No víšm jak to je. Já se připojuju už pár týdnů hlavně proto, abych si domluvil přátelák na čtvrtek a nastavil na něj hráče. Občas tu vyzdvihnu poštu a když už tu jsem pročtu fóra, pošlu Amaremu výsledky tréninku, zkontroluju, jestli mi odehráli ti co mají 48 minut, jestli se mi podařilo prohrát, abych vybíral první. To člověka do hry už moc nevtáhne, tak mi podružné cíle holt můžou sem tam utéct. Celou sezonu jel - no jel, v tom smyslu, že to mohl být asi jediný dílčí úspěch, víc se nalevo první rok nahoře dělat nedá. On by na to měl čísla i tak, jen jsem ho nestavěl do ligy jako náhradníka, abych mu nekazil průměr minut na zápas, a použil ho radši v poháru. A byl i důvodem proč moc nehrát pomalé taktiky, zkoušet střílet z dálky, aby bylo víc střel k doskočení (on navíc není v útoku zrovna moc potentní, takže podkošové taktiky trochu znesnadňuje. To už mě víc mrzí, že se mi špatně prodavají hráči, takže budu mít do nové sezóny trochu nadstav nebo ty nehodící se do koncepce budu muset pustit za hubičku.
Já teda nikomu sestup nepřeju, ale myslím, že by bylo dobře, kdyby se ta levá strana postupně trochu otevřela, nechtěl bych do ní na druhý pokus postoupit znova:) V jednom zápase, ve dvou... se překvapit dá, ale v dlouhodobé soutěži se konkuruje špatně. Pár vítězství navíc jsem nasbírat mohl, ale i kdybych byl zápas před koncem na dosah semému místu, tka v přímém souboji by si to soupeř pohlídal. Navíc bych se mohl snažit jen za cenu odrovnání nálady do play down a sestoupil bych pak jen jinou cestou, ale to už je sci-fi, sedmý bych prostě nebyl.
Ve druhých ligách se imho trochu "střídají generace", navíc třeba Február končí, občas někdo předělává tým, už se to tam docela zaplňuje a už i dost solidní týmy na poměry druhé ligy hrají o udržení. Schopní manažeři, co začínali pozdě už v nich začínají hrát větší roli a ten handicap pozdního startu už často smazali.