BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U-21 Seçim Konuşma Başlığı

U-21 Seçim Konuşma Başlığı (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melih
This Post:
11
252164.4 in reply to 252164.2
Date: 12/25/2013 06:10:00
Sakarya Devil's
II.4
Overall Posts Rated:
220220
İyi oyunlar arkadaşlar, U21 milli takımımızın başına geçmek istediğimi buradan resmen duyuruyorum. Öncelikle kendimle alakalı ve daha sonra oyuna bakış açım ve takımımla alakalı bilgiler vermek istiyorum. 19 yaşındayım ve bir üniversite öğrencisiyim. Yani her öğrenci gibi zamanımın çoğu boş oluyor, ben de bu zamanımın bir kısmını BuzzerBeater oynayarak geçiriyorum.
Oyunu 5. sezondan beri oynuyorum ama küçük yaşlarda oyunu tam kavrayamadığım için belli bir süre ara vermiştim. Biraz daha büyüyüp ve oyunu daha iyi kavramaya başladığımı anlayınca 11. sezonda oyuna tekrardan dahil oldum. Takımım şuan Türkiye 2. lig 3. grupta ve geçen sezona göre daha iddialı bir takım. Amacımız her takımın olduğu gibi TBL'de kalıcı bir yer edinmek fakat bu yolculukta, yolculuğu tatlı hale getirmek için genç oyuncular yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.. Hem kendi takımımıza hem de ülkemiz milli takımlarına fayda sağlayabilmek için. Buna paralel olarak 3-4 sezonda bir yeni genç oyuncular alarak ben de bu yolculuğu kendi dünyamda tatlı hale getirmeye çalışıyorum.
Oyunda son iki sezon boyunca scout görevini sürdürmekteyim. Kendi tecrübelerime güvenerek adaylığımı resmen duyuruyorum. Diğer adaylara da şimdiden başarılar, U21 milli takımı için en yararlı kim olucaksa inşallah seçimi o kazanır. 26. sezon ve yeni yıl hepimize daha güzel, daha mutlu, daha eğlenceli günler kazandırsın. Tekrardan herkese iyi oyunlar.

Sakarya Devil's Menajeri

Dednat

This Post:
11
252164.5 in reply to 252164.4
Date: 12/25/2013 09:36:25
I_AM
II.1
Overall Posts Rated:
2626
Öncelikle kendimi tanıtmak isterim tüm lise hayatı boyunca bu oyunu oynamaktan ve oyuncu yetiştirmekten bir türlü kendini derslere veremeyen bir öğrenciydim. Neyseki gene de bir yerlere yerleştim Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh. okuyorum. Anıl Öztürk veya oyun adımla I_AM her ikisi de benim için aynı. 4. ligdeyim ve hedefim herkes gibi üst liglere yükselmek olabilir ama öncelikli hedefim kendi oyuncumu yetiştirmek. Temel amaç bu olunca u-21 benim için önem kazandı. Oyunda pek başarım yok fakat bu tecrübesiz olduğum anlamına gelmiyor diye düşünüyorum. Oy vermenizi ümit ediyorum çünkü başarı benim en iyi dostumdur. Bana güvenin asla sözümün tersi olmayacak.

Yeni sezon yeni umutlar yeni başarılar yeni mutluluklar...

I_AM

This Post:
11
252164.6 in reply to 252164.5
Date: 12/25/2013 10:53:36
II Çanakkale Belediye BC II
III.7
Overall Posts Rated:
102102
Öncelikle secilsem yada secilmesem de önemli olan U-21 takımının başarısı olacaktır ve seçilmesemde bir dönem ara verdiğim gozlemcilik olayına geri döneceğime ve milli takıma yardım etmeye devam edeceğim. Ama tabiki seçilmek istiyorum her aday gibi.

Adım Mustafa Bektaş 19 yaşındayım , 10-11senedir bu sporla ilgileniyorum , yıllarımı verdiğim Çanakkale belediye spor kulübünden kaptan olarak ayrılmış olup dönem dönem alt devrelerime antrenörlükte yapmış bulundum. Eğitim gördüğüm her kurumda okul basketbol takımının önemli parçalarından biriydim. Basketbol konusunda bilgimin gayet yüksek olduğuna inanıyorum bu sebeple .

Oyunu oynamayada 5.sezondan itibaren başladım fakat o günden bu güne bu takım 10. Takımım falandır , ama bu geçen 20 sezonda öğrendiğim bilgiler ve edindiğim tecrübelerle kendimin gerçekten oyun bilgisinin yüksek olduğuna inanıyorum . Bu zamana kadar 4sezon 3.ligde oynadım ve düşmek istemediğim tek sezon dışında hep final oynadım ve eğer o maclara bakma zahmetine girerseniz kadromun rakip takımdan ne kadar düşük olduğunu anlayacaksınız. Oyundaki temel amacım her zaman genç oyuncular geliştirmek ve onları takıma adapte etmekti , bu zamana gelistirip sattığım oyuncular hep 1. ve 2. Ligte oynuyorlar en basitinden hatırlarsınız 2 sezon öncesi U-21in pivotu Fuat danyal benim elimden çıkma ve gerçekten gerek genç oyuncu yetistirme gerekse onları kadroya monte etmek konusunda iyiyim.

Yıllar önce henüz oyuna başladığım ilk zamanlarda kendime verdiğim bir söz vardı bir gün U-21in başına ben geçeceğim diye , şimdi anlıyorum ki sizlerin desteği olmadan bizler birer hiçiz. Desteklerinize ihtiyacım var ve Oylarınızı bekliyorum.