BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > НАЦИОНАЛЕН ОТБОР - тренировъчна програма

НАЦИОНАЛЕН ОТБОР - тренировъчна програма

Set priority
Show messages by
This Post:
22
273615.1
Date: 9/21/2015 5:04:16 PM
Overall Posts Rated:
119119
Здравейте,

Имах възможност да водя националния отбор вече сезон и половина. Запознах се с различните аспекти на това начинание и смея да твърдя, че изградих що годе ясна визия за това какво и как трябва да се случи, за да може да вдигнем нивото осезаемо и да бъдем фактор на някакъв етап.

С отварянето на тази тема слагам началото на една координирана и съгласувана тренировъчна програма за бъдещи национали. Много е вероятно вече да не съм треньор на НО във времето, когато тя ще започне да дава резултати, но важен е успеха на програмата, а не кой ще бере резултатите от нея, защото целта е една - да имаме силен национален отбор.

Имаме достатъчно време до края на настоящия сезон да се организираме и да започнем да действаме на пълни обороти от сезон 33. Надявам се колкото се може повече хора да вземат участие, но като за начало ще съм щастлив и на 7-8 сериозни мениджъри, които имат желание да готвят състезатели за НО.

Играчи с необходимия потенциал има достатъчно, просто трябва да положим усилия да не се похабяват. За тази цел, те ще бъдат следени от самото им генериране, с идеята колкото се може по-голям брой от тях да получават качествени тренировки. Нещо, което треньорът на младежите няма как да прави максимално пълноценно по простата причина, че за U21 са по-важни началните/моментните умения, а не потенциала. Въпреки това съм сигурен, че и U21 националният отбор ще стане по-силен. А там и самите резултати би следвало да се усетят по-рано.

Искрено се надявам да проявите интерес. Удовлетворението от екипната работа с обща цел и от това да знаеш, че си допринесъл за успеха на едно начинание с виртуално-национална ББ значимост не са малък мотиватор!

Ето и цялата идея, която е напълно елементарна: просто пускате едно съобщение в темата, което да съдържа:

* бюджета ви за закупуване на трейни/та
* желана позиция, на която ще готвите играч
* желана възраст на трейнито
* ниво на треньор, с който (ще) разполагате

Ще се състави подробен списък с играчи, съдържащ всички необходими данни, с помощта на които емпирично да оценяваме техните качество, потенциал и важност за НО. Аз от своя страна ще имам грижата да се свържа със собствениците на играчи и да ви намеря подходящо трейни колкото се може по-бързо, както и да следя прогреса на играчите, които вече са в програмата, да координирам тренировките им, съобразявайки се и с вашите планове естествено и да ви помагам със съвети доколкото мога.

Апелирам към по-активните мениджъри - GM-Nik0, uBAH, direct, Mod-raptor666, Balkan beer, dodor, SuperKras и много други, да не изпусна някой: моля включете се доколкото можете, било то с основния отбор или с утопия, за да повлечем крак и да събудим интереса на колкото се може повече потребители!

Силно се надявам и вярвам, че с общи усилия ще успеем!

Поздрави

Poll:  Ще има ли резултат от програмата?
Response Votes Result

ДА, сезон 40 сме световни шампиони 2
10.0% 10.0% 10.0%
10.0%
ДА, с общи усилия ще вдигнем нивото 12
60.0% 60.0% 60.0%
60.0%
НЕ ЗНАМ, не мога да преценя още 2
10.0% 10.0% 10.0%
10.0%
НЕ, ще тръгне, но бързо ще замре 1
5.0% 5.0% 5.0%
5.0%
НЕ, въобще няма да стартира програмата даже 3
15.0% 15.0% 15.0%
15.0%

This poll ended on 12/21/2015.

From: Dodor

This Post:
11
273615.2 in reply to 273615.1
Date: 9/21/2015 6:40:11 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Трамв..ъм.. Треньор - 5
Бюджета ми е непостоянен
Желана позиция - тренирам всичко
Желана възраст - 18 до 23

Аз лично не искам да ми се намират играчи. Достатъчно е ако има такива да се обявят в темата, и ако ми харесат ще се постарая да ги взема.

This Post:
11
273615.5 in reply to 273615.4
Date: 9/22/2015 7:08:45 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Ами дано се включат 10-на човека за такава програма с по 1-2 сериозно тренирани играча, със сигурни ще се вдигне нивото. Смятам, че и моментното състояние на пазара, не лоша идеята да си направиш сам 2 играча от титулярните 5 ;)
Имам планове за взимане на 2-ро трейни може и по-натренирано, а не от 0-та, може и от 18ка, впредвид цените. Но точно бюджета към момента ме спъва леко, че с 1м трудно читав, но до началото на другия може и да имам поне 1.5м-2м. за трейни.

* бюджета ви за закупуване на трейни/та : 1-2М
* желана позиция, на която ще готвите играч : вътрешен.
* желана възраст на трейнито : 18-25г.(според зависи:))
* ниво на треньор, с който (ще) разполагате : 5

This Post:
00
273615.6 in reply to 273615.5
Date: 9/22/2015 12:35:49 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Аз в момента мъча леко крило (22 г.), което трудно ще стигне до НТ, но не е невъзможно. Следващите три сезона мисля да мина на форма в А, но после би трябвало да съм на линия за следващата вълна.

From: minkacha

This Post:
00
273615.7 in reply to 273615.6
Date: 9/22/2015 1:25:29 PM
Overall Posts Rated:
119119
Взимай двама в Утопията да ги правиш машини.
И пара ще изкараш доволно за няколко сезона. ;)

This Post:
11
273615.8 in reply to 273615.1
Date: 9/22/2015 2:00:35 PM
Overall Posts Rated:
1414
Гласувам с две ръце за начинанието и съм вътре в него и с двата крака ;)
бюджета ви за закупуване на трейни/та - 3мил.
желана позиция, на която ще готвите играч - всяка една
желана възраст на трейнито - от 18 и нагоре
ниво на треньор, с който (ще) разполагате - Ниво на Умение: изключително

This Post:
11
273615.9 in reply to 273615.1
Date: 9/23/2015 2:03:16 AM
BC HellRazors
III.1
Overall Posts Rated:
11
Здравейте и от мен.

* Бюджета ми е плаващ обикновено. Но като цяло разчитам на драфта като последните сезони изваждам прилични играчи.
* Предпочитам да тренирам Ц/ТК
* От най-ранна възраст докъдето успея да го издържам :)
* Тренера в момента ми е 5-ца.

Поздрави

From: uBAH

This Post:
11
273615.10 in reply to 273615.1
Date: 9/27/2015 5:00:52 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Евала, най-накрая нещо наистина смислено!

Вече няколко пъти обявих, че отбора ми в Утопия е създаден именно с тази цел, затова приветствам тази инициатива и съм изцяло на разположение. Досега тренирах центрове, затова искам да сменя позицията.

* бюджета ви за закупуване на трейни/та : 1-2М
* желана позиция, на която ще готвите играч : гард (PG или SG)
* желана възраст на трейнито : 18
* ниво на треньор, с който (ще) разполагате : 6 (дори по-вероятно 7, отново с цел задоволяване на собственото ми любопитство)

Тук искам да добавя, че твърдо искам играч с потенциал 10, а ако ми стигнат парите ще си взема и втори, пък било той и с 9 потенциал. Кофтито е, че в Утопия пари не се събират много бързо и съм малко ограничен откъм финанси.

Поздравления още веднъж!

П. С. Не обръщай внимание на злобата, лъхаща от някои хора. Злобата и завистта са неразделна част от българския манталитет. Начинанието е страхотно и вярвам, че след 6-7 сезона, работейки по този начин ще изстреляме НО доста напред в световен мащаб.

This Post:
00
273615.11 in reply to 273615.1
Date: 10/2/2015 4:35:48 AM
Overall Posts Rated:
119119
Двама перспективни български играчи на пазара в момента:

(35631691) Доста прилично трениран до момента, 10-ка потенциал, може да стане прекрасен гард. Цената му е нелепа, но Химик Видин вече си го е заплюл.

(36450992) Този е поизостанал, но има идеален ръст и 10-ка потенциал, така че ако някой прецени, че му върши работа да го взима.