BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.4 > Nova sezona

Nova sezona

Set priority
Show messages by
From: Moa1

This Post:
00
148845.69 in reply to 148845.68
Date: 9/4/2010 1:30:45 PM
Overall Posts Rated:
637637
ne leti pred rudo. mislim da će ovdje slobodna odlučivati. al prestani krast višeeee!!!!!

From: Ganinho

To: Moa1
This Post:
00
148845.70 in reply to 148845.69
Date: 9/4/2010 1:34:57 PM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
hahahaha... cak i da napravis 30 slobodnih ovi moji sa ovakvim sutom bi to ispustili iz ruku..

jebote koda gađaju nogama a ne rukama...

This Post:
00
148845.71 in reply to 148845.69
Date: 9/4/2010 1:49:43 PM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
Koja odvratna utakmica...koliko zivaca izgubljenih isuse... nemogu vjerovat. E sad se sve vraca na svoje, izgleda da cu zavrsit 4. i kako stvari stoje ic na Prikaze, a tu mi je zagarantiran poraz, osim ako ne nabavim neko jebacko pojacanje a za to ipak nemam para. Jos jednu sezonu trulit ovdje i nije mi bas primamljivo...mogli bi laganini svi na transfer listu pa sve ispocetka lagano

This Post:
00
148845.72 in reply to 148845.70
Date: 9/4/2010 1:50:44 PM
Overall Posts Rated:
637637
utakmi ca je bila katastrofa. 33 izgubljene lopte, 28-9 skokovi u napadu za tebe, ozljedio mi najboljeg igrača... pa ja ne znam kako sam ovo izvukao. i slobodna su na kraju presudila. pa ne znam kad sam se zadnji put ovako živcirao. nisam se naživcirao tako i kad sam real donia dobio +2. skako si u napadu dok nisi zabio. al hvala na čestitkama. i što je pozitivno, nije mi ozljeđen igrač.

This Post:
00
148845.73 in reply to 148845.72
Date: 9/4/2010 1:56:17 PM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
e da zaboravio sam se ispricat na ozljedi,al kad kazes da nije ozljeđen onda sve super...mislim da je ipak pressudila tvoja obrana covjek, moji sutirali 46-124...stvarno se nesjecam da su tako lose sutirali, slobodna bacanja 8-20 ... lose lose, a i znas sta je jos zanimljivo...tvoji ukrali 8 lopti a moji izgubili 19....11 jebenih baluna su izgubili na krivo vođenje i izbacivanje van terena....ubit cu ih sve

This Post:
00
148845.74 in reply to 148845.73
Date: 9/4/2010 2:01:05 PM
Overall Posts Rated:
637637
i imao si 34 šuta više od mene!!!! kako sam ja ovo dobio postaje sve veća zagonetka. vjerojatno prednost domaćega terena i tvoja preloša slobodna. al molim te, nemoj više igrat presing. to mi je totalno nerealno ovdje napravljeno da me izluđuje maksimalno. po 4-5 napada u nizu si mi znao ukrast loptu a da se sekunde moga napada nisu ni okrenule. užasna tekma sveukupno a sreća je mene pomazila. da si ti bio kući 15 razlike za tebe minimalno uz ovakvu statistiku.

This Post:
00
148845.75 in reply to 148845.74
Date: 9/4/2010 2:03:01 PM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
Nista...sad odoh vanka popit nesto da se smirim...ekipa uzivajte cestitke svima na danasnjim pobjedama ... see ya

From: DomiM

This Post:
11
148845.76 in reply to 148845.75
Date: 9/5/2010 10:12:23 AM
Overall Posts Rated:
1818
e moj ganinho.čini se da ovdje moraš sve sam napraviti. :)
važno da si ti dobio mene.nakon onog tvog posta kako si do sada igrao laganice i da tek sad počinješ pravo igrati i ciljaš na 2.. mjesto,ja se ponadao da ćeš,ako si već dobio mene,dobiti i mou i prikaze,ali eto nije išlo.imaš još jednu šansu da se iskupiš protiv prikaza. :D
šalim se samo.ne zamjeram ti što si izgubio,ali ti zamjeram što protiv mene nisi izgubio. ;)
predamnom su još utakmice protiv prikaza doma-njih sam već dobio u gostima i nadam se još jednoj pobjedi.
i protiv moe1 u gostima-tu se nadam da ću mu uzvratiti za onaj poraz od -2 u prvoj tekmi,iako se može dogoditi i da izgubim.
uz to igram još tekmu protiv harmonikaša i wanderersa i,uz poštovanje prema tim momčadima,tu ciljam na dvije pobjede.
a tu je i dvoboj između moe i prikaza,te ganinha i prikaza.tu može biti svašta. :)
NAJBOLJI SCENARIJ:
-pobjeda real donia u sve 4 preostale utakmice
-pobjeda cibone knin nad prikazama
-pobjeda prikaza nad svjetlosti brod
KONAČNI POREDAK:
1. KK Real Doni 19-3
2. Prikaze 18-4
3. Svjetlost Brod 18-4
4. Cibon Knin 17-5
(prikaze ispred svjetlosti broda zbog bolje koš razlike)

-zar ovako nije najbolje za sve :)
-prvom pozicijom bi si možda osigurao ulazak u višu ligu i ako ne budem konačni pobjednik
-o drugim scenarijima nećemo jer je ovo jedini i konačni :P
-iako me ne veseli pomisao na novu utakmicu protiv cibone jer sam u dvije ove sezone vec izgubio,ali sve se vraća sve se plaća :)
-jedino može još pobjeda svjetlosti brod nad prikazama,pa da poredak bude ovakav:
1. Svjetlost Brod 19-3
2. KK Real Doni 19-3
3. Prikaze 17-5
4. Cibona Knin 17-5
(Svjetlost Brod ispred mene zbog bolje koš razlike,a Prikaze ispred Cibone također zbog bolje koš razlike)
-ni ovo mi ne bi bilo loše
-ja u mirnoj utakmici pobijedim prikaze
-a vas dvoje se trgate,bijete i šta sve ne u vašoj tekmi :D
-i na kraju pobjednik iz vašeg dvoboja dolazi umoran i iscrpljen na mene i uz sav trud na kraju ipak gubi ;)
-ali i ovaj scenarij ima manu jer bi svjetlost brod pobjedom nad cibonom imala prednost domaćega terena nadamnom,ali vrlo malu,čak zanemarivu prednost koju bi ja svojom taktičkom genijalnošću suzbio do minimuma i na kraju ipak trijumfirao :))

-vidite da su ova dva scenarija najbolja za sve nas.ja odlazim u višu ligu,možda i svjetlost samnom,a vi ostaliti trunete(kalite se) još jednu sezonu u ovoj trećoj ligi :)
-i naravno da bi vam ja odozgo (mislim na 2. ligu koja je iznad 3. :P) držao fige da mi se pridružite
-iako bi mi nakon dvije pune sezone provedene sa vama ipak falila ova liga i naše nadmudrivanje,ali mislim da bi to mogao suzbiti prihod od izdašnijeg ugovora o TV pravima

-ali otom potom,imam ja još 4 utakmice koje treba dobiti

BTW.sad mi je baš žao što nema više onaj stari način ocjenjivanja postova jer bi ibarix dobio jednu finu jedinicu zbog svog posta.mislim na post kad je moi1 nešto rekao oko laprdanja o NBA trici,iako je Moa1 bio u pravo.ipak ste mi vi tu u našoj ligi nešto poput obitelji pa je sasvim normalno da vas branim od napada iz drugih liga. :)

i da.podijelite i vi svoje dojmove o ova dva scenarija ili iznesite i neki svoj o kojem vi maštate :D

EDIT:
-ja skroz zaboravio na velikih 8.
-ukratko,tu pobjeda nad ,vrlo vjerojatno, Sesvete Steelersima -jednako u oba scenarija :D

Last edited by DomiM at 9/5/2010 10:22:00 AM

This Post:
00
148845.77 in reply to 148845.76
Date: 9/5/2010 10:34:10 AM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
uh koliki tekst :)

eh sve je to lipo krasno ali ipak se nadam da nece zavrit tako...nadam se da cu ja proc ove godine :P makar ove godine imam jako male sanse,a i bio bi red da prođem nako 7 sezona truljenja ovdje...nije da mi niste dragi, nego mi je nekako privlacnija druga liga :D sto se mene tice tablica moze ostati ovako, sad nakon poraza i nemam neke sanse za napredak naprijed, i da nadam se da cu izbjec tebe u prvoj utakmici doigravanja, jer nesviđa mi se bas ona trgaona sta si je obeca :D

From: DomiM

This Post:
00
148845.78 in reply to 148845.77
Date: 9/5/2010 10:48:44 AM
Overall Posts Rated:
1818
znam da je malo duži od prosjeka ostalih postova ovdje. :)
i vjeruj mi,dosta sam ga pisao.
-ako ti je baš tolika sila da prođeš,onda može prvi scenrij.pa ja prolazim zbog najboljeg skora u ligi,a ti zbog pobjede u playoffu. :)
-a što se tiće one trgaone,ne moraš se previše brinuti.to sa ja više rekao iz očaja tada,a i trgaona u playoffu je kao normal u regularnoj sezoni,a normal u playoffu kao laganica,tako da prave trgaone baš i nema.ali to si ti znao,zar ne? :)
-razmišljao sam i o tome da ove 4 utakmice odigram laganicu i da si dignem malo ent.,ali vidi šta se desilo francuzima i i grčkoj zbog namještanja.Francuzi idu na neporažene domaćine Turke,a Grčka jučer izgubila od Španjolske.tako da nisam siguran kako ću dalje.

This Post:
00
148845.79 in reply to 148845.78
Date: 9/5/2010 11:54:49 AM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
moze, moze meni se to sviđa, ali neznam kako ce prikaze i svjetlost brod na to reagirat...a i ekipa iz velikih 8 :P, a i zna sam to za trgaonu ofc. ja izgubih skoro cijeli entuzijazam sta sam natuka tako da ce laganice morat ic opet ali tek poslije prikaza :D bice ovdje svacega do kraja...svako moze proc, mislim da u ovoj ligi dosad nije bilo ovako izjednaceno

Advertisement