Država:Pozicija Korisničko ime boda/ova1 marijoh 204Liga:Pozicija Korisničko ime boda/ova1 marijoh 204
kreće era marijoha
kreće era marijohaDa li je ikada istinski zavrsila ?Nema se sta pisat ... moj dosta los ulazak u sezonu, proda sam krilo od 160k place jer sam drzao da mogu do playoffa bez takvih kapitalaca.Ako se ovako nastavi molit cu se za ostanak
Fučkaš mene kad u 71 sezoni nisam uspel ni jednom osvojiti ni prvu ni kup.Kaj da ja velim o mojim postignućima🫣😤🤔
Fučkaš mene kad u 71 sezoni nisam uspel ni jednom osvojiti ni prvu ni kup.Kaj da ja velim o mojim postignućima🫣😤🤔Di smo tu smo u 2 dekaJedno finale kupa sa fulanom taktikom mi je vrhunac karijere Nema veze nas dva smo jos uvik mladi u ovoj igri, postoji nada jos uvijek
O prvom porazu necemo pricati jer je kos razlika bila u skladu sa ligama
Kup Dražena Petrovica, sezona 61: FinaleGostujuća momčad Informacije o utakmici Domaća momčad1 I SiSiSibenka 150 - 81 Dugave2019 II 29Utakmica se igra na neutralnom terenu.
Kup Dražena Petrovica, sezona 70: FinaleGostujuća momčad Informacije o utakmici Domaća momčad6 I Dugave2019 103 - 115 Grijači klupe I 1Utakmica se igra na neutralnom terenu