Cijelo čovječanstvo je tako , uistinu vrijedi stara poslovica : "Tisuću ti stepenica treba do vrha, a jedna jedina do dna ."
Zato ti uči,napreduj i neljuti se kad se nešto iskreno kaže,osobito ovih starijih menadžera,jer to su sve dobri menadžeri,koji obiluju znanjem i iskustvom . Ja kao i svi mi koji dolazimo iz nove ere Buzzer menadžera,trebamo imati dobru dozu poštovanja prema starim menadžerima,dosta prepiranja zato i jesmo gdje jesmo. Vjeruj mi tko god preuzme kormilo mlade repke, bio to ti ili netko drugi bit će mu teško,preteško,neće biti rezultata ! Stoga ja namjeravam slijedeću sezonu iznijeti plan i program,u suglasnosti s mnogo menadžera,osobito budućih menadžera mlade reprezentacije da napravimo kao zajednica revoluciju Bosansko-Hercegovačkog buzzera,istina nisam još s nikim pričao o tome,pričat ću,al revolucija će bit,jer nam je potrebna to svi znamo ! Mi smo država s tri naroda,al vjerujem da ćemo dokazat svijetu na Buzzeru da smo država s tri naroda koja funkcionira kao jedno.