BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > תופעת המשכורות

תופעת המשכורות

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293897.7 in reply to 293897.6
Date: 4/20/2018 11:41:20 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
ענברים של תומר בוודאות חצתה את רף ה מיליון.
לגביך ואהוד אולי טעיתי, אבל כמו שציינת חשוב מאוד לאזן בין תחרותיות ואימונים, וחשוב מאוד לא לקפוץ מעל הפופיק.
אוכל רק לומר מנסיון שזה שיש לך את הקבוצה עם השכר הגבוה ביותר לא אומר שהיא טובה יותר משאר הקבוצות.....
כמו שציין פה צבי, תקרת השכר הגבוהה גורמת לכך שלא תהיה אפשרות כמעט לביצוע טאנקינג, מה שהיה קורה לפני שהייתה תקרת שכר בכלל.
מלונס ופיש פיש גארדן אולי באמת קצת עם משכורות גבוהות, אבל כל השאר כולל חיפה לינקס עדיין בגדר הסביר.
שני השחקנים שרכשתי יבואו מן הסתם על חשבון שני שחקנים אחרים שימכרו( אחד מהם כבר ברשימת ההעברות) (33703143)כך שאני אתייצב בסופו של דבר על איזור ה 600-630 אלף שכר

This Post:
11
293897.8 in reply to 293897.7
Date: 4/26/2018 12:11:48 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
יש לי רישומים ישנים בהם רשומות כל מיני קבוצות מכל מיני תקופות, חצי ליגה בעב עברה את ה 800 אלף למשל באחת העונות...

אני דווקא חושב שהרצפת שכר ה הדבר הכי חכם שנעשה ומעולה שהוא גבוה.

מאמן שעושה טנקינג בליגת העל ולא סובל מרצפת שכר שכזו יכול לחסוך כמה מיליונים טובים בעונה אחת! זה אבסורד ולא ספורטיבי פי 100 מכל נזק אחר שהתקרה עושה.
יותר מזה אני אזכיר לכם שהם הכניסו רצפה בגובה מסויים ואחרי שראו שקבוצות ממשיכות לעשות את זה כי הן ממשיכות להרוויח הם העלו את הרצפה שוב(אני חושב שהם העלו את הרצפה פעמיים אבל אני כבר לא בטוח).

מכבי שארפ תל אביב בעבר הרחוק עשתה קרוב ל 5 מיליון בחיסכון של עונה אחת- גם מדיווחים שלו וגם מהחישובים שלי.

אז אם הדיון זה אם להוריד ב 50 אלף או ב 100- שיישאר ככה.
יותר יכאב לכם כשיבוא מאמן שעלה- וירד וחסך כמויות אדירות של כסף תוך כדי ניצול של החור.

ולהפך, מהצד אני מאוד נהנה לראות ליגה כה חזקה. וכן תחרות שוחקת, אבל תחרות זה גם מה שמהנה.
השוק תמיד מתאזן, א מעט מידי ישקיעו אנשים יבואו לנצל את ההזדמנות ואם יותר מידי ישקיעו הרבה אנשים יצטרכו לבנות מחדש. אין עם זה שום בעיה לדעתי.

This Post:
00
293897.9 in reply to 293897.8
Date: 4/27/2018 3:06:43 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
מסכים לחלוטין עם כל מילה.

This Post:
00
293897.10 in reply to 293897.9
Date: 7/5/2018 4:06:27 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שלום לכולם. אני שוב פותח את הדיון הזה.
ברור לי שכל מאמן יכול לעשות מה שהוא רוצה 6עדיין אני עצבני במיוחד שמאמנים כאן הורסים לנו את הליגה. שאקטימנס ומלון הרסו לנו את הליגה העונה. משכורות עתק מה שקבע שתקרת השכר העונה הייתה עצומה, מעבר לזה הבוקר או אתמול קבוצה נוספת רכשה שחקן של 218 אלף שכר שבועי.
בקיצור הורסים לנו את הליגה וחבל שכך.

This Post:
11
293897.11 in reply to 293897.10
Date: 7/6/2018 3:08:43 AM
Stars Team
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
2020
Second Team:
Stars Team II
יהודה,

אני מאמן שחקני חוץ בתחילת דרכם וצריך שחקני פנים חזקים

כשמוכרים שחקנים מעולים עם משכורות גבוהות בכאלה מחירים, שווה לקנות אותם.

מן הסתם, אין כוונה לשמר כאלה משכורות לאורך זמן

כל אחד והשיטות שלו וכל שיטה לגיטימית

ובכל מקרה כמו שנאמר, הכל מתאזן בסוף

This Post:
00
293897.12 in reply to 293897.11
Date: 7/6/2018 5:13:41 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
הכל מתאזן אך הליגה נדפקת. במקום תקרת שכר של 500 אלף זה עולה קיצוני והרווחים נפגעים.

This Post:
00
293897.14 in reply to 293897.13
Date: 7/7/2018 12:28:55 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
קודם כל סחטיין על התוקפנות. האמת אתה וכל אחד אחר יכולים לתקוף כמה שאתם רוצים. אם אני נהנה או לא נהנה זה סיפור אחר, הייתי מעדיף לרדת ליגה בליגה בריאה מאשר להיות בצמרת בליגה שנהרסת. מאכזב אותי מאוד הקטע שקבוצות בהחלטות כאלה ואחרות גורמות לתקרת השכר לעלות בצורה דראסטית כי הם החליטו להחזיק סגלים שך 900 אלף פלוס מינוס. בליגה שפויה תקרת השכר הייתה חצי מיליון. מבחינתי מי שחסך כסף
ורוצה לזכות באליפות בזה שהוא ישבור את הליגה זו הדרך הפחות יפה וזהו בסך הכל. מי שרוצה להמשיך לתקוף מוזמן.

This Post:
22
293897.15 in reply to 293897.14
Date: 7/7/2018 3:39:22 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
באמת יהודה שאתה מגזים.
מה זאת אומרת ליגה בריאה?? לפי מה שהבנתי ממך זה ליגה שכל הקבוצות בלי יוצא מן הכלל מחזיקים סגלים כמעט דומים, אף קבוצה לא רוכשת או מחזיקה שחקנים של מעל 150 אלף שכר בערך, ואין דבר כזה "מכירת סוף עונה " של שחקנים שמכבידים על תקציב הקבוצה.

אתה לא יכול לבקש שכל מנהל ינהל את הקבוצה שלו כפי שאתה רואה לנכון, ניהול קבוצה זה עניין אינדיבידואלי.
שאקטי לדוגמא לא מחובר מ 1 ביוני, אתה יודע למה?? אף אחד לא יודע!, אז דניאל ויניב מרעננים את הסגלים שלהם מחדש אחרי שהם הבטיחו את ההישארות שלהם בליגה ולא בא להם לרוץ לאליפות. לגיטימי לגמרי!

אני לא מקבל את ההגדרה שלך ליגה בריאה או ליגה חולה: אני כן מקבל את ההגדרה שיש קבוצות חולות או בריאות מבחינה תקציבית, אבל כמו שאמר ידידי ניר אתה יצאת המרוויח הראשון מכל ההתרעננות של יניב ודניאל:: במחזורים האחרונים היה לך קרב עם פיש פיש גארדן על כניסה ל 4 הראשונות בשביל לא להיכנס לקרבות ירידה, לא רק שהצלחת אלא אפילו סיימת שני בליגה הסדירה כאשר במשחק רבע הגמר נגד דניאל יכולת להרשות לעצמך לעלות רגוע נגד דניאל ועדיין להביס אותו ב כמעט 70 הפרש, בעוד לי היה קרב ברבע הגמר קרב קשה נגד צבי ולינקס עבדו קשה מאוד נגד איגור וירושלים.
יכול להיות שתעלה לגמר ויכול להיות שלא, אבל גם אם תעלה לגמר לא משנה נגד מי תשחק עדיין יהיה לך גם יתרון ביתיות
וגם יתרון התלהבות, כך שאני באמת לא מבין על מה כל האש שאתה מצית פה.... כל קבוצה מנהלת את עיניינה כראות עיניה, ויניב כמר אמר לך שהוא מאמן גארדים, והוא צריך לרכוש גבוהים טובים מה לא לגיטימי פה ומה פה לא בסדר?? באמת שקשה להבין אותך.

From: ig
This Post:
11
293897.16 in reply to 293897.15
Date: 7/7/2018 5:57:01 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
בעיני, כל מה שחוקי-לגטימי. כל קבוצה מסתגלת אל החוקים בצורה שהיא רואה את עצמה לנכון. שינויים בהרכב לקראת הפלייאוף הם חלק בלתי נפרד מהמשחק. קבוצות רואות בפרק זמן זה הזדמנות להשתפר, כאשר חלקן מתחזקות בשחקנים ואחרות מוכרות את הכוכבים שלהן בסכומים שלא היו מקבלים בתחילת העונה. אני חושב שהדינאמיקה הזאת טובה למשחק ונותנת לו עוד גוונים, וכמו כן, הקבוצות הפעילות מרוויחות ממנה.

באשר למקרה שלי-בכלל לא התכוונתי להילחם בפלייאוף אלא רק להתרכז באימון שחקנים, אבל כשראיתי את שטיין בשוק במחיר של 1.4, החלטתי שאני הולך על זה. סה"כ, אם לוקחים בהשבון את הסכום בו שטיין צפוי להימכר בעתיד, הניסיון הזה (שכידוע לא צלח) עלה לי כ-2 מיליון. וכשאני במינוס, 2 מיליון נוספים בקופה לא היו מזיקים. אז השקעתי, ניסיתי, כשלתי והאחריות היא עלי, ואני משלם עליה בריבית דריבית. וכך לגבי כל החלטה של כל קבוצה.

עוד דגש חשוב-אני בפירוש רשמתי ניסיון ולא כפי שזה יכול להשתמע - "קניית" אליפות/עלייה, ולו מהסיבה שגם אם קבוצה רצה חזק בצמרת במשך כל העונה ורואה קבוצה אחרת מתחזקת משמעותית לקראת הפלייאוף, שום דבר לא מפריע לה להתחזק גם כן.

Advertisement