Prietene, sunt mandru ca avem o serie cu jucatori atat de activi...consider ca mai toate echipele prezente in intrecere anul acesta au fost surprize pentru ca s-au implicat, au fost active incercand sa dea tot ce este mai bun pt ca echipele lor sa obtina rezultate..referitor la intrebarea ta, de spus sunt multe...initial,am transferat cativa jucatori romani de mare valoare, pe care intentionam doar sa-i antrenez, nu sa si promovez...deodata insa, a aparut o situatie critica, de care unii stiu, care m-a facut sa scot pe lista de transferuri toti acesti jucatori, pe care bineinteles ca s-a licitat si i-am pierdut...intre timp, neintelegerea s-a remediat insa eu am ramas fara lot...si astfel, m-am decis sa cumpar cu banii obtinuti, jucatori noi cu care sa atac promovarea, ceea ce s-a si intamplat..am luat tineri si jucatori cu experienta, cu care imi doresc sa promovez...am si de antenat si jucatori de sustinere...am investit si in stadion, iar de imi va reusi promovarea, voi avea toate conditiile pentru un sezon bun in prima liga...cu toate astea, nimeni nu e promovat, asa ca oricare dintre cei ce intra in play-off au o sansa buna de a ocupa locul pe care mi-l doresc si eu...sunt convins ca va fi o lupta foarte dificila...eu va doresc mult succes tuturor !
GOD bless you all !