BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.9 > 20 sezonas

20 sezonas

Set priority
Show messages by
From: Romasss

This Post:
00
216672.77 in reply to 216672.73
Date: 5/30/2012 2:04:12 PM
Overall Posts Rated:
44
tai kad tokiu sprendimu dar nera buve pas mane ... pirma karta cia taip forsuoju ivykius... ir ziuresiu kas cia gausis... manau kad iki sezono galo tokia sudetim tureciau issilaikyt nebankrutaves, nes planuoju pora jaunu patreniruot ir parduot uz brangiau nes labai pigiai du nuroviau is turgaus... taip ir algos sumazes, taip pat planuoju kad lankomumas dides taip didinant mano pajamas dar bent 30 k per savaite :) na ir is taures 50k per savaite gaunu... tai norma... kol busiu taurej... ir tikiuos kad uzsibusiu as taurej.. nes kitaip tikrai su finansais bus ziauroka :)
o del sezono galo... sezono gale zaideju kainos siek tiek pakyla :)
na o del poziurio apie viena ar kita taktika.. kad as sita zaidima jau 12 sezona losiu :d tai patirties irgi turiu ... :D ir 10 sezona sitoj grupej :d ir maciau su labai net stipria priekine linija ir atakom is arti pralosiancius pries vos vidutiniska puolima is toli demonstravusius.... vien todel kad taktiskai buvo nepasirenge :)

This Post:
00
216672.78 in reply to 216672.77
Date: 5/30/2012 2:23:19 PM
Ledai team
IV.8
Overall Posts Rated:
2828
na ką žinau, taurei prioritetų nekeliu, bet iki rytojaus laiko yra dar pagalvosiu :)

From: donep

This Post:
00
216672.79 in reply to 216672.77
Date: 5/30/2012 3:04:32 PM
Overall Posts Rated:
44
Loši 12 sezonų, bet manai, kad artimų taktikai reikalinga tik gera priekinė linija ? Kad tai nesąmonė matosi per šias kelias sezono varžybas.
su Pingvinais: SG -išmetė 10 metimų, SF - 19
su Ledai team: PG-17, SG-13, SF-11
su TRAIDENIU: PG-24, SG-10, atsarginis SG-11
su BC CANNIBALS: PG-14, SF-19
Tik su Ledai team priekinės linijos žaidėjas išmetė daugiausia metimų. Taip, mano SG reikia keisti, jis ganėtinai prastas buvo ir didžiąją dalį pramesdavo, bet PG ir SF yra šiai taktikai pritaikyti ir meta 47 ir 53% taiklumu.

Artimų taktika reiškia, kad metimai bus atliekami iš artimų distancijų, o ne tai, kad priekinė linija atliks svarbiausią vaidmenį. Todėl, kur gynyba bus silpniausia, tas žaidėjas ir pasireikš. Todėl PG, turintis - JS, HN, DR, IS skilus, gali tiesiog šėlti žaidžiant artimų taktika.

Nė viena taktika nėra grindžiama kažkurios pozicijos žaidėjais, net ir ta pačia tolimų taktika priekinė linija tada tūrėtų turėti neblogus perdavimus ir bent kažkiek normalesnį metimą. Dėl puolimo Isolation taktikom dar norėčiau geriau išsiaiškinti kokie skilai yra svarbiausi kiekvienos pozicijos žaidėjams, bet kitoms taktikoms tai yra ne vienoj vietoj forumuose rašyta. Taigi nedaryk klaidos ir negalvok, kad dėl kelių žaidėjų reikėtų taktiką rinktis.

This Post:
00
216672.80 in reply to 216672.79
Date: 5/30/2012 4:13:43 PM
Overall Posts Rated:
44
butent is patirties kalbant ir sakau kad pagrinde kamuoliai vaiksto per priekine linija... SF,PF ir C (SF tarpine pozicija, bet manau labiau link artimosios distancijos). SG reiksme sumenksta pasirinkus look inside taktika :) bet ir vel cia tik mano pastebejimai.. nes losiau sia taktika vos ne 10 sezonu ... :) aisku kad maziukai siaustu jie turi tureti inside shot ar jump shot bent jau nebloga... o ir ju gynejai turetu buti prasti ... :)
beje cia tiek visko rasei bet neparasei kiek ismete PF ir C metimu... :)
beje kaip gali taktika nebuti grindziama kazkurios pozicijos zaidejais? aisku kad bus.. jei pasirenki tolimais metimais... nuo kada C ir PF gali ismesti tiek pat metimu kaip kad SG ar PG???

Last edited by Romasss at 5/30/2012 4:16:49 PM

From: donep

This Post:
00
216672.81 in reply to 216672.80
Date: 5/30/2012 5:17:48 PM
Overall Posts Rated:
44
PF ir C nerašiau, nes norėjau pabrėžti, kad ne tik jie yra svarbūs žaidžiant artimų taktika. Parašiau, kad tik vienose varžybose buvo išmetės daugiausiai metimų (iš 4)

Dėl mažiukų kiek klysti. Jei priekinei linijai svarbiausias skilas yra inside shot dar jums shot, tai mažiukams ne mažiau svarbūs yra driving ir handling skilai

O dėl tolimų metimų taktikos, tai aš ir nesakiau, kad C ar PF išmes tiek pat metimų kaip PG ar SG(nors niekad neturėjau sudėties kur C ar PF turėtų panašius outside skilus kaip PG ar SG, tai kategoriškai teigt negaliu kad taip nebūtų), bet sakiau kad renkantis outside taktika reiktų ir centrų ne medinukų, o bent jau su PA padoriais, dar geriau su kažkiek JS ir JR.

Taktikos efektyvumas priklauso nuo to kaip visi komandos žaidėjai tai taktikai tinka. O ne tai, kad turiu C ir PF neblogus, tai jau inside turi veikt. Taip pat ir su outside, vien PG ir SG neužtenka.

O čia šiaip pavyzdėlis su tavo mylima look inside taktika iš paskutinio LBBL etapo, kur abi komandos žaidžia vienodomis taktikomis :
http://www.buzzerbeater.com/match/46277228/boxscore.aspx
KaWarsko priekinė linija stipresnė, todėl PikutisTm labiau reiškiasi mažesni žaidėjai, nes priekis geriau uždengtas.
http://www.buzzerbeater.com/match/46277232/boxscore.aspx
Cia priekinė linija dar mažiau figūruoja.

Viskas labai paprasta, kur prasčiausia gynyba, per ten daugiausia puolimas ir suksis. (čia kalbu apie tokį variantą, kai žaidėjai lygiaverčiai komandoje)

This Post:
00
216672.82 in reply to 216672.81
Date: 5/30/2012 5:46:45 PM
Overall Posts Rated:
44
ne na apie driving ir handling as net nesneku... maziukam jie butini... aisku ir dideliems nemaiso...
o del prieko labiau uzdengto cia savaime suprantama kad maziukai reiksis... bet vistiek pagrinde kamuolys stengsis atsidurti pas aukstaugi, neatsidures bus ismestas ir maziuko... pats sau priestarauji.. paziurejau tavo rungtynes... SF, PF ir C mete vos ne 80% visu metimu... tai ka turi uomeny kad visi meto po lygiai..pasirinkus inside taktika? tai kam tokiu atveju taktika isvis butu reikalinga? :) jei nustatai kazka bet vistiek visi is eiles svaidos :))
zodziu uzteks diskusiju, daugiau darbu... paziuresim aikstelej kas ir kaip bus.. :)

This Post:
00
216672.83 in reply to 216672.82
Date: 5/31/2012 3:09:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Man rodos kad tu esi cia artimu metimu entuziastas?
Papasakosiu savo istorija.
BBeatery pradejau zaist nuo 2 sezono. T.y. lygiai pries 17 sezonu. Vos ne nuo zaidimo pradzios. Teko zaist II lygoj ilga laiko tarpa. Pacioje pradzioje buvau nesulaikomas. Turejau, man rodos, pacia stipriausia priekine linija lietuvoje, vienas is centru zaide salies rinktine ir tuo metu jo alga buvo didziausia.
Bet tada atsirado vis daugiau komandu, kurios mesdavo is toli. Ir jos budavo tikrai pakankamai silpnos. Pora sezonu pries jas atsilaikes, galiausiai pralaimedavau. Atsidures trecioj lygoj, apleidau komanda, netrukus emesi kauptis skolos, kol galiausiai nustojau prie jos prisijungti, kad viska galeciau pradeti is pradziu. Ir daryti tokia komanda, kad ji butu ivairiapusiska, nes is artimu metimu nepakovosi. Patikek tu manim. Sakyk tu ka nori.. :)

EDIT: ZInute adresuota donip

Last edited by Kutuzovas11 at 5/31/2012 3:09:46 AM

This Post:
00
216672.84 in reply to 216672.83
Date: 5/31/2012 4:38:57 AM
Ledai team
IV.8
Overall Posts Rated:
2828
gerai kad edit padarei nes skaitau ir galvoju prie ko čia aš :-D

This Post:
00
216672.85 in reply to 216672.83
Date: 5/31/2012 5:39:36 AM
Overall Posts Rated:
44
Nu va kaip tau gerai, taip jau gavos kad ir aš Buzzerį pradėjau žaisti nuo 2 sezono ;) Tam sezone tik atsirado BBLietuva, tai praleidau gal pusę sezono nuo susikūrimo :D teko ir II lygoj ir LBBL palošt. Tada turėjau visai kitokią komandą ir kaip tik žaisdavau tolimų taktikomis ir sekėsi visai neblogai. Bet to, kas buvo tada ir dabar lyginti jokiu būdu negalima. BB per tiek laiko gerokai pasikeitė. Tada tikrai artimų taktika nebuvo tokia efektyvi dėl labai paprastos priežasties - žaidėjai nebūdavo jai tinkami, niekas nesirūpindavo PG ir SG pozicijomis, visiem rūpėjo tik priekis. Dabar jau yra daug aiškiau apibrėžta kokie skilai, kokia taktikai yra svarbiausi.

Tačiau manau, kad iš viso to, ką aš čia rašinėjau, mane kiek ne taip supratot :) Aš niekad nesakiau, kad artimų metimų taktika yra geresnė(bent jau nenorėjau, kad taip nuskambėtų). Visu tuo aš tik norėjau įrodyti, kad taktikos sėkmingumas priklauso nuo visų komandos žaidėjų, o ne taip, kad artimų taktika tik nuo C, PF ir dar SF kažkiek, o tolimų nuo PG, SG ir dar SF. Tik tiek...

Aišku yra geriau, kad komanda būtų įvairiapusiška, bet tokie žaidėjai kainuoja kur kas daugiau, negu žaidėjai, su tam tikrais, tau reikalingais skilais. Taip galima suburti komandą, paruoštą vienai taktikai, žymiai pigiau, negu universalią.

O kaip jau sakiau, kadangi dabar artimų metimų taktika yra populiariausia, jai tinkančių žaidėjų įsigyti yra paprasčiau ir pigiau. Tiesiog dabar bandau kuo mažesnėmis išlaidomis pasiekti kiek įmanoma geresnių rezultatų.

P.S. Kokia komanda buvo, gal kada teko jau sužaisti ? :)

This Post:
00
216672.86 in reply to 216672.84
Date: 5/31/2012 7:46:05 AM
Overall Posts Rated:
44
uzpuole tave nei uz ka :D
beje kaip smagu kad atgijo forumas... Ledai su Valkatom inese nauju veju.. o to as cia vienas merdejau... :D

This Post:
00
216672.87 in reply to 216672.83
Date: 5/31/2012 7:49:12 AM
Overall Posts Rated:
44
beje idomu kad kiekvienas turi savas istorijas... ir savus prioritetus... :) esu naujokas su jumis nes losiu buzeryje tik nuo 7 sezono :))
o del taktiku... visos yra geros jei jos tinkamai isnaudojamos manau :)
na o del Valkatu teiginio kad svarbiausi visi.. vistiek as nesutinku... manau priekis ir yra svarbiausias taktikai look inside.. aisku maziukai kas be ko irgi svarbus, ir jei priekis uzdengtas maziukai imsis iniciatyvos, cia kas be ko... net taisyklese butent taip ir apibudintos taktikos.. :) zodziu... ziuresim kas cia gausis.. nes vieni nori zaisti artimais kiti tolimais.. o man kolkas patinka normal taktika, kur bet kuris gali issauti :D

Advertisement