Kad spominješ ostale startne skilove na basic nivou, misliš na one koji su vezani za skil koji se trenira elastic effectom?
Ukratko da, ulaz i vođenje su vezani za skoro sve vanjske skilove osim mislim dometa, a kad treniraš 1na1 za krila dodatak skok-šuta i unutarnjeg šuta pokriva skoro sve bitno osim možda skoka i bloka...
Pa onda to izgleda nekako ovako...kreneš sa 1na1 za krila do neke proizvoljne razine s kojom si zadovoljan, pa dodatni treninzi skok-šuta i unutarnjeg šuta pošto su vjerojatno pred skokom ionako, pa vanjska obrana do određene razine i onda koji trening i unutarnje jer je unutarnja vjerojatno pred skokom, pa onda domet koji je opet na nekoj razini i vjerojatno opet korak do skoka, pa dodaš skoka prema potrebi, možda i koji blok jer je ionako i on negdje blizu, pa opet na skok-šut prema potrebi i tako ukrug i imaš mog evo Mirkova...
Mirkov je nisko krilo razvijano striktno za drugu ligu i kao takav može igrati SF i SG pozicije bez ikakvih problema, da sam mu digao još skoka mogao bi pokrivati i PF poziciju. Njemu je na početku bio problem što je imao loš skok-šut pa se tu potrošilo dosta treninga da ga doguram do 18, dodavanja mu nisam previše trenirao jer sam htio igrača koji će gledati prvenstveno da puca na koš a tek onda dodavanje...