BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 71

Sezona 71

Set priority
Show messages by
From: kaktusi
This Post:
00
330108.1
Date: 2/2/2026 1:44:05 PM
Dobar dan dobri ljudi, vidim da niko nije otvorio novu sezonu na forumu, tako da cu ja.
Sezona je krenula, ja 1/3 ali sa odlicnim nedeljin profitom. Tako da ja nikome necu biti veliki problem, do kraja sezone.
Mozda mi je los start ali barem Beograd sam osvojio , morao je dorcol da padne, Vracar je drzava!

Last edited by kaktusi at 2/2/2026 1:47:01 PM

This Post:
00
330108.2 in reply to 330108.1
Date: 2/4/2026 7:41:36 AM
Vatrena pesnica
Prva Liga
Overall Posts Rated:
2929
Pozdrav menadžeri!
Cilj ove sezone isti je kao i svih prethodnih od kada sam deo Prve lige — opstanak i trening domaćih igrača.

Last edited by Aleksije14 at 2/4/2026 7:42:56 AM

This Post:
22
330108.3 in reply to 330108.1
Date: 2/15/2026 2:06:22 AM
Balkanski
Prva Liga
Overall Posts Rated:
44
Ušao sam da bih ispao!
Sramota bi me bilo da u momentima kad je sve manje aktivnih menadžera u BB Srbije ne odigram barem jednu sezonu u Prvoj ligi.
Tim mi je manje-više nedorastao, ovo što sam doveo je u cilju da baš ne budem džak za udaranje, 2-5 sa po jednom pobedom kući i u gostima je iznad mojih očekivanja.
Lovu koju sam dobio uložio sam u dobroj meri za Arenu, sad mi je bilans tu negde oko 0, za debiltantsku sezonu sasvim OK.
Imam i jednog trenirca, koji četvrtkom pumpa skilove, ali daleko je od NT, numem ja to teretane, psiholozi sociolozi... a nemam ni para da nabudžim neku životinju.
Možda za koju sezonu kad on izraste, kad arena bude moćnija, da se nešto stvori i ponešto kupi, da se onda bude i konkurentniji. Ovako - mrka kapa...
Nisam ni u fazonu kupujem-prodajem, pa mi je značajan deo ekipe sačuvan iz druge lige, gde im je svakako više mesto nego u prvoj.
Sportski pozdrav!

This Post:
11
330108.4 in reply to 330108.3
Date: 4/11/2026 6:15:19 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
442442
Bogami, još si u igri. Dve pobede te dele od opstanka...

Što se tiče moje povratničke sezone - 'nako.
Imao sam sreće što je plava strana dosta lakša od crvene, pa sam sa samo 9 pobeda ušao u plejof. To se desilo tek četiri puta u 70 sezona Prve lige.
Ogromna je razlika između druge i prve. Prošle sezone imao sam najjači tim u sve četiri druge lige, sa kojim bih se ekspresno vratio dole. Čak i ovako pojačan, ovde sam ispod proseka.
Ekonomija je najslabija karika ove igrice, oduvek bila, a sada je baš nerealna priča.
Ima toliko toga da se kaže, ali da ne tupim previše...
Videćemo da li će ove instant-ekipe sprečiti Predraga u ostvarivanju čudesnog tripl-dabla...

This Post:
11
330108.5 in reply to 330108.4
Date: 4/12/2026 3:58:45 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
987987
Second Team:
Krompir
Ekonomija na BB-u se promenila. Ranije je moglo lepo da se zarađuje na tankovanju i preprodaji, ali to više nije slučaj. Veće minimalne plate i bankroti su učinili tankovanje neisplativim, a Utopija je uvela legalne farme za trening NT igrača, što je spustilo cene treniraca a podiglo cene trenera. Teretana, mladi trener i pomoćni teren dodatno su povećali troškove treninga.

Ipak, meni je danas ekonomija lakša nego ranije. Kod nas se menadžeri nisu skroz prilagodili promenama, zbog čega je nivo naše prve lige pao u odnosu na druge zemlje.

Meni je stil igranja isti kao ranije. Oslanjam se na nedeljne prihode. Ali sa ovako slabom prvom ligom, meni je omogućeno da sezonama tankujem a pobeđujem, pa sam po prvi put na bb-u pun love.

Čini mi se da kod nas i dalje ljudi ne shvataju koliko domaći igrači mogu da znače za reklamnu robu, pogotovo ako su reprezentativci.

This Post:
00
330108.6 in reply to 330108.5
Date: 4/12/2026 6:52:39 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
442442
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine igrače 😉
Stoga menjam strategiju, jer se naredne sezone sa 9 pobeda putuje dole.
Moram priznati da mi se mnoge nove stvari ne dopadaju i da se nisam snašao kao neki, ali cepamo dalje...

This Post:
00
330108.7 in reply to 330108.6
Date: 4/13/2026 10:03:42 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
987987
Second Team:
Krompir
Alonso i Justin su izmenili bb po nekim svojim zamislima. Aplikacija je odlična stvar, sviđa mi se što mogu da vidim reklamnu robu po stavkama, BBM je ok, a zavoleo sam i automatsko licitiranje jer mi štedi vreme.

Međutim, gotovo nijedna druga promena mi se ne sviđa, a bilo ih je dosta: LeBron efekat, infrastruktura, bankrot, iscrpljenost igrača, itd.