BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: yurkesh
This Post:
44
308536.9 in reply to 308536.2
Date: 03/23/2021 12:15:33
Vavilon
Superleague
Overall Posts Rated:
227227
Виставляюсь.
В принципі всьо шо писав в темі дебатах на попередніх виборах (виділено нижче), то і зробив чи старався зробити:
1. Перед початком сезону вивчити всіх суперників. Визначити свою ціль, задачу. Попередньо зробити розстановку настроїв на кожен матч. Да, на Чемпіонаті Європи зробив дещо неправильно і замість пріорітету на матч проти Росії, зробив пріоритетним матч проти Туреччини. Але з другої сторони спочатку зігравши нормал проти росіян, непонятно який результат ми би показували дальше. На Втішному турнірі я рахую все прошло з цим гладко.
2. Підібрати гравців збірної для різних атак. Листи менеджерам цих гравців щодо важливості їх ігрової форми, можливості продовження їх тренування. 3. Листи менеджерам перспективних гравців. Узнаю, чи є план тренувань. Якшо нема, то даю пропозиції. Якшо є, то тоже напишу пропозиції, але не заперечуватиму щодо тренування по його схемі. На Втішному турнірі ми грали менш різносторонньо, ніж на Чемпіонаті Європи. Але я знав, що з тими тактиками, якими ми виставляли в Плейоф Втішного турніру, ми зайдемо до півфіналу. По іншій частині, то визнаю, шо з листами менеджерам було трохи тугіше і не регулярно.
Основна задача - піднятись в рейтингу, бо ми ніяк йому не відповідаємо.
Зроблено. З 48го місця на 18те круте досягнення нашої збірної. Планувалось в тридцятці, вдалось вище. Ну і добре. Дальше не буду обіцяти, шо ми залишимось в двадцятці. Але в тридцятці просто зобов'язані.
Головне, що наша збірна показал хороший результат і ми повинні рухатись в тому ж напрямку! Спасибі всім за це!

Щодо майбутнього сезону. Бути другими сіяними, то задача мінімум тільки вихід на другий етап. Да, група складна, але ми просто повинні це зробити.
Решту розпишу в темі збірної і в дебатах.