Jasne, że obrońcy których proponuję nie graliby genialnie taktyk zrównoważonych ale dawaliby radę. Tym bardziej jeśli byłaby niemal pewność, że rywal ustawi, że zagramy pod kosz lub jeszcze lepiej zagramy BO lub II jak będziemy sądzili, że będzie raczej obstawiał pod kosz i obstawiał jeszcze tempo.
Jednak faktycznie kilku takich obrońców jak proponujesz by się przydało do grania tax neutralnych. Wtedy do pierwszej piątki jako obrońcy tacy graczy jak opisałeś a jako SF i podkoszowi tacy, ktorych ja proponuję czyli z IS 20 i wtedy też miażdżymy :)
Reasumując jestem za tym by graczy na pozycję SF i podkoszowe robić jak ja proponowałem (oczywiście tacy gracze jak Gorzel, Wasztyl czy Tomanski też by pewnie się łapali do kadry), natomiast jeśli chodzi o obrońców to tutaj dobrze by było podzielić graczy na 2 sposoby treningu: według tego opisanego przez Ciebie i tego opisanego przez Dolara i mnie. Historyków by się jakoś podzieło, np. ci z niskim JR do trenowania jako ci z IS 20 a pozostali różnie, natomiast MVP raczej wszyscy do IS 20 bo do treningu w Twojej wersji zabraknie im potencjału.
Co o tym sądzicie?
Dolar, Banan co Wy na to?
Last edited by Kaznodzieja at 12/17/2014 6:50:20 AM