BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'73

U21 CT'73

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
00
332744.7 in reply to 332744.6
Date: 8/24/2026 1:24:02 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
люксембург. місцевий тренер. найзарплатніший великий ні риба, ні м'ясо - є захист, підбір, і все. На додачу, він щойно змінив команду, тому форма лише 6. великий 29к, здається, щось десь те саме, дивлячись на його (відсутність) результативність та кількість підборів. форма 8. малі 16к, 12к які не (майже) тренували захист. далі, малі 8к та менше. минулого сезону було пара матчів з 3-2, але в цілому персоналка

в нас форма поки що посередня. овчінніков у 7ці, і лише дві 9ки денісенко та стєценко. думав зіграти раннє, але лише з шутерами, вирішив все-таки поставити рнг. і без денісенка, в такому випадку. хоча при ранньому великі повинні гарно допомогти. але поки рнг, в'єтнам накидав люксембургу більше 50% триочкових, так що від нас повинно бути багато. принаймні розраховуємо на це

This Post:
11
332744.8 in reply to 332744.7
Date: 8/24/2026 3:38:14 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
(86002)

нам люксембург забив більше ніж в'єтнаму. з кращим відсотком. насправді, у в'єтнаму командні рейтинги захистів були сопоставимі з тими, що ми показали сьогодні. тому може і все не так уж погано. але якось багато пропустили, особливо триочкових

в атаці, начебто, відіграли непогано. хотілось би побільше реалізованих триочкових. може і побільше їх кількості. також великі кидали забагато, а добрянській ще й, неочікувано, сильно мимо. але, в цілому, начебто, непогано в атаці

тому, з точки зору рейтингів, начебто ок. але по індивідуаліям очікувалось краще

довго думав, виключати чи ні мусорний час. вирішив залишити, бо малі запасу зовсім не гірші, і форма в усіх однакова. і відіграли всі малі +- однаково. але починався мусорний час, коли в нас було +31, і закінчилася гра з +31. тобто мусорний час відіграли в 0. 2гу чверть ми також відіграли не в +. і мусорний час розпочався в кінці 3ї чверті, так що я не впевнений, чи було це в + с точки зору стаміни...

This Post:
22
332744.9 in reply to 332744.8
Date: 8/31/2026 12:09:58 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
молдова. в них цей тренер, який то грає, то не грає, то щось змінює в збірній, то не змінює... перші дві офіційні гри грав той самий склад ту саму тактику. давай-те рахувати, що проти нас буде те саме. раннє/персоналка у складі мірзенко-сіліван-коношонок-вайцман-жоміру. окрім коношонка, це 4 з 5 найзарплатніших гравців. і воно у формі 8. жоміру 33к, щось з підбором, якийсь посередній кидок. вайцман МФ 28к, тренувався виключно на МФ. 19річний, так що це могло бути і виключно 1-на-1 форварди. сіліван, перша опція в атаці, хоч і не найвлучніша. 17к, тренувався багато на РЗ, але це також могло бути 1-на-1 захисники. мірзенко, 19к, імхо, гарний вінгер. коношонок, як і вайцман, лиге тренування 1-на-1 форварди, але він 18річний, так що всі інші навички нижчі. усього 10к зарплатні, форма 4. потенціал 11
в нас форма непогана. хоча є 7ки в берко й головні, що залишає нас з 3ма великими. губський також без форми. берко ще можна заюзати, а ось атакувального гравця без форми я все ж таки не буду. ще кого можна довикликати це 20річних жержа чи клімова. вони обидва ще не готові. питання чи кращі вони головні у формі 7... і мабуть що ні
в атаці зіграємо раннє. проти люксембурга я писав що не хотів грати раннє лише з шутерами, а зараз овчінніков у формі 9, довикликав котова йому на заміну. щоправда, виникає питання, кого з інших малих залишити поза грою, бо в них тепер лише 4 позиції залишилося. ок, 4+1 в резерві. стєценко точно буде грати бо він в 9ці. інші 9ки це полтавець, поманенко й денісенко. ок, без денісенка, думаю тру-РЗ нам тут не знадобиться. проти люксембурга і без нього асистів роздали. полтавця хотілося б залишити. романенко проти люксембурга також гарно відіграв. пересада-паляниця-котої... ок, мінус котої на цю гру. все-таки не хочу грати лише з 4ма великими в складі. при цьому - пуста на РЗ-АЗ і без мусорного часу

(86050)

ок, склад і тактика ті самі, так що вгадайка пройшла. дуже багато фолів від нас в першій чверті, що коштувало нам декілько очок. 2-3 чверті відіграли гарно. можливо хотілося пропустити меньше в 3й чверті, але +34 за дві чверті це гарно. вже думалося про +60, але раптом було оголошено мусорний час. хоча я ставив, щоб його не було, і воно збереглося. не спрацювало. не знаю, як у клубах, але в збірній ця фігня не працює. мусорний час приніс нам лише +8, ітого +51. пропустили 7/20 від гравця у формі 4. як на мене, це забагато, при тому, що він не супер
в атаці... я не скажу, що мені не сподобалось рнг минулого тижня. просто маючі атакувальних гравців на усіх позиціях, здавалося, що раннє повинно зайти краще. але великі не були сильно активні. шкірін був, але багато середніх кидків, які мазав. щоправда, мазав він не тільки середні. єдине, що виправило його статистику, це 8 очок другого шансу з 4 підборів в нападі. овчінніков також був менш активний, ніж очікувалося. котов забив перші 4 спроби, потім почав мазати, фолити, пропустив 2 триочкових. романенко так і не знайшов кидок, хоча 8 ассистів це добре. паляниця зі стеценко підпортили собі відсоток у 2й половині гри. хоча паляниця залишився зі 100% триочковими, і це аж 6/6, що супер
по ітогу, начебто непогано, начебто все ок, але за персоналіями здається, що повинно бути краще

наступного тижня виїзд до ірану, який сьогодні приклав більше зусиль проти в'єтнаму (угу, знову в'єтнам, і це не останній раз, коли ми його будемо згадувати)

This Post:
11
332744.10 in reply to 332744.1
Date: 9/7/2026 5:39:27 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
іран. перші 3 гри вони грали однаковим складом одну й ту ж рнг/персоналку. пік проти нідерландів в першому турі і далі дві перемоги на більшому настрої проти лівану та в'єтанаму. тобто ент не високий, навіть якщо це були нормали. як я казав у прев'ю до турніру: питання які будуть цілі в ірану. судячи з цих більших настроїв - або автосос, або ціль не в тому, щоб спробувати обіграти нас. при цьому тренер був онлайн постійно. минулого сезону, на початку, були різні тактики, але у другій половині сезону було завжди одне й те саме. довго думав, чи вгадувати, чи ні. вирішив вгадувати. з цих п'яті гравців старту: Ц - гравець з 10-20-8-12. трохи дивний білд, але 20 захисту є 20 захисту. МФ - 47к атакувальний блокер. ЛФ - усього 12к з потом 6, якому не тренували захист. АЗ - найзарплатніший малий 22к - 14-10-10-8-11-10-4-9-9 пару тижнів тому ще й у формі 7. РЗ - другий за зарплатнею малий 20к, ближчий до труРЗ
персоналка з двома малими без зовнішнього захисту? не питайте більше, граємо зовнішню тактику. потестуємо те, що ще не грали - карусель. в нас нарешті всі набрали форму, 7к немає (принаймні серед тих, хто викликаний до збірної. бо все є губський без форми і ще деякі гравці, які, теоретично, можуть знадобитися). РЗ-АЗ були пусті, стеценко в старті на ЛФ

(86095)

вгадайка пролетіла, як фанера над парижем: іран зіграв лоу пост. плюс - що вони також вгадували темп і також мимо. також плюс, що в захисті все ж таки персоналка, і в складі той найзарпалатніший малий з захистом 10. на ЛФ, а не АЗ, але різниці небагато. а на АЗ грав інший малий, в якого я не бачу тренування на РЗ. +34 з урахуванням повної невгадайки і гри в гостях - прийнятно
знов програли підбори. не зуміли закрити їх Ц. там грав атакувальний гравець, не той з 20 захисту. але все рівно 9/13 це якось забагато пропустити від нього. також 7/11 двоочкових від АЗ теж забагато. багато фолів. хоч і без особливих фол-траблів, але 30 кидків з лінії іран виконав
в атаці, за виключенням двох гравців, все чудово. і 0/5 добрянського ще ладно. а ось 3/12, 0/5 триочкових від паляниці... так, він грав проти їх РЗ, в якого є захист. але, по-перше, він відіграв 5 хвилин на АЗ, звідки котої й пересада забили 5/5 триочкових, по-друге, романенко відкідався 6/11, 4/7 триочкових. у перші 3 гри паляниця забив 12/15 триочкових (14/20 включно з товою) і був найнебезпечнішим в нас гравцем в цьому компоненті. за кількістю, він таким і залишається, навіть попри ці 0/5, але пересада й котої наразі мають кращий відсоток. всі інші відіграли відмінно в атаці
цей рендом з паляницею й невгадайка, звісно, прикро. могло бути 50+. після 3х турів ми були 4і за різницею, хотілося покращити це

наступного тижня болгарія зі своїм РЗ-монстром

This Post:
00
332744.11 in reply to 332744.10
Date: 9/7/2026 6:16:12 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
німеччина проти мальти. здавалося, що може бути цікавого в цій грі? ну, наприклад, 24 блоки мальти. щоправда, їм це не допомогло (86062)

Last edited by Tiger at 9/7/2026 6:16:36 PM

This Post:
00
332744.12 in reply to 332744.11
Date: 9/8/2026 2:48:30 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
після половини регулярки залишається 13 команд без поразок. ми зараз 4і, 24 очки різниці програємо португалії. також без поразок йдуть словаччина, англія, швейцарія, фінляндія, турція, нідерланди, польща, філіппіни, рісня, австрія, ісландія. вже є поразки в таких збірних як німеччина, угорщина, естонія, боснія...
португалія грає з боснією та руснею
словаччина з естонією та туреччиною
англія з туреччиною, хорватією та швейцарією
нідерланди з австралією
польща з австрією
ісландія з угорщиною та чехією

так що втрати ще будуть. а якщо і не втрати перемог, то менша різниця

This Post:
00
332744.13 in reply to 332744.1
Date: 9/14/2026 9:38:56 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21192119
Second Team:
Utopia Tigers
Ееее..... болгсри не виставили пррти нас склад . Цього я не очікував. +50

This Post:
00
332744.14 in reply to 332744.13
Date: 9/14/2026 9:44:23 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
952952
Second Team:
Ukrainian Lions
файно тобі, тоді може відпочинь собі і не пиши прев'ю та рев'ю матча ?