõnedele. Ise drafti raha ei pannud ning olen selle kvaliteedi suhtega rahul. Eelmine aasta investeerisin ikka vähe rohkem ning tulemuseks 3 jorri nii et kerge edasiminek :)
Kuidas noored kõlbavad teistele...müüte või treenite?

This Post:
00
107434.585 in reply to 107434.584
Date: 6/11/2013 5:00:06 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ise paigutaksin küll ennast 6-7 kohale, kavatsen hakata noori treenima. Paar noort juba silmapiiril. Seega liigas väga ei pinguta, üritan praeguste mängijatega hakkama saada.

Ise arvan et 1. koht konesko, teine Sina(keevitajad) ja kolmas Viplala(kuna tal vanad mängijad juba).

Ja kuna U21 valimised käivad siis loodan et hääletate minu poolt :)

Tänud.

This Post:
00
107434.586 in reply to 107434.585
Date: 6/11/2013 5:58:05 AM
Overall Posts Rated:
22
Ma ei paneks end nii kõrgele. 4 oleks reaalne kuid arvestades seda, et plaanin ka vähe treenimisega tegeleda, siis võivad need 3-4 kaotust liigas mind ka 5-6 langetada. Tglt oleneb ka teise poole uutest meeskondadest - pole neid uurinud. Kui sa enda meeskonda kedagi juurde otseselt ei too, siis küll langed vähe tahapoole, aga päris ei usu, et sa ainult nende meestega mängima hakkad. Seega Konesko Viplala panen eelisseisu...edasi on asjad lahtised...eks näeb mis uued meeskonnad teevad.
Eks ikka hääletan...vb saan enda KM ka mingiks kanditaadiks välja treenitud.

This Post:
00
107434.587 in reply to 107434.586
Date: 6/11/2013 12:52:59 PM
Overall Posts Rated:
99
Nagu aru saan, siis kõik meeskonnad treenivad.Ex peab siis ise ka treenima!!!MIs puutub play-offi, siis hooaeg nõnna noor alles ja panustada väga ei julge.Ex see seltskond, kes eelmisel hooajal eespool asju sättis, sätib ka see hooaeg.Keegi midagi muutnud kategooriliselt ei ole.Ise plaanin vaikselt play-offi tiksuda.Juurde esialgu kedagi tooma ei hakka, kui vajadus tekib, ex siis pääb keskit miskit vaatama hakkama.Hetkeseis ikka nii nagu alati,,karikas võimalikult kaugele ja oma noored võiks see hooaeg sammu edasi teha.

Advertisement