BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.1 > 66. Sezon

66. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
324800.67 in reply to 324800.66
Date: 12/20/2024 1:24:58 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
2626
Sezon özeti yazayım diyorum ne zamandır. İşin gücün arasında yazayım bari :))

Kendi adıma konuşacak olursam bu sezon kötü geçti. Güçlü bir yapıyla başladık güzel reytingler çıkardığımız ilginç maçlarda art arda yenilince güç tasarrufu moduna alıp o şekilde devam ettik bu sezon. Oyuncu yetiştirmeye ağırlık verip düşersek de düşeriz kafasıyla hareket ettik. Ekonomik olarak diğer takımlara göre oldukça dezavantajlı durumdayız saha kapasitesinden dolayı ama yine de bir şekilde tutunuyoruz bakalım:))

Ligin ikinci yarısında kupada yarışan takım sayısının fazlalığını avantaja dönüştürüp kendimizi zorla da olsa playoff lara attık, zaten diğer türlü KKM karşılaşmalarında elenecektik. O yüzden şanssız bir sezonu şanslı bitirdik diyebilirim. Önümüzdeki sezonda kümede kalmaya çalışacağız ama ilk hedef oyuncu yetiştirmek olacak. Transferlerimizi kapadık, gerekli takviyeleri yaptık ayrılacak oyunculardan sonra tam kadro olarak güzel bir sezon geçirmek istiyoruz.

Gelelim KKM ve playoff lara :) KKM de ibibikspor bana göre sürpriz yaptı ve gerçekten güzel bir galibiyetle lige tutundu. Kiku - Aylak Adamlar maçında saha avantajının önemi bir kez daha sanırım kanıtlanmış oldu, beklentim kiku hocamın alacağı yönündeydi fakat Aylak Adamlar güzel bir galibiyet aldı. Belki Kiku hocam savunmada farklı bir seçenek denese işler daha farklı olabilirdi.

Finalde sezonu istikrarlı bir şekilde geçiren 2 takım karşılaşıyor. Aylak Adamlar ı daha önde görsem de anladığım kadarıyla defansif yönden güçlü bir oyuncusu şuan sakat. Bakalım kazanan kim olacak :)

2 takıma da başarılar dilerim.

This Post:
00
324800.68 in reply to 324800.67
Date: 12/20/2024 5:47:44 AM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
117117
Seneye şampiyonluk kadrosu kurmayı düşünüyorum
Aranızda ben 72 Galibiyet alan Gsw kadrosu gibi kadro kuracağım diyen varsa parayı hiç harcamayım boşuna :)

This Post:
00
324800.69 in reply to 324800.68
Date: 12/20/2024 7:20:59 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
2626
hahaha :)) valla alttan üstten gelecekleri de görmek lazım hocam. Bu tarafta kiku hocam her sezon zorlayacak finali orası kesin. Şimdiden başarılar TBL yolunda :))

This Post:
00
324800.70 in reply to 324800.67
Date: 12/21/2024 3:57:18 AM
Aylak Adamlar
II.1
Overall Posts Rated:
11
Başarı dileklerin için teşekkür ederim. Aslında bizim için çok zor bi sezon olduğunu söylemek isterim. Lige 3-4 maç üst üste kaybederek başladık. Hem 4 oyuncu birden yetiştirmeye hem de rekabetçi olmaya calıştık. Fakat canımızı en çok sıkan olumsuzluk sakatlıklar oldu. Normalde oyuncu alırken sakatlık geçmişine bakıp o şekilde karar veririz; daha önce sakatliķ geçmişi tertemiz oyuncular bu sezon ilkleri yaşadılar. Finaldeki sakatlık ise sezonun özeti gibiydi.

Playoff'ta kiku maçı kritikti. 3-2 alan + bloklu oyuncular kombinasyonu oyunda iş yapmaya devam ediyor. Ve bu oyunun bug'ı gibi bi şey aslında. Gerçek hayatta 3-2 alan'ı perişan ederler ama buzzerbeater'de hayat böyle şimdilik.

Finaldeki rakibim Pınar Karşıyaka, İzmir'e başarılar dilerim. O da bu sezonu gerçekten iyi geçirdi. Kim.kazanırsa kazansın bence hak ederek kazanmış olacak. Biz kazanırsak buraları özleyeceğimiz kesin; keyifli bi ligdi.