молдова. в них цей тренер, який то грає, то не грає, то щось змінює в збірній, то не змінює... перші дві офіційні гри грав той самий склад ту саму тактику. давай-те рахувати, що проти нас буде те саме. раннє/персоналка у складі мірзенко-сіліван-коношонок-вайцман-жоміру. окрім коношонка, це 4 з 5 найзарплатніших гравців. і воно у формі 8. жоміру 33к, щось з підбором, якийсь посередній кидок. вайцман МФ 28к, тренувався виключно на МФ. 19річний, так що це могло бути і виключно 1-на-1 форварди. сіліван, перша опція в атаці, хоч і не найвлучніша. 17к, тренувався багато на РЗ, але це також могло бути 1-на-1 захисники. мірзенко, 19к, імхо, гарний вінгер. коношонок, як і вайцман, лиге тренування 1-на-1 форварди, але він 18річний, так що всі інші навички нижчі. усього 10к зарплатні, форма 4. потенціал 11
в нас форма непогана. хоча є 7ки в берко й головні, що залишає нас з 3ма великими. губський також без форми. берко ще можна заюзати, а ось атакувального гравця без форми я все ж таки не буду. ще кого можна довикликати це 20річних жержа чи клімова. вони обидва ще не готові. питання чи кращі вони головні у формі 7... і мабуть що ні
в атаці зіграємо раннє. проти люксембурга я писав що не хотів грати раннє лише з шутерами, а зараз овчінніков у формі 9, довикликав котова йому на заміну. щоправда, виникає питання, кого з інших малих залишити поза грою, бо в них тепер лише 4 позиції залишилося. ок, 4+1 в резерві. стєценко точно буде грати бо він в 9ці. інші 9ки це полтавець, поманенко й денісенко. ок, без денісенка, думаю тру-РЗ нам тут не знадобиться. проти люксембурга і без нього асистів роздали. полтавця хотілося б залишити. романенко проти люксембурга також гарно відіграв. пересада-паляниця-котої... ок, мінус котої на цю гру. все-таки не хочу грати лише з 4ма великими в складі. при цьому - пуста на РЗ-АЗ і без мусорного часу
(86050)ок, склад і тактика ті самі, так що вгадайка пройшла. дуже багато фолів від нас в першій чверті, що коштувало нам декілько очок. 2-3 чверті відіграли гарно. можливо хотілося пропустити меньше в 3й чверті, але +34 за дві чверті це гарно. вже думалося про +60, але раптом було оголошено мусорний час. хоча я ставив, щоб його не було, і воно збереглося. не спрацювало. не знаю, як у клубах, але в збірній ця фігня не працює. мусорний час приніс нам лише +8, ітого +51. пропустили 7/20 від гравця у формі 4. як на мене, це забагато, при тому, що він не супер
в атаці... я не скажу, що мені не сподобалось рнг минулого тижня. просто маючі атакувальних гравців на усіх позиціях, здавалося, що раннє повинно зайти краще. але великі не були сильно активні. шкірін був, але багато середніх кидків, які мазав. щоправда, мазав він не тільки середні. єдине, що виправило його статистику, це 8 очок другого шансу з 4 підборів в нападі. овчінніков також був менш активний, ніж очікувалося. котов забив перші 4 спроби, потім почав мазати, фолити, пропустив 2 триочкових. романенко так і не знайшов кидок, хоча 8 ассистів це добре. паляниця зі стеценко підпортили собі відсоток у 2й половині гри. хоча паляниця залишився зі 100% триочковими, і це аж 6/6, що супер
по ітогу, начебто непогано, начебто все ок, але за персоналіями здається, що повинно бути краще
наступного тижня виїзд до ірану, який сьогодні приклав більше зусиль проти в'єтнаму (угу, знову в'єтнам, і це не останній раз, коли ми його будемо згадувати)