BuzzerBeater Forums

BB Andorra > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307398.2 in reply to 307398.1
Date: 12/17/2020 10:42:19
SĂşria Lakers
IV.32
Overall Posts Rated:
30613061
Second Team:
SĂşria Lakers II
Bona tarda a tothom,

SĂłc en Gerard, actual seleccionador u21 d'Andorra i escric aquest missatge per confirmar que em torno a presentar en aquestes eleccions, i Ă©s que la meva idea des d'un bon inici, era la d'estar-hi 2-3 legislatures per a poder construir un equip amb el meu punt de vista propi i amb unes idees clares.

Aquestes passades 2 temporades els resultats no han sigut els millors possibles ni molt menys, perdent algun partit que podríem haver competit més, però també competint d'altres i plantejant aspectes tàctics de manera molt superior a la dels rivals.

El major canvi, sota el meu punt de vista, Ă©s la transformaciĂł que ha estat fent la selecciĂł i que encara li queda per fer.
Sense culpar ningú ni molt menys, ja que les fornades de jugadors van com van, quan vaig entrar ara fa dues temporades, em vaig trobar un equip força pobre, sense clars referents i que no semblava tenir una base pel futur pròxim; aquestes doncs, son les coses en les que he intentat fixar-me en la meva legislatura, i és que gràcies a vosaltres, els mànagers de jugadors andorrans que heu decidit entrenar o vendre per a que algú altre entrenés, estem fent possible tornar a crear jugadors d'un nivell més elevat.
Estic treballant colze a colze amb la majoria de vosaltres i tinc el desig de sumar-hi la resta de mànagers andorrans, és per això, que estic disposat totalment a ajudar-vos a resoldre els dubtes que tingueu o respondre allò que us generi conflicte.

Com vaig dir fa 2 temporades, un punt important a la meva presentaciĂł era la de crear un mitjĂ  de comunicaciĂł rĂ pid i fĂ cil, tenint com a opcions, un canal de Discord o un grup de WhatsApp. Finalment va ser la segona opciĂł la que va prosperar i allĂ  s'hi parla de la u21 Andorrana i ens ajudem uns als altres. Tothom qui vulgui Ă©s benvingut.

Salut,
Gerard.

PKT desde la Temporada 4



Para ver la imagen en mayor tamaño:
(https://i.postimg.cc/mDhxMLDX/e3700169252f336ab3c187ad4773...)
This Post:
11
307398.3 in reply to 307398.1
Date: 12/21/2020 12:08:04
Beetle-Team
Nationalliga A
Overall Posts Rated:
1066810668
Second Team:
Waikiki-Beach
Benvolguts fans d’Andorra de Buzzerbeater

Com podeu veure, vaig sol·licitar ser entrenador d’Andorra U21.

Per què això? Perquè crec que fins i tot els països petits tenen l’oportunitat de construir un equip poderós amb paciència i formació. Com bé diu l'actual entrenador en el seu discurs, això no es pot fer en una temporada. El meu objectiu seria supervisar regularment tots els entrenadors que tinguessin un jugador d’Andorra a l’equip i discutir amb ell el pla d’entrenament. Donaria temps de treball als jugadors capaços de 18 o 19 anys (per descomptat, també amb jugadors de fins a 21 anys) perquè poguessin adquirir experiència i els directius dels jugadors tinguessin un incentiu per entrenar.

Com podeu veure, la temporada passada vaig baixar de la 1a divisió suïssa. Independentment de si algú juga a la 1a o la 5a divisió, el compromís compta. Ja era entrenador sub-21 a Suïssa, Panamà i Vietnam. M’atrau treure alguna cosa d’un petit grup de jugadors, però això només és possible amb l’ajuda dels directius del país respectiu i dels directius dels jugadors.

Estaria content si pogués convertir-se en el vostre nou entrenador sub-21. Estaria disposat, si els votants volguessin, a treballar més temps amb vosaltres.

Independentment de les eleccions, desitjo als votants d’Andorra i dels “disputats” les millors i bones festes.

Si teniu cap pregunta sobre mi o sobre les meves idees, no dubteu a fer-me, respondré totes les preguntes, fins i tot vergonyoses :-)

Moltes salutacions
Thomase

Man ist erst besiegt, wenn man sich geschlagen gibt!