Upravo tako momci!
A pronasli smo i kupca za igraca! smazinho (119239) covjek koji vec ima jednog gotovog A reprezentativca u svom timu. Hvala lijepo!
Trening ce podrediti Iliji po U21 propisima i napraviti masinu od njega, u to smo sigurni!
Idemo ludo, idemo jako!
Konto sam ga ja uzeti uz Ledera, ali eto, srecno smazinjo 

ne uklapa se u trening plan sa Lederom... za Ledera smo već isplanirali ID, OD i JS dok kraja sezone... upitno je samo hoćemo li ganjat OD odma ili kasnije...
Erić je sa svojih 208 visine i vanjskim sekundarcima top prospekt za krilnog centra, dominantnog PFa...
treba mu isključivo unutrašnji trening IS, ID i skok... od ostalih treninga u obzir samo dolazi 1 na 1 za SF/PF u all star sedmici i medjusezoni kad su dvije tekme sedmično, to je maksimalno 3 od 14 treninga u sezoni...
edit: ako si voljan učestvovati u ovoj generaciji, možda ti mogu naći jednog trenirca koji se uklapa u trening s Lederom... imam dvojicu u vidu sa finim skilovima, kod trenutnih vlasnika ne igraju i ne treniraju se, pitanje je samo mogu li ih nagovoriti na prodaju i koliko bi koštali... naravno, tu ostaje i pitanje kako bi ti uklopio trening i rezultate tako mlada 2 igrača u prvoj ligi...
Last edited by GM-Kyve at 7/16/2017 10:36:05 PM