Как така кое е странното...... странното е разлика която си направил в точките... преди 4-тата част 32 точки, ей това е странно, а не това че си победил, това не е странно, просто и Тодор и аз казвахме че е странно огромната разлика която си направил. А колкото до това че резервата му е играла малко повече от титуляра го отбелязах. Колкото до формите на играчите не обърнах внимание какви са просто защото беше 1-ва седмица и реших че разликата във формите няма как да е голяма. А иначе това за нормал и т.н. е така, но.... като казвах че явно няма толкова голямо значение, го казах зариди моя мач срещу Черните Рози, защото аз там бях заложил повече, а виж какво стана и като се срявнят двата мача, защото те горе долу са единтични и като видиш в единия че преди 4-тата част госта води с 32, а в другия мач преди 4-тата госта пада с 3, как да не ти се види странно. А това че отборите са много изравнени и че няма да може да се трупа ентусиазъм и някой да печели постоянно е на 100% вярно :))) Просто така стана от тази страна, че слаби отбори няма и общо взето всеки има шанс за 1-во място ( поне според мен ), просто много зависи как ще протечат мачовете.