Е ти сега да не се разсърди нещо, просто казах, как се прави, нито съм ти давал наклон, нито нещо да се заяждам с тебе, дано го осъзнаваш ;)
Твоя работа си е дали ще продаваш, или ще тренираш и точно как, но позволи ми да ти кажа, че практиката е тренера да си каже виждането, пък ти ако искаш си го премести в другия крачол, твое право си е не отричам. Можеш да попиташ в която искаш държава, да ли това е така - правилно ли е или не, е друг въпрос.
Колкото за приемствеността - аз лично не съм имал проблем с Наско, дори за даден играч давамта сме обсъждали как да се тренира, за следващия тренер както сам може да се сетиш, не е моя работа дали ще има

))
Специално за тоя център не знам какво му е историята, но съм сигурен, че точно собственикът си е решил така да го тренира, а не наско да му даде тоя съвет, в това съм 100% сигурен. Така че както виждаш тук е имало нужда да се вслуша човека от даден му съвет, но не би...
П.П.: и пак казвам, този и предишния пост го написах, да кажа как е практика, а не ти да се обиждаш и да даваш леки "заплахи", дет се вика пиийс
Last edited by Mod-raptor666 at 2/20/2012 10:50:02 AM