BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.8 > Kürthy Emilné Emlékújság

Kürthy Emilné Emlékújság

Set priority
Show messages by
From: scitron

This Post:
00
154552.8 in reply to 154552.7
Date: 08/22/2010 12:22:27
Overall Posts Rated:
44
Lement egy újabb kör, győzelem idegenben, de jött egy újabb sérülésünk. Az All Star meccsen kiválóan játszó Minczának repedt meg a könyöke. Amikor a fájdalomtól eltorzult arccal cserét kért már senki nem lepődött meg a kispadunkon. Mindenesetre szívből megköszönöm az Avatar Team-nek, hogy már 2 meccsel előzzük a Zöld Bikákat. Gratulálunk, jól ment a játék, okocha.
Meggyógyult viszont a spanyol irányítónk, számítunk rá a chicago ellen, ez lesz a bemutatkozó fellépése.
Dibernárdó bokája nincs jó állapotban, amikor az új orvosunknak megmutattuk, ő is cserét kért, mint Mincza. Kisebb pénzösszeg és nagyobb rábeszélés után azért elvállalta a feladatot a doki.

Nem adom ám fel, akármennyire kevesen írnak ide. :)

Legjobbakat, hölgyek, urak!

From: Minarik

This Post:
00
154552.9 in reply to 154552.8
Date: 08/23/2010 03:54:55
Overall Posts Rated:
77
Ígyvan egy újabb kör lement,és sikerrel hozuk szerencsére!Egyre közelebb a rájátszás!
Bár ellentétben Nyíregyháza Bipedalz-al a sérülések elkerülnek,és hála Sóspatakinak hozzni tudtuk a meccset,kissé szorosnak tünő végjátékkal!:)
Mihamarabbi gyógyulást kívánok edzői barátom játékosainak Dibernárdó és Minczának,remélem mihamarabb felgyógyulnak és győzelemhez tudják segíteni majd a csapatukat!
Hétközi barátságos meccsen újra bizonyithatnak majd a cserepadunk,és ma hosszú tárgyalás után leigazolt brazil centerünk is akihez a vezetőség nagy reményeket fűz!
Bár a kedden egy gyengébb csapattal kerülünk össze a rivális főcsoportból,de nem becsüljük le az ellenfelett!Reményeim szerint szépen búcsúzunk a hosszu keleti túrától!

Minden egyes aktív menedzernek győzelemteli következő fordulót kívánok:)!
scitron nem is kell feladni:DEgyszer be fog indulni:D

From: Minarik
This Post:
00
154552.10 in reply to 154552.9
Date: 08/25/2010 02:13:48
Overall Posts Rated:
77
A tegnapi vereség után a vezetőség sajtótájékoztatót hívott össze.

"A keddi vereség alapján a vezetőség arra jutott,hogy megköszönjük az eddigi menedzerünk munkáját és későbbikeben más személyben gondolkodunk aki vezeti majd a csapatott"

A hírt megdöbbenve vette tudomásul mind az eddigi vezetőedző,mind a csapat,és a szurkolói!
De ahogy érződött a tegnap vesztes meccsnek lesznek következményei,és bár eddig szép sikereket ért el a csapat,de ez sajnos nem férhetett bele!

Más hírekkel is szolgáltak a csapat háza tájáról mégpedig azzal,hogy:
"Mind a csapat,és mind a szurkolóink érdekében egy olyan személyt képzelünk el a csapat élére akimindent megtesz a sikerért,és teljes mértékben eltökélt,ezért ebben a szezonban megfogjuk találni a megfelelő embert erre a pozició betöltésére"

A jövővel kapcsolatban is kaptunk pár hírt:
"A jövőre nézve nagy keretátalakításokra lehet számítani a rájátszás után.Mondjuk úgy,hogy a mostani 12es keretünknek az 50% távozni fog,mert sajnos vannak olyan emberek aki inkább a saját érdekeiket nézik és nem a csapat előnyeit,mondhatni úgy a tegnapi és az előtti 3meccs alapján a csontvázak kihullottak a szekrényből..
Az új idényre egy szimpatikus csapatott szeretnénk összerakni akikkel sikereket lehet elérni!"

A sajtótájékoztató ezzel véget is ért,és bár meglepő volt a menesztés az eddigi menedzernek de vmilyen szinten érthető is volt ez a vezetőség részéről!


This Post:
00
154552.11 in reply to 154552.8
Date: 08/25/2010 04:24:42
Overall Posts Rated:
11
hát ez nem semmi meccs volt azt hittem könnyen kikapok erre az utolso pillanatban nyertél gratulálok jó meccs volt

From: scitron

This Post:
00
154552.12 in reply to 154552.10
Date: 08/25/2010 07:44:50
Overall Posts Rated:
44
Sziasztok!

Először is, megköszönöm, hogy írtok a fórumra, rendkívül feldob (gondolom, mások is így vannak ezzel), ha a csoporttársak véleményeit, hozzászólásait olvashatom.
Piszok kemény kedden vagyunk túl, több szempontból is.

1. Norbiék bukása Szilviéknél
Vadmacskák - Avatar 81-70. Mi van??? Élőben sikerült hallgatnom Norbi(okocha) közvetítését a mérkőzéséről, hát nehezen hittem el. Nagyon kedves számomra mindkét manager, de mégis az Avatarnak drukkoltam, Norbival többet beszélek. Teljesen megértettem a felindultságát, hiszen ahogy én sem, úgy ő se értette, mi a baj. Látható, hogy komoly változások lesznek majd szezon közben az Avatar-nál, úgy gondolom, helyes döntés az is, hogy menet közben nagy változásokat nem tervez be okocha. A meccsmotor bezavart, talán még bele is fért ez a vereség az Avatar-nak, tekintve, hogy az ellenfelei is buktak az Olympique-ot kivéve. Zárszóként gratulálok Szilvi Vadmacskáinak, nem kellett sokáig várniuk az első nagy skalpra. Verjétek akkor meg a Dogs-okat is, menetből, aztán szeretettel látunk titeket Nyíregyházán. :)

2. Majdnem kisütött a chicago-i Nap Nyíregyházán
Ez mekkora meccs volt már, te jó ég! Köszönöm Kobe kollégának, hogy azt hitte simán kikapnak, hát nagyon nem így történt. A chat-en már inkább nem is írtam semmit meccs közben, mert szinte kizárólag káromkodni tudtam volna. Tényleg csak egy hajszállal sikerült győznünk, jobban hiányoztak az all-star játékosaink, mint azt előre gondoltam volna. A fordulópont Zhelev kipontozódása volt 5 perccel a vége előtt, véleményem szerint. 4 másodperc maradt, amikor 1 ponttal vezettünk és a chicago jöhetett teljes időkérés után. Megpróbálták dobásig játszani, amikor is az első meccsét játszó spanyol irányítónknak, Esteban Vázquez Cano-nak sikerült egy átadást lefülelni és onnantól megvolt. Köszönöm Kobe, hogy átélhettem ezt a fantasztikus csatát, gratulálok a csapatodhoz.

3. Hazatérnek a legények
Vége a vándorlásnak, erre a szezonra befejeződtek a főcsoportok egymás elleni csatái. Pár gondolat erről. Végeredményben Keleti Kékek - Nyugati Vörösök 43-21. Nagyon komoly különbség ez, már-már minőségi. A jelenleg nyugaton első Blackdog keleten 6. lenne. Nem akarom én bántani nyugatot egyáltalán, de ezek tények. Keleten 4 erős társaság van (a Pannonhalmát én egy más kategóriának tartom, lelövöm a poént, de ezt a szezont izgalom nélkül ők nyerik), sajnálatos, hogy ebből a négyesből az egyik még a rájátszásba sem fog bejutni, pedig abszolút helye lenne ott. Nyugaton gyakorlatilag megvan a 4 rájátszásba jutó csapat, a sorrendért fognak harcolni egymással. Ne értsetek félre, a nyugati négyes is megérdemelten lesz a rájátszásban, de a nagydöntőbe mindenképpen könnyebb út vezet nyugatról, mint keletről.

Ennyit a keddről. Továbbra is buzdítok mindenkit, hogy írjon ide, amikor csak tud.
Minden jót kívánok, kedves csoporttársak!

Stephan

From: Minarik
This Post:
00
154552.13 in reply to 154552.12
Date: 08/29/2010 08:04:59
Overall Posts Rated:
77
Ismételten a fórumon:)

1 mérkőzéssel bentebb vagyunk a lassan kialakulóban lévő rájátszásbeli csapatok nevsorához!
Nézve mind a Keleti mind a Nyugati főcsoportokat izgalmas párharcok alakulhatnak majd ki a végső győzelemért folytatott harc során!

A hétvége meccseit nézve papírforma eredmények születtek,bár egy meglepő eredmény ebben a fordulóban is született!Hiszen a Patkányok otthon megverték a chicago suns csapatát 111-103-ra ami meglepő volt számomra hiszen a hétközi meccsen majdnem meglepetést okozó remek csapat benyomását keltő chicago,most egy elméletileg simán hozható meccsen kapot ki!
De bekell látnom,hogy nincsenek mostmár meglepetés eredmények,hiszen bármely csapat veszélyes lehet a másikra...én is tapasztaltam az elöző fordulóban!
Kevesebb szót említve a többi meccsekről Nyíregyháza kitolta veretlenségét 6mérkőzésre,Biggy1977 pedig 8meccse tartó veretlenségét folytatta!! a csoportott vezető Pannonhalmi pedig ismét magabiztos győzelmet aratott!
Nyugaton pedig az új edzővel első sikerét érte el az Avatar Team,a többi csapat pedig hozzta a kötelezőt!

Az elkövetkező fordulóban 2nagy rangadóval folytatódik a szezon.
Keleten a Dogs Elite Hooligans-Green Bulls ellen lép pályára.
Hatalmas mérkőzésnek igérkezik hiszen a 4. az 5. ellen játszik,ha pedig vendég siker születik akkor helycsere történik a táblázaton és Dogs Elitnek lehet a rájátszásába kerülhet.
Nyugaton pedig az Avatar Team-BlackDog mecs igérkezik nehéz összecsapásnak!
Vagyis a 2. az 1 helyezettet fogadja az Emirates katlanban.
Mind a 2mérkőzés sok mindent eldönthet a jövőre nézve!

Mindenkinek sok sikert kívánok a következő fordulóban!és persze jó játékot!

Norbi

u.i:Fórumozni tessék:D!!!!!!!


From: scitron

This Post:
00
154552.14 in reply to 154552.13
Date: 08/30/2010 03:15:19
Overall Posts Rated:
44
Üdv mindenkinek!

Pár gondolat a hétvégéről.

1. A chicago veresége
Ez szerintem nem akkora nagy probléma, tekintve, hogy elméletileg már megvan a 4 playoff-ot játszó csapat nyugaton. Persze nagyon nem mindegy, kikinél lesz a pályaelőny.

2. Kikapott a Green Bulls.
A bikák többet akartak kihozni a meccsből, két eset lehetséges. Vagy teljes erőbedobás=Bikák és normál=Pannonhalma, vagy normál=Bikák és laza játék=Pannonhalma. Az biztos, hogy lassan-lassan a Pannonhalma elkezdi lazára venni a meccseit, hogy ne legyen gond a rájátszásban. Még úgy is ők lesznek az esélyesek mindenki ellen, de egy lazázó csapatot mégis könnyebb meglepni.

3. Újabb sérült Nyíregyházán
Tényleg azt hittük, Varga viccel, amikor cserét kér, aztán nevettünk is, csak kínunkban. Jelenleg a 6 edzett játékosunkból 3 sérült. Ilyen előjelekkel fogadjuk a Vadmacskákat, tartunk is a mérkőzéstől. Sőt, mivel 3 ember nem elég 2 posztra, valakit még igazolnunk is kell hirtelenjében, és az edzésen is változtatnunk kell erre a hétre.

Hirtelen ennyi, várom a keddet. :)
Legjobbakat, csoporttársak!

Stephan

From: scitron

This Post:
00
154552.15 in reply to 154552.14
Date: 09/02/2010 09:25:01
Overall Posts Rated:
44
Nagyon ráfért már az erősítés a Pannonhalmára...

From: Minarik

This Post:
00
154552.16 in reply to 154552.15
Date: 09/03/2010 03:56:43
Overall Posts Rated:
77
ez így van:D

This Post:
11
154552.17 in reply to 154552.16
Date: 09/06/2010 02:39:13
Pannonhalmi Thunderbirds
III.8
Overall Posts Rated:
11
Sziasztok!

Avatarnak köszönöm, hogy belinkelte a fórumot, különben soha nem találtam volna meg! :)
Nyíregyházára üzenem, hogy egy meccs kivételével mindegyiket lazával játszottam idáig. Nagyon fontos, hogy a csapatszellem minél magasabban legyen! Két okból igazoltam, vagyis inkább erősítettem: 1.: szerintem olcsón megkaptam a játékost, 2.: remélem nem bántok meg senkit, de úgy gondolom, hogy megnyerem a rájátszást és a felsőbb osztályba kell az erősítés! További szép napot!

This Post:
00
154552.18 in reply to 154552.17
Date: 09/06/2010 04:39:56
Overall Posts Rated:
77
Az biztos,hogy fontos a csapatszellem,de szerintem még anélkül is megnyernéd:D
Elgondolkodtató,hogy miért vagy még ebben a csoportban mikor a kereted vagy 2 osztállyal fentebbis megállná a helyét:)
Szerintem azzal mindenki tisztába van,hogy simán hozod majd a bajnoki döntőt is:D
Gratulálok a csapatodhoz!

Advertisement