tko se pojacava? kog se treba pazit? i kako opstat ovdje ako si totalni njub.. to su pitanja koja mene muce :)
Na pitanje o tome tko se pojaÄava mislim da trebaĆĄ pogledati u ogledalo :D Nije loĆĄe iskeĆĄirati tolike pare za 3 igraÄa od 60k+ plaÄe kao prvi korak u skromnom pokuĆĄaju ostanka u ligi. Ć toviĆĄe, kako stvari sada stoje, s ovom ekipom ideĆĄ u ozbiljnu borbu za finale konferencije (doduĆĄe, klupa je dosta tanka, a imaĆĄ i problem rupe na bekovskoj poziciji u poÄetnoj petorci).
I jedan savjet. Pazi na minute najboljih igraÄa. Ne moĆŸeĆĄ 2 puta po 48 min jer Äe to dovesti do slabije forme, a prema tome i slabijeg uÄinka tako da kvaliteta igraÄa neÄe doÄi do izraĆŸaja. Idealni raspon minuta po tjednu je, po meni, 60-70, moĆŸda neĆĄto preko 70. DoduĆĄe, igraÄi koji imaju visoku izdrĆŸljivost mogu iÄi preko 70 bez problema, ali treba to drĆŸat ispod 80 u svakom sluÄaju.
Koga se trebaĆĄ Äuvat? Mene naravno ;P
pa dobro, za sebe znam, ali zabrinuo sam se da ima vise nadobudnih poput mene :)
sto se minuta tice, da u trecoj nisam bas mario za to, a sada sam pokusao biti barem priblizno konkurentan i drugu tekmu u nizu pa ce neki dobiti nesto minuta viska.. od iduceg tjedna cu paziti, obecajem!
i da, zar su svi u konfi zbilja tak losi da sam ja jedan od favorita za finale?? kako mi se cinilo na pocetku sezone bit cu sretan ako opstanem!!! skroman sam :D