BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Novi BB - utisci

Novi BB - utisci

Set priority
Show messages by
This Post:
22
333074.1
Date: 10/1/2026 8:24:46 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
782782
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ćao drugari, nadam se da će ovu temu i anketu videti što više nas. Hajde da vidimo kakvo je mišljenje naše zajednice u vezi s promenama koje nas čekaju.

Rezultate ankete ćemo da iskoristimo i na zvaničnom Discord kanalu kako bismo u slučaju negativnih komentara pokušali da spasemo šta se spasti može.

P.S.
Nemamo Moderatora, ali zamoliću nekoga da zatvori Tuninu temu i da postavi link na ovu zbog vidljivosti...

Poll:  Sa predstojećim promenama UI/UX-a i same igre, koja opcija te najbolje opisuje?

Nastavljam da igram + Supporter
Nastavljam da igram, bez Supportera
Dajem promenama šansu + Supporter
Dajem promenama šansu, bez Supportera
Igraću pasivno + Supporter
Igraću pasivno, bez Supportera
Prestajem da igram

No guts, no glory!
This Post:
11
333074.2 in reply to 333074.1
Date: 10/1/2026 9:35:08 AM
Zbog kolicine Ai, zbog proizvoda koji izgkeda losiji nego trenutna verzija igrice , mislim da treba svi da ugasimo suporter . Uraditi overhaul igrice je odavno trebalo, ali dobiti novu igricu koja izgoeda 10 puta losije, nejasnije i jos sve je ai , gde su pare za suport otisle kad nece ni da unajme grafickog dizajnera, nego sve kroz promptove. Ovo sta su oni napravili, izgleda kao da su celu igricu napravili u ai programu, gde su samo promptove davali, nista drugo. To placati, po meni ne dolazi u obzir. I jos najnoviji ai modeli dopustaji da se naprave vrlo realisticne stvari, a mi sad trrba da budemo zadovoljni sa ai animacijama koje izgledaju kao da su iz 2010. Opet da kazem nije problem promena, problem je losa promena downgrade.
I smatram da treba apdejtovima dati sansu, ali pod uslovom da je igra unapredjena.

Last edited by kaktusi at 10/1/2026 9:37:56 AM

From: kaktusi
This Post:
00
333074.4 in reply to 333074.3
Date: 10/1/2026 1:13:04 PM
Dusmani prodani, nam teraju najodanije menadzere!!!

This Post:
00
333074.5 in reply to 333074.4
Date: 10/2/2026 6:35:16 AM
KK Dumbarajko
II.1
Overall Posts Rated:
117117
Na prvo gledanje, jedno veliko 💩

Ali mislim da bih mu dao šansu neko vreme.

Ako se ne prilagodim onda je ćao zdravo.

Ako se prilagodim sve je moguće, čak i supporter da budem.

This Post:
00
333074.6 in reply to 333074.5
Date: 10/2/2026 6:56:30 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
782782
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ono što sam im ja napisao jeste da moraju da se fokusiraju na CLASSIC mod, koji treba da bude što približniji trenutnom BB-u. Pogotovo ako ostanu pri planu da se ovo pusti početkom sledeće sezone. To vidim kao jedinu šansu da ljudi ne odu.

Onda u toku sledeće sezone pripremaju novi izgled za sezonu 75, ali da stari ostane uvek dostupan

No guts, no glory!
This Post:
22
333074.8 in reply to 333074.7
Date: 10/4/2026 5:24:38 PM
KK Sečanj
II.1
Overall Posts Rated:
77
Nova verzija kida.

Poštujem sve koji misle da je novi BB AI sranje napravljeno samo da izgleda bolje. Nažalost, siguran sam da većina ovih komentara dolazi od ljudi koji nikada nisu pravili nešto ovog tipa, pa onda i ne znaju šta taj proces podrazumeva. Ali u svakom slučaju, moje pitanje za iste je: da li igrica treba da ostane na dizajnu iz 2007. ili kad su je već pravili (nisam toliko upućen, ali to je praistorija veb gejminga)? I da li ljudi shvataju da je dizajn prva stvar koja odbija nove igrače od BB-a? Bez novih igrača budućnost ove igrice je gašenje, tako da u tom slučaju ne morate da se cimate oko odluke da li vi prestajete da igrate. :)

Naravno, imao bih i ja šta da kenjam o tome šta sve ne valja, ali prepustiću to iskusnijima. Ko radi, taj greši. Ono što bih morao da izdvojim jeste da ovi momci instantno odgovaraju na Diskordu i prihvataju kritike. Za svaku pohvalu.

Neke nove kul stvari za one koji nisu imali vremena da naprave BETA tim:

1. Skauting tab – jako dobre informacije o prethodnim utakmicama svakog tima. Ja lično ne znam gde može da se nađe bolja analitika, a ovo je tek prva verzija.

2. Tranzicija/Skok – nova opcija u postavkama taktike. Ne znam kako tačno utiče, ali mi se sviđa ideja i nadam se da će biti još više ovakvih stvari.

3. Taktika polje u glavnom meniju, koje dozvoljava da se napravi više varijanti i da se one dodeljuju meču. + Istorija taktika sa pregledom zalaganja, rezultata i domaćeg terena. Prekorisno i štedi masu vremena.

4. Uigranost – hemija tima. Mislim da ovo nemamo u trenutnoj verziji, ispravite me ako grešim.

5. Mini aplikacija za PC – za one koji koriste App na telefonu ništa specijalno, ali za nas koji igramo samo preko računara mislim da je ovo vrhunsko rešenje. Lako se podešava i dosta dobro radi čak i u BETA verziji.

6. Snimak meča – vredi napraviti novi tim samo da pogledate kako izgleda nova simulacija. Mala stvar, ali daje život ovim igračima koje treniramo. Ne vidim kako igrica uopšte može da ide dalje bez boljeg simulatora, jer svi ostali menadžeri odavno imaju bolje simulacije utakmica...

Za kraj bih samo rekao da je nova verzija izuzetno iritantna za nas koji smo duže igrali stari BB. Teško je navići se na raspored svih stvari i novi izgled... Navike su čudo. Ali verujem da bi posle mesec dana igranja nove verzije retko ko hteo da se vrati na staru, jer zaista ima dosta stvari koje pre svega štede vreme.

This Post:
11
333074.9 in reply to 333074.8
Date: 10/4/2026 8:02:08 PM
KK Šumadija
II.2
Overall Posts Rated:
109109
Second Team:
KK Šumadija II
Nadamo se da je tako...evo i meni sve lakše ide,tako da i od mene ide jedan plus...
Dajmo šansu novitetima ;)

This Post:
00
333074.10 in reply to 333074.8
Date: 10/4/2026 11:27:30 PM
Uzice Pigeons
II.1
Overall Posts Rated:
2727
Ah koliko hvalospeva , suza mi je krenula (ona muska najteza).

Salu na stranu, usao sam u betu proveo nekih sat vremena i video vise nego dovoljno.

Naravno trenutnom BB je potrebna promena , ali ne pravljenje novog sajta. Nego promena ovoga sto vec imaju i sto funkcionise toliko godina. Ali vreme ce pokazati kada se ovaj tiktok aktivira sta ce se desiti. I da, ja bi voleo da se uveca broj igraca. Ali citajuci malo forume i reakcije drugih igraca nisam optimista.

Cak sta vise , mislim i da cemo u blizoj buducnisti dobiti neke pay2win segmente , dal su to neki zlatni tokeni , srebrenjaci , skinovi , uskrsnji zecevi koji daju cetvorke .. Smislice vec nesto. Ako pre toga ne propadne propasce tad.

Ali avaj , svakoj online igrici ovog tipa nekad dodje kraj.

P.S. i ako cemo realno , njena popularnost je pocela da opada kada se pojavio fantasy.