BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.1 > 72.Sezon

72.Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
331857.1
Date: 5/3/2026 5:06:48 AM
Monte Cristo Kontu
III.1
Overall Posts Rated:
134134
Second Team:
Edmond Dantês
Dostlar hepinize selamlar,

Yeni sezon için açılmış bir başlığımız yoktu, bir konu başlığımız olsun dedim..
Sanırım herkesin yoğunluğu var…

Kendi adıma, Hedef oyuncu gelişimi olacak

Hepinize güzel bir sezon geçirmeniz temennisiyle.
Umarım keyifli bir sezon olur herkes için..

This Post:
00
331857.2 in reply to 331857.1
Date: 5/4/2026 3:08:25 AM
Zysmir Reanimated
III.1
Overall Posts Rated:
33
Second Team:
Zysmir Reanimated II
Benim için de durum aynı. Muhtemelen 1 2 sezon yine oyuncu gelişimine gidicem. O arada playoff görüp bi de tur atlarsam yeter bana. İkinci tur goremedik daha bi ikinci tur bari görsek fena olmaz. Bu süreçte biraz da salonu büyütürsem gelişen oyuncuların maaşlarını ödeyebilmek için çok iyi olacak.
Onun dışında zaten şu an u21'deki oyuncular için antrenman vermeye devam edicem o yüzden pozisyonlarında oynayamayacaklar. Özetle win değil gelişim ve keyif alma odaklı bi sezona giriyoruz gibi duruyor.
Herkese başarılar ve iyi eğlenceler

This Post:
00
331857.3 in reply to 331857.2
Date: 5/4/2026 4:34:43 AM
Monte Cristo Kontu
III.1
Overall Posts Rated:
134134
Second Team:
Edmond Dantês
Hocam her konudan bağımsız senj yürekten tebrik ediyorum. 3tane U21 oyuncusu cikarmissin, tebrigi fazlasıyla hakediyorsun.

Genelde 3.oyuncu zaman zaman birebir antremanlarda akşama olabildiği için biraz daha geriden gelebiliyor. Ama sen 3 oyucnuyuda U21e sokmayı basarmissin.

This Post:
11
331857.4 in reply to 331857.3
Date: 5/4/2026 10:01:26 AM
Zysmir Reanimated
III.1
Overall Posts Rated:
33
Second Team:
Zysmir Reanimated II
Teşekkür ederim. Oyunculardan 2 tanes iİlk sezonumdaki drafttan. Aslında çok iyi de başlangıçları yoktu ama antrenman vericem diye gaza gelmekle başladı bütün olay. Mustafa Vahid ise beraber gelissinler diye 19 yaş draft kovalarken sonraki sezon bulduğum bi oyuncu.
Onun da ilginç bi hikayesi var, o draftta 18 yaşında çok da iyi bi oyuncu bulmuştum. 6. sıradan draft edicem iyi bi sıra. Muhtemelen hem 18 hem 19 yaşındaki oyuncuyu alırım diye düsünmüştüm. Ama bi baktım ilk turda 2. sıraya koyduğum oyuncuyu draft etmişim. 18'lik benden önce seçilmiş. 18 yaşındaki oyuncu ki sonradan bakınca gördüm Gaffar Paşa adı o da muhtemelen seneye u21 olur çünkü benden önce draft eden arkadaş da antrenman veriyor sanırım. Bi yandan alamadım diye üzülsem de oyuncunun antrenman almasına sevindim açıkçası. Yine bi ilginç durum Gaffar Paşa da onun 2. tercihiymiş. O da muhtemelen ondan önce secilen iyi bi uzunu 1. sıraya koymuştu. O uzun da antrenman alsa u21 olurdu ama o yarım kaldı. Anlaşılan iyi bi draft sınıfıymış.
Eskiden tabi ne gym ve antrenman sahası vardı, ne koç ne genç koçuna para vardı derme çatma bi şekilde yine de oldular. Şimdi en azından kulüp altyapısı tam. Ama yine de koç ve genç koçu yüksek seviyeli değil. Bu sezon drafttan sadece 1 potansiyelli oyuncu buldum. 1 tane daha iyi oyuncu var ama potansiyeli sadece allstar. Bakalım tek oyuncu için de olsa yola çıkıcaz. Kervan yolda düzülür diyerek bu seneki drafttan bi şeyler bulmayı umarak devam edicez.
Ayrıca seçimde sana başarılar. Eğer seçilirsen zaten daha sık ve sık sık iletisimde bulunmamız gerekebilir. Oyuncuların gelişimi ve eksikler gedikler hakkında belki konuşuruz

Last edited by Zysmir at 5/4/2026 10:05:06 AM

This Post:
00
331857.5 in reply to 331857.4
Date: 5/4/2026 10:55:16 AM
Monte Cristo Kontu
III.1
Overall Posts Rated:
134134
Second Team:
Edmond Dantês
Hocam gittiğin yol çok doğru, yani bende oyuncu geliştirmekten keyif alıyorum.. Hem bı sinerji oluyor, hem oyunda dha diri tutuyor, hemde gelişimlerini görünce insan mutlu oluyor.

Hocam detaylı konuşuruz tabiki seçilirsem, genç koçu eğer hala varsa onu takımdan gönderebilirsin. Çünkü genç antrenörü sadece 18ve 19 yaş oyuncularda etki yapar.

Ama dersenki kadroya antreman alsin diye yeni adam katacagim eğer 18-19 yaş olursa takımında tutabilirsin.

Ayrıca ilerki planlarini bilmesemde U21 oyuncularının biri Edo, diğeri efso pot. Gelişim devam ederse daha fazlasıda olabilir. Satarsanda kabul seviye diyeceğimiz güzel rakamlara gidebilir.

Eğer seçilen kişi ben olursam seve seve birlikte çalışmaktan keyif alırım.
Tekrardan eline emeğine sağlık, Super bir iş cikarmissin.