Gledao Zvezda-Real. Vrlo je komplikovano analizirati ovo... Sa ovim igracima, sa priblizno ovakvom igrom-D.Vujosevic bi dobio Real.I da su publikom nekako mogli da komanduju vodje Partizanovih navijaca. Naravno, dobio bi DV najmanje jednu tehnicku on i najmanje jednu tehnicku neki igrac, plus bar po jedan iz obe ekipe bi bio povredjen u kljucnim momentima utakmice...Dule zna da naredi: kad ti ne ide (3 cetvrtina, tajm Reala i razgovor tipa sa njihove klupe i sudije-tu je pocelo), dakle, kad kradu ili ne ide-tuci jos jace. I plus simuliraj, lazi, provociraj i protivnike i sudije i publiku. Partizan je tako dobio polovinu domacih prvenstava, ali je tako dosao i do zavrsnice evrolige i ostvario jos nekoliko zapazenih plasmana. Meni kao Zvezdasu nije prijatno za prvenstva, ali sam uvek voleo da gledam kako ih Dule zajebava u Evropi. Suvise je Radonjic posten covek (iako je Crnogorac) i suvise je dobar zanatlija da bi pribegavao prevarama.Licno mislim da je to posledica njegovog manjka sportske inteligencije, ali me uveravaju da nije tako, pa naglasavam da je to samo moje misljenje. On je hteo da se nadigrava sa Realom. Morao je da zna, kao sto bi DV znao, da u nadigravanju moze samo da izgubi. Em nema dovoljno dugacku klupu, em na njoj nema dovoljno "mesa". Radonjic sa ovom ekipom moze sebi da dozvoli da ga bas briga kakvo ce mu sudjenje biti u ABA, ali za Evropu mora da zna da je to jedna lazljiva kurva (istine radi-mnogo je dobra riba) i da ce se ona uvek prikloniti parama a ne srcu. Primera ima mnogo, ali je arhetipski primer kriterijum za faul u dva duela Lazica i Rudija F. Ko bi normalan onde sudio faul Lazicu? Pa onaj drugi, kad je bio u odbrani i sprecavao pas ka Rudiju....ajde, mozda je bio, mada je sudija jedva cekao da ga svirne, ali onaj prvi kad je Zvezda napadala nema veze. A faul Kalinica nad Rejesom? Ono ne bi sudio ni pocetnik. Da ne nabrajam-nedostizna razlika je napravljena u trenucima kad je bilo 4 do 6 sumnjivih sudijskih odluka. Posle je sve bilo "peglanje", sto zna da radi svaki sudija druge srpske koji zeli da napreduje(posto se u srpskom sudjenju samo tako napreduje). Elem, da se ovako igralo do ujutru, mi ne bismo dobili. Da dobijes veliku evropsku ekipu treba da ih izbacis iz koloseka, ravnoteze, da ih nateras da budu brzopleti, nepromisljeni cak uplaseni ili besni i iznervirani. Nasi navijaci ne znaju kada i kako treba da odreaguju, pojedini potezi i sudijske odluke su prosli totalno bez "komentara" sa tribina. Samo prisustvo i brojnost nisu garancija da cete ostaviti utisak ako ne radite prave stvari u pravo vreme, dragi navijaci. Da ne pricam o tome da su prestali da reaguju na dogadjaje na terenu mnogo pre nego sto je Zvezda stvarno izgubila sanse za preokret..Da ste navijali kako treba ne bi ni morali da gadjate onog Grka...I jos nesto, a propo Radonjicevog "zanata". U cetvrtoj cetvrtini ni minut nisu igrali Mitrovic, Wiliams i Marijanovic.....voleo bih da cujem objasnjenje za to, mada verovatno necu imati prilike....A i po izrazima lica igraca, cini mi se da nisu dovoljno verovali....ovde dozvoljavam mogucnost da sam preterao....