BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Сезон 19

[NT] Сезон 19

Set priority
Show messages by
This Post:
11
210964.1
Date: 2/19/2012 1:29:22 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Първо, благодаря за доверието, за мен е много важно.

Европейското първенство започва утре, като домакин е Турция. Групата я знаете сигурно, но ще я постна и тук:

Група Е
España
Deutschland
Lietuva
Schweiz
Bulgaria
Ísland
Andorra
Ireland

На пръв поглед групата е доста тежка и реално шансовете ни са за 5-о място. Аз го виждам по друг начин, но за мен светът е розов. 4,12,30 и 35 в света си е сериозна работа, едва ли може да се мерим с тях, но не значи че няма да се опитаме. За сметка на това 52, 69 и 77 трябва да победим задължително. Програмата за мен е доста неблагоприятна за нас, ако целим нещо повече от това да победим по-слабите отбори, но може и да си има и други предимства.

За този сезон изгоних двама играчи - Mark Lamov (7861863) и Alexi Goranov (4806028). Ламов най-често е в лоша форма и ще се справим и без неговите борби. Горанов вече е на години и има играчи, които предочитам на неговия пост. На тяхно място взех Vasil Merazchiev (13534805), който има своите предимства, които няма да обявя тук. Ако някой се интересува ще му се обясня на лично. За другите промени Mod-raptor666 беше се погрижил доста добре и съм съгласен с неговите решения. Оставих си и 1 слот за всеки случай, за да мога да извикам някой при нужда. Останалите като имена са познати, все пак може да ги видите на страницата на отбора.

И така - първият ни мач е утре срещу полуфиналиста от световното - Испания. Треньорът им се крие за сега, което значи че ни смятат за сериозен противник. Малко ме изненадва това, но от друга стана е радостно и ме мотивира още повече.
Може спокойно да коментирате предстоящите ни мачове и сезона като цял. Активността край изборите беше висока. Дано се пренесе и тук, само да не се стига до такива конфликти.
Дерзайте ;)

Last edited by GorillaZ at 2/20/2012 1:04:04 PM

From: Coach_D

This Post:
00
210964.3 in reply to 210964.2
Date: 2/19/2012 1:51:56 PM
Overall Posts Rated:
7373
Едно малко предложение ако мога да вметна защитена група във фейсбук, където да ги обсъждаме тези работи на спокойствие.

From: Coach_D

This Post:
00
210964.5 in reply to 210964.4
Date: 2/19/2012 1:56:03 PM
Overall Posts Rated:
7373
Знам че фейса не е най.... но пък става най-лесно и бързо без да трябва грам програмиране или настройване форум Б2Б база данни и т.н.

This Post:
00
210964.6 in reply to 210964.2
Date: 2/19/2012 1:56:33 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Ако може, да кажеш логично обяснение защо е в отбора Мирослав Арнаутски /22 г, 28 к заплата/ отсега, той до онзи ден беше в у21 и имам поглед върху актуалните му умения. Това ни е най-перспективния играч на поста ЛК, но след поне още 2 сезона тренки ще е на нивото на националните битки. В същото време опитен играч като Алекси Горанов с лека ръка е изхвърлен?
Не следва ли в националния отбор да играят най-силните като умения и форма В МОМЕНТА играчи, за да успяваме да мерим сили с отбори като Ирландия и Литва, да не говорим за Испания?

Пожелавам ти успех и късмет в мачовете, дано изведеш националния отбор до първо участие на Световното!

This Post:
11
210964.7 in reply to 210964.2
Date: 2/19/2012 2:13:17 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Няколко питанки имам: старият треньор имаше екип с който работеше - скаути. Остават ли тези хора, поддържате ли контакти, въобще малко пдоробности около организацията, ако може. Към кого да се обръщам, ако искам да питам нещо за играчите си?

Скаутите са други - бях ги споменал в предизборната реч. Това са rustakil и LA-Singh, като rustakil е доста по активен. Аз пък съм най-активен, така че може предимно мен да търсите. С Mod-raptor666 имам връзка и си комуникирам с него при нужда.

При предишният треньор имаше практика да се оставят няколко слота, за да могат евентуално да се спасяват перспективни играчи. Очевидно нямаш намерение да го практикуваш това от тук нататък. Защо?

Както споменах имам 1 слот оставен. Мога да го използвам и за такива цели. Ще следя играчите и при нужда ще ги спасявам.

Според теб, вземат ли ни достатъчно на сериозно, за да ни четат форума, съпернциите? Венко подхвърли интересна идея пред седмица, имаш ли намерение да направиш нещо за реализацията й?

Според мен ни взимат. Поне за Испания мога да твърдя играчите. Със сигурност ще се подсигурят да няма изненади, така че е възможно да ни четат. А и съм сигурен че имат достатъчно скаути, за които това си е работа.
Коя е идеята на Венко ? Ако е идеята за темата за обсъждане на мачовете - ето я.

This Post:
00
210964.8 in reply to 210964.6
Date: 2/19/2012 2:24:21 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Ако може, да кажеш логично обяснение защо е в отбора Мирослав Арнаутски /22 г, 28 к заплата/ отсега, той до онзи ден беше в у21 и имам поглед върху актуалните му умения. Това ни е най-перспективния играч на поста ЛК, но след поне още 2 сезона тренки ще е на нивото на националните битки. В същото време опитен играч като Алекси Горанов с лека ръка е изхвърлен?
Не следва ли в националния отбор да играят най-силните като умения и форма В МОМЕНТА играчи, за да успяваме да мерим сили с отбори като Ирландия и Литва, да не говорим за Испания?

Пожелавам ти успех и късмет в мачовете, дано изведеш националния отбор до първо участие на Световното!

Този пост е най-проблемен в отбора. За него нямаме типични играчи, които в момента да изпълняват тази роля. Сам спомена че Арнаутски е най-перспективния играч и според мен мястото си му е в отбора. Така или иначе не съм казвал че ще го използвам във мачовете поне с първите 4 отбора. Чисто леко крило нямаме според мен, което да мога спокойно да използвам и да е титуляр и срещу най-силните. За това на този пост ще има малко ротация. А от Арнаутски ще имам полза, уверявам те. Алекси Горанов не ми харесва като качества. Опит има, факт, не е незаменим.

This Post:
00
210964.10 in reply to 210964.9
Date: 2/19/2012 3:03:18 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
А чисто тежко имаме ли?
Какъв точно играч си представяш на поста леко крило? От крила бъкел не отбирам, та бих се радвал да ми обясниш
Какво не ти харесва в Горанов и с какво някой от викнатите е по-добър също ми е интересно?

Имаме си тежко крило, защо да нямаме. Това, че аз предпочитам такъв играч с пробиви е отделен въпрос. Ето такъв какъвто искам нямаме за жалост.
Чистото леко крило си е рядкост в тази игра. Може да е добре разпределен на почти всички качества, но едва ли ще са много високи те. Арнаутски предполагам го знаеш. Еми представи си го със няколко скила по-високи Стрелба с отскок, Дрибъл, Пробиви, Вътрешна стрелба и защита и борби и ще разбереш. Разбира се, толкова много качества се развиват много трудно едновременно, затова такива играчи са си рядкост.
Горанов какво смислено има за национално леко крило ? Стрелба с отскок - ок, външна защита има смислена да речем, и рейнджа му ми харесва, но съм пристрастен към това качество. Друго какво да ми хареса ? Вътрешна защита - приемлива, и това е.