Krt tuleb tunnistada, et minu jaks sinu vastu ..hakkab otsa saama.Tahta ju võid, aga jah.Siiski, olen hooajaga rahul, isegi kui ei suuda sind üllatada.Andsin , proovisin, püüdsin, aga välja kukkus nagu alati.Tagantjärele, olex tulnud mõni pisike täiendus enne play-offe teha,aga ütlen ausalt, ei julenud loota, et niimoodi need asjad lähevad.Siiski, kergelt ei anna ma miskit.Teen pisikesed korrektuurid ja püüan ikka võimatut. Kole olex küll kui 2:0 peksa saaxin, aga hetkeolukord palju rohkem ei luba. Uurisin siin sinu meeskonna ajalugu,,üsna muljetavaldav.Mõne hooajaga kerida ennast juba peaaegu teise liigasse.TUBLI...
Kokkuvõtvalt saab siinsete liigakaaslastega järgmisel hooajal ka asju arutada, juhul kui BB mängumootoril muud plaanis pole ja mõnda su tähtmängijat minu rõõmux ära ei vigasta.Laserna ja Ots teevad ikka oma ära ja kui sul mõni kangelane veel tekib, siis on raske.
Aga see pole koht kus leinata, järgmine hooaeg tuleb seda pingelisem, sest siis juba eesmärk märksa selgem ja usun, et see eesmärk pole ainult minu oma, ex leidub teisigi!!!