BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224261.2 in reply to 224261.1
Date: 8/21/2012 3:08:41 AM
#MY7H
II.1
Overall Posts Rated:
108108
Здравейте приятели на Buzzerbeater,
Казвам се Цветелин, и с това слово искам да обявя кандидатурата си за национален мениджър на България. Познавам добре играта, познавам начина на трениране (като скаут на младежкия национален отбор) . Имам достатъчно голям опит като скаут, защото това не е първият ми отбор и с предишният бях скаут на младежите. Като начало не мога да кажа, че изминалите 2 сезона бяха успешни за отбора, но за това искам това предизвиктелство - да опитам да подобря резултатите. Имам поглед върху играчите които са в отбора и които са извън него, както и върху бъдещите млади надежди. Ако бъда избран ще опитам да повиша активността във форума и чата, както и може би най - важното нещо общуването с мениджърите, в чиито отбори има играчи, който биха били полезни. Вероятно ще имам нужда от скаути, но не сме кой знае колко голямо общество, та все още не съм го решил на 100 %.
Няма да давам напразни обещания, но ще направя всичко по силите си за да подобря отбора и да заслужа доверието ви. Ако накой има въпроси може да ги зададе към мен на форума за дебатите. Благодаря и не забравяйте гласувайте за Stamat. Успех на всички!

PS: Забравих да добавя и добрата комуникация която имам с настоящия мениджър на младежите: atansovvv, което допълнително ще спомогне за повишаване качеството на националния отбор .

Last edited by Bianconero at 8/21/2012 6:35:09 AM

Message deleted
This Post:
00
224261.5 in reply to 224261.4
Date: 8/21/2012 6:29:47 AM
Overall Posts Rated:
1313
казвам се Димитър на 28 години от Симитли и искам да спечеля доверието ви за национален треньор за целта искам да ви кажа че ще се постарая най малкото да задържа отбора на нивото което е сега и с времето да се изкачва лека по лека на горе но за това трябва време и търпение нали ?
Трудно е да се управлява отбора знам но мисля че ако ми дадете шанс ще го използвам добре и няма да ви разочаровам ако ме изберете . Имам доста свободно време тъй като не работя сега никъде и мога да следя всичко което става в играта и с това мисля че ще съм доста полезен на националния отбор нали ? От друга страна желание за играта не ми липсва така че и това мисля че е много важно за национален треньор нали ?

това е от мен и сега остава само да изберете кой да стане национален и смятам че ще изберете правилния човек

This Post:
00
224261.6 in reply to 224261.5
Date: 8/24/2012 3:46:52 AM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Здравейте,

казвам се Мишо от Ямбол съм и имам желание да водя НО. Имам вече натрупани 7 сезона зад гърбът си в играта и мислчя, че мога да се справя с поредното предизвикателство (ако ме изберете ест). Прегледах програмата ни този сезон, играем с доста силни отбори и не можем да се надаваме на чудеса, но според мен 2-3 победи са възможни за постигане, ест ще се боря всеки двубой за победа Не искам да обещавам нищо, просто ще се опитам да помогна с каквото мога.
Успех на всички!!!