BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.1 > Sezona 59

Sezona 59

Set priority
Show messages by
This Post:
11
317455.9 in reply to 317455.8
Date: 01/31/2023 13:15:13
Overall Posts Rated:
202202
Sezono smo le srečno pripeljali do konca in si zagotovili obstanek, kar je bil glavni in nekako edini cilj sezone. Trenutno je pač tako, da ekipe zares ogromno proračuna namenijo za plače, mi pa si vseeno želimo končevati tedne s plusom na računu. Upam, da se karte naslednjo sezono na zahodu ne bodo kaj bistveno premešale, saj nas najverjetneje zapuščajo kar 4 ekipe, če Croatonsi napredujejo, kar pa trenutno kaže, da jim bo uspelo.

Po sobotnem porazu smo se s fanti resno pogovorili in rekli tudi kako krepko. Besede so očitno zalegle, saj smo danes brez težav kontrolirali tekmo in dokazali, da zmoremo, le če si tega želimo. V tej seriji nismo bili sicer na nivoju, ki smo ga kazali skozi leto, a je to nekako razumljivo glede na veliko rošad v zadnjem času. To je velikokrat neprijetno za ekipe, sploh ob zaključku sezone, ko so že prisotni neki avtomatizmi v igri.

Fante sedaj čaka regeneracija, v četrtek prijateljska tekma v domači dvorani, nato pa že letimo v Argentino, kjer bomo oddelali priprave za naslednjo sezono. Sodelovali bomo s priznanim trenerjem za fizično pripravo Lorenzom Lopezom, treninge mlajših pa bo spremljal tudi Luis Scola. Želeli smo privabiti tudi Ginobilija, a je odpovedal sodelovanje zavoljo poškodbe, ki jo je staknil prejšnji teden. Pohvale našemu štabu, ki nam omogoča sodelovanje z vsemi temi strokovnjaki in košarkarskimi legendami.