BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Revoluce začíná dnes

Revoluce začíná dnes

Set priority
Show messages by
From: Shaq_96
This Post:
66
330059.1
Date: 1/29/2026 10:09:43 AM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Ahoj všichni,

jmenuji se Luca a jsem nový trenér české reprezentace. Dnes začíná nová cesta... dnes začíná revoluce!

Chci být součástí tohoto procesu a jsem připraven pomoci VŠEM českým manažerům. Mým cílem je od základu změnit parametry a přístup k růstu hráčů, počínaje draftem, a to v úzké spolupráci s trenérem národního týmu U21.

Pokud si myslíte, že máte hráče, který by mohl být součástí české reprezentace v budoucnu nebo již nyní, kontaktujte mě na českém Discordu nebo kdekoli jinde vám to vyhovuje. Pokud se chcete stát součástí této revoluce, dveře jsou otevřené pro všechny manažery, kteří mají chuť pomoci...

Pojďme společně posunout český basketbal na vrchol!

S pozdravem, Luca (Váš NT trenér)

From: Grido

This Post:
00
330059.2 in reply to 330059.1
Date: 2/1/2026 8:20:16 AM
Ca Ossi
IV.38
Overall Posts Rated:
00
È solo grazie a me che sei in questo gioco, bravo bomba 👏🏻
COMBATTI TIGRE COMBATTI

This Post:
00
330059.3 in reply to 330059.2
Date: 2/1/2026 11:12:49 AM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Italia pizza mafia.... Tohle jsou jediná slova, která znám v italštině, já znám jen angličtinu a češtinu.
Jedna věc je jistá…
MUSÍ SE BOJOVAT, TYGŘE, BOJUJ, TYGŘE, BOJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!! 🐯🔥

This Post:
22
330059.4 in reply to 330059.3
Date: 2/1/2026 11:21:32 AM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
PG: 19+ 12+
19++ 20+
20+ 11/12
20+ X
X X

SF: 20/21 11+
20/22 21+
21+ 9/12
21++ X
X X

PF: X X
19++ 15+
15+ 12++
19+ 18+
13/14 X

C: X X
20++ 12+
X 15+
X 19
15/17 23+
ozor, nepoužívejte posilovnu příliš často, vidím, že je v téhle komunitě až trochu přeceňovaná…
Dá se úplně v klidu hrát i se 3 playmakery a 2 blokujícími centry, pokud jsou udělaní opravdu perfektně.
Když dám +, znamená to, že se na té skillu dá přitlačit víc, když dám ++, znamená to, že se na tu skillu dá tlačit mnohem víc.
POZOR na to, abyste hráčům příliš brzy nezacapovali potenciál – chci velmi vysoké sekundární skilly (IS u „trpaslíků“, PAS-OD u stopperů a klasických dlouhých hráčů).

Last edited by Shaq_96 at 2/1/2026 11:32:08 AM

This Post:
22
330059.5 in reply to 330059.1
Date: 2/2/2026 2:26:41 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Dánsko 91 – Česká republika 104

Dobrá premiéra! První vítězství na této nové cestě české reprezentace proti kvalitnímu soupeři, který byl bojovný a po celý zápas ve hře.
Náš útok se hodně soustředil na to, aby míč chodil k Suryovi, a to po celý zápas přinášelo ovoce. Vyhráli jsme každou čtvrtinu kromě poslední, kterou soupeř získal díky buzzer beateru; právě v té čtvrtině šla koncentrace naší obrany trochu dolů.
Sury MVP: 22 bodů z 18 střel a jen 1 ztráta míče…
Útok fungoval velmi dobře, v obraně je ale ještě co zlepšovat.
Nalaďte se příští pondělí na nesmírně těžký zápas proti velmi nepříjemnému soupeři, jakým je Eesti…
Bojujte, tygři!

This Post:
00
330059.6 in reply to 330059.5
Date: 2/13/2026 6:59:15 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Česká republika 91 – Estonsko 103

První porážka proti velmi, velmi silnému soupeři z naší skupiny, jako je Estonsko.
Zápas se hrál při stejném nadšení na obou stranách a prohráli jsme těsně proti týmu, který se ukázal jako lepší a vítězství si zasloužil.

Technická kvalita jejich hráčů mě donutila zvolit agresivní a inovativní obranu 1–3–1. Bohužel, jak jsem už psal podrobně na Discordu, poslední dny pro mě byly z hlediska připojení opravdu extrémně komplikované – doma i na mobilu. Za tolik let jsem nic podobného nezažil, ani když jsem byl na dovolené v České republice, neměl jsem takové problémy s připojením k síti.

Musel jsem připravit zápas ve spěchu. Kdybych mohl, změnil bych PDP (předzápasovou predikci) proti run and gun (rychlé tempo a zaměření na vnější hru), což by nám dalo mírnou výhodu o pár bodů, ale s velkou pravděpodobností by to stejně nestačilo k vítězství.

Jako vždy na Discordu odpovídám klidněji na všechny dotazy.

Děkuji a jako vždy

Bojuj, tygře, bojuj!

This Post:
11
330059.7 in reply to 330059.6
Date: 2/16/2026 4:36:04 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Schweiz 104 - Ceska 125
Druhé vítězství pro reprezentaci České republiky, která si rozhodující náskok vybudovala už v prvním poločase, kdy jsme ofenzivně dominovali, a od té chvíle jsme si výhodu víceméně udrželi až do konce…

Změnili jsme obranu a přešli jsme ze zóny na osobní obranu, muž proti muži, oči proti očím, tvrdý souboj bez ústupu… Bohužel to ale nefungovalo tak, jak bych si přál. Obrana je určitě slabší stránkou národního týmu a na tom budeme muset do budoucna pracovat.

Na druhou stranu útok funguje výborně i bez přehnaného množství izolací. Skvělá statistika: jen 7 ztrát a 34 týmových asistencí, střelba 58,3 % z pole, což je opravdu hodně.

Soupeř byl v našich silách a zvládli jsme to. Teď jsme připraveni na příští pondělí proti Řecku, soupeři, který je podle žebříčku o jednu příčku pod námi (žebříčku obecně NEvěřím a nepovažuji ho za úplně spolehlivý).

BOJOVAT

This Post:
55
330059.8 in reply to 330059.7
Date: 2/23/2026 4:48:34 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Velké vítězství 69:63 proti soupeři, který je nám momentálně nadřazený – Řecku, které bylo plně nabité po použití „partitella (PIC)“ ve všech předchozích zápasech a hrálo s maximálním nasazením, jak je vidět…
Pro tento zápas jsem věděl, že budu muset riskovat, protože naše obrana by podle mě jejich vnitřní útok neustála ani v osobní obraně, ani v zóně 32 nebo boxu…
Obrana 23 se zaměřením na jejich vnitřní útok vyhrála zápas navzdory nasazení, dovolili jsme jim jen 6 útočných doskoků z jejich 53 neúspěšných střel z pole – skvělý údaj.
Náš útok fungoval tak napůl. Řecko má velmi, velmi silnou obranu a nenechalo nás střílet dobře z pole (27,8 %), ale získali jsme hodně trestných hodů díky útoku na jejich koš…
Zásadní vítězství. Setkání v pondělí v 18:40 proti Skotsku.

This Post:
11
330059.9 in reply to 330059.8
Date: 3/2/2026 7:28:49 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Skotsko 95 – Česká republika 123

Další vítězství pro naše kluky! Byl to snadný zápas, ve kterém jsme zrychlili tempo a umožnili skórovat téměř všem s dobrým střeleckým procentem ve všech čtyřech čtvrtinách. Po vyrovnaném úvodu jsme se ve druhé čtvrtině prosadili, zpřesnili obranu a dokráčeli si pro výhru.

Příští zápas nás čeká proti Belgii, pátému týmu světového žebříčku... Bude to boj!

This Post:
11
330059.10 in reply to 330059.1
Date: 3/9/2026 4:51:56 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Česká republika 96 – Belgie 111

Druhá porážka našeho týmu na této evropské cestě přišla proti skutečné basketbalové velmoci. Do zápasu jsme šli jako outsideři a byl jsem nucen využít předzápasovou přípravu. Zvolil jsem správně jeden ze dvou faktorů – a celkový efekt byl lehce pozitivní, protože správně zvolený focus má větší dopad než špatně zvolené tempo.

V útoku jsme hodně hráli přes Suryho, který byl osobně bráněn jejich nejlepším obráncem. Spolu s boxem vytvořeným dalšími čtyřmi hráči ho to donutilo k těžkým střelám. I přesto jsme ale v útoku odehráli celkem dobrý zápas, zvlášť když vezmeme v úvahu, že soupeř se snažil víc než my – možná až trochu nezodpovědně s ohledem na jejich budoucnost – ale v tomto zápase nám to výrazně zkomplikovalo situaci.

V obraně bylo těžké udělat víc než to, co jsme předvedli. Jedinou alternativou by bylo obětovat Suryho a dát do základní sestavy silnějšího obránce, jenže v takovém případě by byl pravděpodobně zneutralizován jiný náš útočník, stejně jako se to stalo Suryovi.

Uvidíme příští pondělí proti Irsku, co nám napoví tabulka.

This Post:
22
330059.11 in reply to 330059.10
Date: 3/19/2026 5:32:48 PM
Lucas_Drink_Team
Serie A
Overall Posts Rated:
141141
Second Team:
Forlì 2.0
Irsko 88 – Česká republika 145

Náš turnaj končí s bilancí 5 výher a 2 porážek, ale třetí místo v „skupině smrti“ nám neumožňuje pokračovat dál a posílá nás do consolation… rozhodnutí zvednout nadšení se zatím nevyplatilo, zpětně bych ho pravděpodobně víc využil v zápase proti Estonsku, který jsme prohráli… realisticky je Belgie prostě mnohem silnější než my, a když proti nám navíc hraje „normal“, působí v mých očích až trochu vystrašeně, což úplně nechápu, ale budiž…

Když se ohlédnu zpět, byl to právě zápas s Estonskem, který nám vzal postup mezi první dvě místa v této velmi těžké skupině, kde jsme byli papírově čtvrtou silou. Proti Estonsku jsem měl použít víc nadšení, i když ani tak si nejsem jistý, jestli by to stačilo na výhru, nebo jestli by to pak stačilo proti Řecku, se kterým jsme vyhráli těsně, i když jsme je v obraně přehráli díky zóně 2-3 a PDP s vnitřním zaměřením…

Teď je čas dívat se dopředu, tým je starý a bude potřeba ho postupně omladit.