BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'71

U21 CT'71

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
11
329946.1
Date: 1/22/2026 4:56:10 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
ну що, розпочинається новий сезон. календар не простий:
02/02/2026 16 Ukraina U21 19 Bosna i Hercegovina U21
09/02/2026 97 Tounes U21 16 Ukraina U21
16/02/2026 16 Ukraina U21 60 Bolivia U21
23/02/2026 41 Chile U21 16 Ukraina U21
02/03/2026 16 Ukraina U21 92 Paraguay U21
09/03/2026 74 Ireland U21 16 Ukraina U21
16/03/2026 16 Ukraina U21 47 Malaysia U21
23/03/2026 28 Slovenija U21 16 Ukraina U21

боснія минулого сезону мала гарну команду. цього сезону вони слабші. великий усього 44к, при чому в нього пот 11, тобто впирати його ніхто не буде. потім 37к, декілько малих у районі 30к. але це перша гра сезону, граємо у гостях. після нас вони грають з макао
далі туніс. 3 великих 18-21к, малий 15к. далі щось зовсім невиразливе
болівія. щось схоже на туніс, але ще слабкіші великі
чілі сильна збірна. великі 77к, 67к, 58к, 40к. малі 30к, 24к, 22к. перед нами вони грають вдома з чорногорією, а закінчують регулярку з колумбією у гостях, ховатією вдома та данією у гостях. це може бути нам на користь. і добре що граємо вдома
парагвай. є великий 50к. але пот 7, тобто він вже впертий. далі великий 25к, 18к, малі 20к, 15к
ірландія. великі 19-23к, малі 15-18к
малайзія. великі 15-20к, малі є 23к, 17к
в останньому турі словенія. сильніша за минулий сезон. великі 70к, 57к (пот 8, впертий чи майже впертий), далі 34к. малі є 40к, 31к, 30. багато гравців з потом 7, тобто той малий 40к мабуть також вже впертий. але все рівно... перед нами вони грають з сильною естонією (два великих 100к+). думаю що скоріше словенці вже забеспечать собі ПО

This Post:
00
329946.3 in reply to 329946.2
Date: 1/26/2026 11:40:28 AM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
це СТ, тут не група, а регулярка на 8 турів і далі топ32 формують ПО. у ПО ми зобов'язані виходити, бо 5 перемог тут брати повинні. ціль 8 перемог, це можливо, хоча і не просто, бо боснія не подарунок і в гостях, чілі і словенія сильні

From: LA-Kampot

This Post:
00
329946.4 in reply to 329946.3
Date: 1/26/2026 12:57:08 PM
Lviv Lions
II.4
Overall Posts Rated:
925925
Second Team:
Ukrainian Lions
ти граєш з Чілі і Словенією вдома, тому 1 поразка теоретично допустима проти Боснії, решту маєш все забрати

Last edited by LA-Kampot at 1/26/2026 1:38:19 PM

This Post:
11
329946.5 in reply to 329946.1
Date: 2/2/2026 12:32:46 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
якось під кінець євро навіть втомлюєшься від збірної, від постійних роздумів, а за 2 тижні без офіційних ігор навіть встигнув скучити )

боснія. ніякого порівняння з минулим сезоном, коли в них було декілько великих 18-18 і непогані малі. найзарплатніший великий 44к, легенда, пів сезону тренування 1-на-1 захисники. доречі, лише пів сезону і зарплатня лише 44к... зі зростом 216. якось замало. можливо йому і блок ще тренували. далі великий 37к блокер. 31к, також схоже блокер. 28к, може недоблокер. 20к, також блокер. і 16к, знову блокер. два з них у формі 8, інші у 7. що там з малими. 31к*2, 28к та 17к тренування на РЗ та АЗ. 23к та 22к, я би сказав що вони РЗ, партнери по команді . 23к та 17к є в них тренування 1-на-1 форварди. тобто більшість тренувалось 1-на-1 захисники я би сказав без тренування діапазону. у формі 8 два партнери РЗ, і два не самі зарплатні шутери. насправді важко, в них немає у формі гравців, ключових під якусь тактику. але не думаю, що вони будуть грати щось внутрішнє. тому 3-2 в захисті - без питань

в нас форма краще. в нас у формі 8 ніконов, бурлай, самбуров, носфератюк, санжар, строєнко, кахновіч, ошланці, тедеєв, дічев. по формі можна грати будь-який акцент. так, вони скоріше зіграють з блокерами, але невисокий ент, в них не топові блокери, думаю можемо продавити. ні, щось мені тут не подобається. є один об'єктивний момент, який я не хочу поки що озвучувати в публічному просторі... зіграємо рнг/3-2

This Post:
11
329946.6 in reply to 329946.5
Date: 2/2/2026 2:48:50 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
(83337)
щось я схоже переоцінив нас, а конкретно нашу здібність кидати з-за дуги. так, через 3-2 суперника, але якось я очікував на щось краще ніж 8/38. на додаток носфератюк відіграв гірше ніж санжар с ошланці, хоча саме в носфератюка найращі кидкові навички. якби він забивав хоча б стільки ж - мали б клатч. також, відносно боснійців, в нас гірша реалізація ближніх кидків. не можу сказати, що я недооцінив боснійців. вони зіграли як очікувалось і в захисті ми в цілому зіграли непогано
не програли підббори, але очок другого шанса в нас набагато меньше, ніж в боснійців. не рахував скільки, але неозброєним оком було помітно що набагато меньше. ще стосовно підборів... цього сезону рівень підбору у великих кращий ніж попередні. але я його здається також переоцінив. і навіть не стільки у порівнянні з суперником, скільки у порівнянні з малими: у санжара, носфератюка та ошланці підборів просто більше ніж у віненко з самбуровим
якось в нас дуже мало асистів. так, в нас немає труРЗ, але у багатьох гравців є достатній рівень пасу. щоправда, асисти в цій грі не дуже допомагала нам забивати. це важко порахувати, але здалось, що відсоток влучань після асистів не кращий за відсоток без них. тоді як в боснійців після асистів заходило майже все, особливо це було помітно в 3й чверті та коли грав запас
запас наш злив. так, в нашого запасу підбір гірший, і це було дуже помітно. строєнко захисний гравець, думав зацементувати їм оборону запасу, але якось це не допомогло. шіряєв у формі 7 не влучив жодного з 8 кидків, хоча по навичкам він не гірший за основних малих. дічєв молодець, 5/5, але в боснії був мальтар... доречі, єдина чверть, яку ми виграли, другу, ми відіграли зовсім без замін.
взагалі заміни йшли якось дивно. і те що не було жодного тайм-ауту до останній хвилини, хоча ми дуже багато часу програвали і були ривки з їх боку...
як зазвичай в нас більше втрат і меньше перехоплень...
майданчик вирішив. на нейтральному майданчику ми б виграли цю гру. можливо потрібно було грати повільніше

This Post:
11
329946.7 in reply to 329946.6
Date: 2/9/2026 11:27:59 AM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
туніс. країна аж з двома командами і менеджер однієї з них тренує молодіжку. в такому випадку потрібно покладатись на гравців, народжених в утопії, і з 10 викликаних гравців таких 9. є два великих 21к (далі 11к та 9к), обидва у формі 6. один з них має 13-15 у кидку-захисті і майже більш нічого. також є малий 21к, він РЗ, але з деякими кидками, форма 8. і ще 3 малих 10-15к у формі 9. так що думаю вони зіграють щось зовнішнє, ну а ми 3-2.
в атаці. в нас 4 гравці у формі 9, строєнко, мозговой, бурлай та тедеєв, але чесно кажучі жоден з них не основний. спочатку думав зіграти раннє, потім задумався, може внутрішню ізо? нам ще грати з болівією, ірландією, малайзією. не грати ж з усіма раннє? ні, звісно можна )) но, що буде краще сьогодні? ми давно не грали внутрішню ізо, після провальної гри з грузією. зараз в нас новий склад і було б добре подивитись як ця тактика нам зайде. та й по формі краще бо тедеєв, мозговой, бурлай (нехай я його і не поставлю в старт навіть з перевагою у формі)

(83351)

мдя... якось не дуже. в цілому ніби-то і непогано, але 3/16 ніконова???? і він кидав в більшості те що треба... мозговой почав добре, а завершив 0/7. кахновіч також почав добре, а потім застряг. юран рівномірно, але міг би ще пару забити. тедеєв, санжар, бурлай, дічев, самбуров - відіграли гарно. в цілому - непогано, але очок 30 в атаці недобрали. пояснити результативність ніконова неможливо... і блоків особливо не було. 4 вони поставили в останній чверті проти запасу. під час гри подумав, чого я не поставив мостового на МФ, а самбурова на ЛФ. можливо, це трошки покращило б відсоток влучань ближніх, але все одно не пояснює результат ніконова...
в захисті також не топ. але це ще можливо пояснити низьким ентузіазмом. 4/8 від Ц у формі 6? та й ЛФ у формі 7 забагато забив. я думав ми від АЗ напропускаємо, але на ньому ми просто фолили

This Post:
00
329946.8 in reply to 329946.7
Date: 2/16/2026 6:15:57 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
в болівії аж 5 команд, але жодного 21річного гравця не з утопії і в цілому склад слабший ніж в тунісу. форма краща, хоча найкращий великий також не в формі - 7. проте далі: 8, 9, 9, 9... обіграли в першому раунді кіпр каруселлю, в другому програли португалії з позіційною атакою/3-2 проти рнг. там АЗ запасу португалії забив 10/12 триочкових і набив різницю
в нас форма непогана, хоча і 9ки в цілому в гравців запасу: пахомов, дічев, віненко, мозговой. хоча також 9 у носфератюка та ніконова. але в цілому немає обійми атакувальної у формі 9, тому я скоріше схиляюсь до раннього. також в нас не в формі всі атакувальні великі на заміну ніконову, тому вирішив довикликати 20річного смішко, хоча він і трохи заслабкий ще. у зв'язку з цим ми також не можемо зіграти без блокерів, ф болівія не настільки слабка, щоб грати лише з одним великим... минулий сезон дав нам декілько не дуже гарних ігор в захисті... раннє/3-2 з пустою на АЗ-ЛФ

This Post:
22
329946.9 in reply to 329946.8
Date: 2/16/2026 8:28:48 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
(83396)

це трошки звіздець. якщо у грі проти тунісу були питання в реалізації лише до деяких гравців, то сьогодні важко знайти гравця який в атаці відіграв добре. 33% проти болівії??? як??? ще й дуже повільна гра від нас, незважаючі на швидкий темп, лише 89 кидків. наставили нам уйму блоків (чим? блокером з зарплатнею 11к?). добре що хоч в захисті відіграли непогано. і то, можна було б і краще

не знаю що можна пояснити. не розумію, чому ми так погано відіграли в атаці, якщо в когось є якісь думки - буду радий обговорити

This Post:
44
329946.10 in reply to 329946.9
Date: 2/23/2026 11:59:31 AM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
як я говорив, в чилійців сильна збірна. після перших двох турів вони йшли першими в таблиці. в третьому турі їх відмотсила чорногорія - чилійці виграли +2, при чому остаточний рахунок був встановлений за 2:12 до кінця гри, коли чилійці закинули триочковий. після цього команди змазали по 3 рази з гри, чилійці також змазали 2 штрафних, а закінчилось усе втратою чорногорії на останній секунді. після цих лише +2 їх змістили на третю позицію в таблиці. чилі грали карусель/3-2 проти єгипту, зовнішню ізо/персоналку проти алжиру, та позиційну/3-2 проти чорногорії. всі 3 рази на меньшому настрої. форма непогана, лише 4й великий та найслабший гравці не у формі. з інших дванадцяти п'ятеро у формі 9. найзарплатніший гравець, ітурієта, 77к, атакувальний блокер. не супер атакувальний, лише 36% у 4й лізі утопії. манзур, 67к, набагато більш атакувальний, але також з немаленьким блоком. ну і теж саме можна сказати по всіх інших великих: вони всі блокери, але не чисті, з різним рівнем кидку. пара малих отримала деяке тренування 1-на-1 форварди, але більшість тренувалася 1-на-1 захисники. в більшості досить багато асистів...
ключове питання, що буде в них по настрою. по командних рейтингах ми трохи сильніші і граємо вдома. з іншого боку вони зараз в лідерах турнірної таблиці і після нас грають з андоррою, яка не виглядая сильною, та колумбія в гостях, яка непогана, але не глибокий склад. і закінчують з хорватами, в яких не топовий склад, та з данією, в якої 2 гравця... мотсити вони навряд чи будуть, але можуть зіграти нормал, щоб спробувати піти на 8/0. 3-2 вони зіграють точно. в атаці... скоріше, щось зовнішнє, але що саме, не вгадаю.

в нас форма також непогана. є 7ки, в шіряєва та тедеєва. але 9к більше, цілих 9. вот тільки носфератюк і санжар у формі 8. це на додаток до 7ки в шіряєва. але і грати щось внутрішнє проти плєяди міцних блокерів... ні, все ж таки схиляюсь до прінстону. нехай грають санжар з носфератюком у формі 8

(83433)

санжар с носфератюком відіграли добре, хоч і у формі 8 і набагато краще ніж дічєв з ошланці у формі 9 під ними. ніконов нарешті непогано. від юрана з кахновічем очікувалось трохи краще, але жити можна. в захисті було відчуття що можна було відіграти краще, але в цілому ок. не яскрава, робоча перемога. треба оцінити гру, що можна покращити
серед великих була ідея, щоб ніконов з'являвся на майданчику, але щоб здебільшого грали блокери. але і ніконов відіграв більше, ніж зазвичай грають при пустій, і під нього двигун випускав кахновіча, що для мене було неочікувано. але начебто це не спортило гру. насправді, кахновіч в чомусь грає краще, ніж я від нього очікував... подивимось

наступного тижня парагвай

This Post:
11
329946.11 in reply to 329946.1
Date: 2/24/2026 3:12:13 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
20082008
Second Team:
Utopia Tigers
після половини регулярки досить велика кількість команд йде без поразок - 13. трьом, сподіваюсь, ми завдамо цих поразок, мова про парагвай, малайзію та словенію. серед інших:
франція повинна брати всі 8 перемог і скоріше за все займати 1 місце. але це було очікувано
серби грають з чехами вдома і в останньому турі з португалію у гостях
португалії, окрім гри з сербами, ще грати з уругваєм та латвією у гостях
боснії грати з болгарією та чорногорією... мало шансів на поразки
латвія в свою чергу також має 4/0, і лише португалія вдома
уругвай грає з порутгалією вдома та з естонією у гостях дві гри поспіль
у нідерландів ще зустрічі з канадою вдома та бразилією на виїзді
у індонезії попереду іран, швейцарія, багами та вельс. знаєте, це може бути 8/0
чехи грають із сербами навиїзді та з філіпінами вдома
і англія, яка в перших 4х турах здолала турцію, польщу та русню, має брати 8/0

багато з них грають один з іншим. але 4 команди без поразок повинні бути точно. але можливо меньше за 8. щоправда, команд з 7/1 з гарною різницею може бути багато. потрапити у топ-8 буде архіважко, бо нам щось не щастить з різницею. проти тунісу не добрали, проти болівії також...