Ļoti apsveicama iniciatīva ko Tavas puses, mums te Monēta arī vienu brīdi ļoti aktīvs bija forumos, centās iekustināt komūnu, bet nu kā pats te saka, ar to aktivitāti mums ir kā ir. Tā arī ir ap 10-15 menedžeriem, no kuriem var sagaidīt kādu ierakstu, tad nu epizodiski drusku parunājam un atkal klusums un kādu laiku :D Galvenā aktivitāte ap izlasēm, par kausu mazliet. Es pats arī ļoti epizodiski piedalos sarunās, bet vienmēr priecājos, ja kaut kas notiek. Negribās lai galīgi "izmirstam". Cik nu varēšu, centīšos iesaistīties.
Kāds mums te vispār līdzjušanas sadalījums par vietējo klubu basketbolu? Par mani gan jau skaidrs, ka jūtu līdz Valmierai. Attiecīgi prieks, ka Vecvagars juniors ir izveidojis tik spējīgu blici, kas uzvarēja gan kausā, gan spēlēs Latvijas-Iagunija slīgas finālā.
Un kā ar NBA, vai Eirolīgu, ir kāda favorītklubs? Man pašam nav tāda mīļākā kluba, bet patīk anderdogu stāsti. Tā ka galvenais, lai NBA neuzvar Thunder ar flopperi SGA :D Eirolīgā priecātos, ja Žalgiris uztaisītu brīnumu.