DORUĞA ÇIKACAK NE VARSA DİPTEN BAŞLAR
Basit bir adamın elinden geleni yapmaya çalışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir.. (Sözüm kimseye itafen değildir)
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 4 senedir (59’nci sezondan itibaren) oynadığım oyunda U21 Milli Takımımızı yönetmek için talibim. Oyun bilgisi olarak sürekli gelişen; kabul edilebilir (geçer) seviye’de tecrübeye sahip olduğumu düşündüğüm için aday olmaya karar verdim. Daha önce 1kez U21 adaylığım olmuştu, ancak son seçimde Honette hocam aday olduğu için aday olmadım. Şuan önceki senelere göre dahada tecrübe kazandığımı söyleyebilirim.
Belki TBL tecrübem henüz yok, ama bu demek değildirki tecrübem kısıtlı ve zayıf, kendi doğrularımda planlı olarak ilerlediğim için en iyi zamanı bekliyorum. (U21 takımı içinde eğer seçilirsem Planlı ve programlı olacağıma kimsenin şüphesi olmasın)
Biraz kendimden ve yapmak istediklerinden bahsedeyim.
Öncelikle açık ve doğru iletişim kurmaktan yanayım.
Sizler’le yeterli iletişimi sağlayacağımıza inancım tam. Forumdaki son mesajlarıda inceledim, notlarımı aldım olası seçim kazanımı olursa herkesle tek tek iletişime geçeceğim.
Temel hedefim; iyi ve herkese eşit seviyede iletişim kurmak ve A-Milli takım için'de önümüzdeki dönemlerinde temelini oluşturmada katkıda bulunmak olacak.. (Sizlerin desteğiyle)
Zor İşler yapmaktan keyif alırım.. Belki gelecekte Türkiye U21'ini Dünya finallerine götürmekte dahil.. (6senelik "3dönem" bir program sonunda)
Sizlerde bu sinerjinin bir parçası olmak istiyorsanız oylarınıza talibim. Oyunda sürekli araştıran ve değişimleri kovalayan bir yapım var.
Sabırlı'yımdır.. Takımımda önceliği ekonomiye ve uzun vadeye verdiğim için bu odakta seneler geçirdim. Bu sene içinde Playoff yapabilirdim ancak kadroda daralma yaptım. Sebebine gelirsekte U21 adaylığı düşündüğüm için böyle bir karar aldım. (U21e daha fazla odaklanabilme adına)
Seçimi kazanırız/kaybederiz bu ayrı ama odak noktamın orası olmasını istediğim için böyle bir yol izlemek daha doğru diye düşündüm.
Benimle aynı liglerde bulunanlar lig forumlarında aktif olduğumu, iletişime açık olduğumu doğrulayacaklardır.
Bir ekibim yok ancak, özellikle uzun yetiştirici konusunda tecrübeli birine ihtiyacım olacak..
U21 takımımız için Hedeflerim:
Kısa vadede-
Bu yeni projede yer almak isteyen antrenör ve koçlardan oluşan bir grup oluşturabilirim.. (iletişim platformuna karar vermedim, Telegram yada başka bir platform olabilir)
Geleceğin U21 oyuncularının profilini oluşturmak ve eksiksiz ve dengeli bir kadro oluşturmak..
Milli takim antrenörümüzle (Benetto hocam) ile işbirliği yapmak. (Kendiside isterse tabi) ileride milli takıma katılma potansiyeli olan U21 oyuncularını geliştirebilmek. MT potansiyeli yüksek (10pot) oyuncular için gelişimleri buna göre programlamak.. (Sadece kısa vade U21 için değil)
Uzun vadede-
Ana hedefim, S75 Dünya şampiyonasına hazır olmak-
"Hücum maçlarınızı kazandırır, savunma şampiyonluklarını kazandırır" Belkide farklı ülkeleri inceleyerek yeni tip oyuncular ve programlar üretmeye çalışacağız. (Özellikle Belçika, İsrail, Litvanya ve İspanya U21 milli takım oyuncularını inceliyorum, satış listesine düştükçe tabi)