אני צבוע?? מי שצבוע פה זה אתה. הנה למה:
מעוניינים ורוצים לקנות פוטנציאלים לנבחרת ולהביא אותם לרמה גבוהה ככל הניתן במיסגרת היכולות של הקבוצה שלהן.
פה מסתתרת שיא הצביעות, בדיוק כמו שקרה עם רן וובר - אני לא קבעתי שום קריטריונים (" שלפי דעתך לא עומדים בקריטריונים" )והעובדות הם בשטח - הקריטריון הוא פשוט מאוד ולא אני קבעתי אותו - שיגדלו שחקנים חדשים שהם ברמה של אלו שעכשיו בנבחרת או (אני ממש מתבייש להגיד את זה:) אילו טובים יותר.
לך היה קשה לשמוע ממני את האמת על וובר, אבל מה לעשות היא האמת - ועם נתונים כמו שהיו לו הוא לעולם לא היה מגיע לנבחרת. ואז אתה באת ביציאה ההזוייה הזו שחוזרת כל הזמן וגם בציטוט שלך פה למעלה:
אני אשמח לאמן אותו לנבחרת, אבל בלי שיעלה השכר" - תסביר לי בבקשה איך זה אפשרי??? אני מת לדעת"
אתה רוצה נבחרת של שחקנים עם משכורת 100-120 אלף - באמת זה מה שאתה רוצה????1
איך אתה יכול להמשיך להגיד את המשפטים הריקים הללו?? - תסתכל טוב טוב עכשיו על הנבחרת שלנו ותגיד לי כמה שחקנים קבוצה מליגה 2 יכולה להחזיק (אולי רק שולמן אם אני לא טובה) - אם נבסס את הנבחרת על שחקנים שקבוצות בליגה 2 יכולות להחזיק יקרה דבר פשוט מאוד -
הנבחרת תרד ברמה!!!!1
לי זה יותר מרגיש שפשוט כל מה שאני אגיד אתה תסלף, כי אמרתי לך פעם משהו שלא נעים לשמוע - אתה מתחיל ומתלונן עלי שאני מצפה מקבוצות משנה להקריב את עצמם ולגדל מפלצות (מה שמעולם לא עשיתי), כשאני עונה לך שברור שקבוצת משנה יכולה להחזיק שחקנים כמו באס, קביליו או לוז ואין ברירה צריך גם קבוצות זרות, אז אתה מאשים אותי אני מעדיף קבוצות זרות, ובכלל כל הזמן טוען ישירות ובעקיפין שיש לי איזו שליטה על לאן הולכים השחקנים??? (הלו תעורר זה מכירה פומבית,
פומבית!!!!)1 -
אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה: תסביר לי ולכולם פה מה עשיתי לא בסדר עם עניין סמי צדוק??? ברצינות אין לי מושג מה אתה רוצה. אבל תסביר בדיוק, לא בטענות מעורפלות - תתאר בדיוק מה וקרה, מה אתה אמרת, ומה אני, ואיפה הייתי לא בסדר - אני מתחנן.
אל תלך פה בפורום ותתלונן שקבוצות ליגה ב' לא תורמות מספיקות ולא עושות מאמצים על מנת לתרום לנבחרת ולקנות שחקנים.
עוד דוגמא נפלאה לסילוף שאתה עושה לדבריי, מתי אמרתי משהו שאפילו טיפה דומה לזה - תמצא את הציטוט ותביא בבקשה, אני מת לראות. כל מה שאמרתי הוא שאנחנו (כולנו, כולם, ללא יוצא מהכלל - מספיק ברור?), כקהילה של משתמשים באותה מדינה - לא משתפים מספיק פעולה עם הנבחרת. ואני משוכנע שרוב האנשים שלא משתפים פעולה זה לא בגלל שהם מניאקים אלא בעיקר חוסר הבנה שאותה אני מנסה לתקן.
תמשיך להשמיץ אותי ולדבר עליי רעות, אבל בסוף אני זה שימשיך לפעול שעות וימים לקידום הנבחרות, ובלעזור לעשרות משתמשים שפונים אליי (לא רק לנבחרת) ולנסות לדאוג ששחקנים עם פוטנציאל נבחרת אמיתי יתאמנו. ואתה זה שימשיך לקשקש בפורום ולכלך על העולם. תמשיך ככה.
Last edited by Shadamher at 3/24/2013 10:19:29 AM