BuzzerBeater Forums

Hellas - III.9 > Season 69

Season 69

Set priority
Show messages by
This Post:
00
328225.120 in reply to 328225.119
Date: 10/6/2025 3:39:05 AM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αδερφέ... Μα με ταλέντα, μα με πανάκριβους έμπειρους, μα με υψηλόμισθα αστέρια, μα με ισορροπημένη δεκάδα, ο,τι συνδυασμό και στρατηγική μπορείς να σκεφτείς, την έχω δοκιμάσει εδώ και 50 σεζόν για την επιστροφή στην ΙΙ. Τίποτα, μηδέν, τζίφος, καμία σωτηρία. Τελικούς, ημιτελικούς, το ένα το άλλο, αποτέλεσμα μια αιωνιότητα και μια μέρα στην ΙΙΙ και IV κάθε φορά που πάω για restart.

Έχω κουραστεί...................

Καλή επιτυχία στην ΙΙ, θα κερδίσεις αέρα όπως φαινόταν από την αρχή της σεζόν άλλωστε.

ΥΓ. Λύσε μου μια απορία, πώς συντηρείς ρόστερ με μισθολόγιο 400+ χιλιάδων με κλειστό μόνο 18.000 και τόσο χαμηλές τιμές εισιτηρίων;!

Last edited by Jase - Cyprus U21 Coach at 10/6/2025 3:45:12 AM

This Post:
00
328225.121 in reply to 328225.120
Date: 10/6/2025 4:47:41 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
346346
Κοίτα φίλε μπορώ να σε καταλάβω... είναι πολλές οι σεζόν που δεν έχεις καταφέρει να πάρεις την άνοδο, οπότε λογική είναι και η απογοήτευσή σου!!

Πάντως, για μένα η κατάρτιση ενός ρόστερ για άνοδο στη ΙΙ κατηγορία θεωρώ πως είναι σχετικά εύκολη υπόθεση... εκτός αν βρεις απέναντί σου κάποια ομάδα με μεγάλο οικονομικό απόθεμα και δημιουργήσει ρόστερ εξωπραγματικό για την κατηγορία!

Θεωρώ πως με ένα ρόστερ 5 σχετικά δυνατών παιχτών χωρίς υπερβολές οικονομικές, αλλά και με 3 αξιοπρεπείς αναπληρωματικούς μπορείς άνετα να χτυπήσεις την άνοδο!

Όσο για μένα... επέλεξα να επενδύσω πολλά λεφτά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, κάτι που μου έχει ανεβάσει σημαντικά τα εμπορικά έσοδα, τα οποία είναι σχεδόν διπλάσια από τον μ.ο. του πρωταθλήματος!! Και τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι μεγαλύτερα από τον μ.ο., παρότι λες πως είναι μικρό το γήπεδο!!

Καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος το οικονομικό ισοζύγιο ήταν θετικό... αν σε αυτό προσθέσεις τη σχετικά καλή μου πορεία στο κύπελλο, αλλά και στο BB Madness, τότε αντιλαμβάνεσαι πως είχα σημαντικό οικονομικό όφελος κάθε εβδομάδα.

Σίγουρα, μετά τη μεταγραφή του πανάκριβου PF Indalecio Salas το ισοζύγιο γύρισε σε αρνητικό, ωστόσο προτίμησα από το να κάνω μία μέτρια μεταγραφή να πάρω έναν παίχτη που να σταθεί στη ΙΙ κατηγορία!!

Για να το κάνεις, βέβαια, αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις και το κατάλληλο απόθεμα στα ταμεία σου, ώστε να μην αιμοραγείς οικονομικά κάθε εβδομάδα! Τέτοιες κινήσεις γίνονται ΜΟΝΟ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όντας σχεδόν βέβαιος πως θα πάρεις την άνοδο και κατ' επέκταση και το χρηματικό μπόνους, το οποίο σαφώς και είναι πολύ μεγαλύτερο από την όποια χασούρα σου από το ακριβό ρόστερ!!

Αυτές τις λίγες οικονομικές και όχι μόνο συμβουλές από μένα... όποιος θέλει τις κρατάει... όποιος θέλει σχεδιάζει τη δική του στρατηγική... άλλωστε δεν διεκδικώ το αλάθητο και σίγουρα κάποιος άλλος μπορεί να έχει καλύτερο πλάνο για ρόστερ ή για οικονομική διαχείριση!!

From: BBBC

This Post:
00
328225.122 in reply to 328225.121
Date: 10/6/2025 5:35:07 AM
Butcher Bros
III.9
Overall Posts Rated:
00
Όταν λες γηπεδικές εγκαταστάσεις εννοείς έφτιαξες μπουτικ κλπ?
Γιατί κ εγώ έφτιαξα καλύτερο γήπεδο αλλα τα εμπορικά έσοδα δεν αυξανονται πολύ παρά μόνο από τις φανέλες

From: BORBA

To: BBBC
This Post:
11
328225.123 in reply to 328225.122
Date: 10/6/2025 7:18:44 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
346346
Ναι αναφέρομαι σε όλες τις εγκαταστάσεις... γιατί μόνο με το γήπεδο δεν αυξάνονται τα εμπορικά σου έσοδα!