Първо, благодаря за доверието, за мен е много важно.
Европейското първенство започва утре, като домакин е Турция. Групата я знаете сигурно, но ще я постна и тук:
Група ЕEspaña
Deutschland
Lietuva
Schweiz
Bulgaria
Ísland
Andorra
Ireland
На пръв поглед групата е доста тежка и реално шансовете ни са за 5-о място. Аз го виждам по друг начин, но за мен светът е розов. 4,12,30 и 35 в света си е сериозна работа, едва ли може да се мерим с тях, но не значи че няма да се опитаме. За сметка на това 52, 69 и 77 трябва да победим задължително. Програмата за мен е доста неблагоприятна за нас, ако целим нещо повече от това да победим по-слабите отбори, но може и да си има и други предимства.
За този сезон изгоних двама играчи - Mark Lamov
(7861863) и Alexi Goranov
(4806028). Ламов най-често е в лоша форма и ще се справим и без неговите борби. Горанов вече е на години и има играчи, които предочитам на неговия пост. На тяхно място взех Vasil Merazchiev
(13534805), който има своите предимства, които няма да обявя тук. Ако някой се интересува ще му се обясня на лично. За другите промени Mod-raptor666 беше се погрижил доста добре и съм съгласен с неговите решения. Оставих си и 1 слот за всеки случай, за да мога да извикам някой при нужда. Останалите като имена са познати, все пак може да ги видите на страницата на отбора.
И така - първият ни мач е утре срещу полуфиналиста от световното - Испания. Треньорът им се крие за сега, което значи че ни смятат за сериозен противник. Малко ме изненадва това, но от друга стана е радостно и ме мотивира още повече.
Може спокойно да коментирате предстоящите ни мачове и сезона като цял. Активността край изборите беше висока. Дано се пренесе и тук, само да не се стига до такива конфликти.
Дерзайте ;)
Last edited by GorillaZ at 2/20/2012 1:04:04 PM