Jest druga runda, zatem przystępujemy do decydującej batalii:D Dziękuje wszystkim, którzy już do tej pory zdecydowali się mi zaufać i u których w zakładce "Wybory" widnieje taki komunikat: Twój głos został oddany, otrzymał go kozlik4;-). Nie mniej jednak wybory wydają się bardzo emocjonujące i każdy głos może się liczyć, dlatego nieśmiało proszę o więcej;-) Zapewne są też tacy, którzy ciągle się wahają. Zapraszam zatem do dalszego zadawania pytań już w tym wątku. PS. Liczę na to, że Ci których przekonała moja osoba, wiedza i wizja NT ujawnią się w tym wątku, by wesprzeć moją kandydaturę;-)
Ze względu na bardzo dobre prowadzenie zawodników (Zygmuntowski, Perko i wiele innych) i pomoc mi, jak byłem coachem U21, choć pozostali dwaj kandydaci też są dobrym wyborem
Ze względu na bardzo dobre prowadzenie zawodników (Zygmuntowski, Perko i wiele innych) i pomoc mi, jak byłem coachem U21, choć pozostali dwaj kandydaci też są dobrym wyborem :)Nie neguję głosowania na koźlika w żaden sposób ale takie powody nie są właściwe :)Dobre prowadzenie zawodników i pomoc kiedyś tam w żaden sposób nie premiuje kandydata do prowadzenia kadry...Jak mnie zdenerwujecie to zagłosuję na PLAZMĘ bo mieszka klatkę obok, jego babcia piecze pyszne pączki na tłusty czwartek a tata ma fajny samochód!
Ze względu na bardzo dobre prowadzenie zawodników (Zygmuntowski, Perko i wiele innych) i pomoc mi, jak byłem coachem U21, choć pozostali dwaj kandydaci też są dobrym wyborem :)