Zvuči zanimljivo, ali BB trenutno ima prioritet a ostalo jedva da i stignem...tak da trenutno nemam volje nešto novo počinjati...
Ivek opet solidan - prvi...=)))
ja sam čak tamHB batalio skoro dal sam jednom frendu da mi vodi ekipu, ja samo odem d pogledam forum i zbanam kojeg mulca kaj se prekenjava na forumu ja to odmah u korjenu sasjećem,
da mi je biti ovdje GM....to mi je slijedeća funkcija na koju pucam ovdje pa da vam ja pokažem kak bi odmah se svi forumi trgli vrtoglavo bi otišli u orbitu sa brojem postova ....
a ne ovaj Kivan ,pa on nikad nema vremena kad ga trebaš.....stalno ga trebam ...a njega nigdje ....:::)))))
zato krećem u akciju za postavljanje još jednog GM-a u hrvata naravno mene ....::::)))))
svi me podržite jer ja ću biti strog ali pravedan....i kažnjaval bum samo neaktivnost na forumu a ne aktivnost.....he,he,he....:::))))
@GM Kivane odstupi sa svoje funkcije ,dobrovoljno da ne bi došlo nepotrebno do GM udara i preuzimanja funkcije silom ::))prilika......he,he...:::))))
ovo nemoj uzeti ko napad ,nego kao prijateljski savijet,da nebude nepotrebnog proljevanja krvi...:::)))
@ray...ivek samo prvi ...pa stvarno bi se mogel malo i više potruditi.:::))))))
Last edited by marijoh (NTscout) at 1/23/2011 6:13:00 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!