sad bi ti rekao da nikada nije prekasno,ali mi se čini da ovaj puta malo je jer će se lako moguće jedan od nas 4 ove sezone preseliti u 2. ligu.
dobrodošao na forum lige III.4. :)
za mou1:
onaj post je bio plod dosade i glavni zadatak mi je bio zakuhati i oživjeti ovaj forum,da se i vi uključite u raspravu oko raspleta ove sezone.ali,možda zbog prebahatog načina na kojim sam ga napisao,nije bilo baš neke rasprave.ovim se putem ispričavam svima koji su se osjećali uvrijeđeno i podcjenjeno zbog onoga posta. :)
ideja je bila da to bude post optimizma uz malu dozu bahatosti i puno zezancije,ali na kraju je možda drugačije ispao.
nakon poraza od prikaza sam vidio da nemam šanse za bolju poziciju pa mi je bilo svejedno hoću li te dobiti ili ne jer sam igrao laganicu.a iskreno sam se nadao da ćeš igrati normalu,ali si me pročitao. :)
znam da za one poraze od -3 i -2 nmisu krivi suci nego je kriva ona banda koja je napravila igricu i koja se urotila protiv mene. ;)
a ako nije to razlog,može biti i da su niska izdržljivost i loše bacanje slobodnih mojih igrača prouzročila te poraze.ali mislim da je ipak ono prvo razlog.
čestitke na pobjedi sa više od 3 koša razlike,jedan si od rijetkih.
nadam se da ćeš ipak pobijediti prikaze i da te neću morati gledati više ove sezone. ;)
i opraštam ti zbog ozljede damjana.nisi namjerno,barem mislim.
i sada moje skromne prognoze:
PLAVI:
-tu vidim sesvete kao pobjednike jer su se pojačali zvjerkom sa 50-ak k plaćo i imat će domaću prednost.
NE PLAVI:
-mislim da će igrati prikaze protiv cibone,a svjetlost protiv mene.iz zadnjeg posta koji je poslao moa1 vidljivo je da se već sada oprostio od 1. mjesta i vjerujem kako će igrati laganicu protiv prikaza.
-tu je svašta moguće i tko god bude na kraju pobjednik osim mene bit će nezasluženo. :)
FINALE:
-tu dajem malu prednost našoj strani jer tko god dođe do tu,ako to ne bude cibona,imat će prednost domaćeg terena.
i ovoga puta očekujem da se baš svi članovi ove lige jave i iznesu svoje mišljenje i prokomentiraju moje. hvala. :)
i za kraj vam želim reći da ovaj poraz nije kraj za mene nego je to tek početak.sezona je dugačka,ima još utakmica za igrati i budite sigurni da će te još čuti za mene. :D
-ovaj post je bio duplo duži,ali nakon dugog pisanja mi je izašlo iz buzzera i nisam mogao vratiti i kopirati onaj stari,pa sam napisao novi nešto kraći.
Last edited by DomiM at 9/14/2010 6:38:33 PM