BuzzerBeater Forums

BB România > U21 S48-49

U21 S48-49 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302338.15 in reply to 302338.14
Date: 12/05/2019 04:18:29
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
din pacate israel ne-a facut zob ne-au batut lejer la 30 de pucnte si am jucat oarecum cu cea mia buna versiune a echipei.
toate ratingurile pe care le vedeti sunt ratingurile maxime. dupa cum se vedem si dupa diferenta titulari vs banca.


urmeaza meciul cu spania unde problemele vor fi aceleasi.

au 4 pivoti cu salarii de 30,30, 40 si 60
iar pe exterior salarii intre 20 si 30.

cel mia probabil vom salva entuziasm pentru meciurile urmatoare.

una peste alta olanda si anglia sunt relativ peste noi. lotul nostru e mai echilibrat. al lor desi e mai bun pare sa aiba minusuri care pot fi exploatate.
o sa discutam intre noi si o sa vedem ce tactica va fi aleasa dar oricum, vom juca ca underdog, asta e clar.

From: Otis

This Post:
00
302338.20 in reply to 302338.19
Date: 12/23/2019 04:06:58
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
mai pe scurt decat jokeru, avem un deficit de skill pe teren si dat fiind ca putni jucatori din u21 sunt o prioritate pentru cluburile lor avem o situatie si mai ingrata.

la nivel de u21 calitatea jucatorilor pe teren e rezultatul eforturilor depuse cu 2 sezoane in urma. anul acest jucatorii cel mai buni sunt cei care sunt antrenati si pt NT ceea ce nu e tocmai optim pentru u21 fiindca antrenamentul NT presupune crestearea unor secundare care amana momentul la care acesti jucatori ajung sa aiba un impact solid, ori la u21, chiar si cu secundare zero, daca au skill principal sunt mult mia buni pt echipa.

astea fiind zise, la anul o sa avem probabil pt prima data in mult timp un lot complet, adica 10 jucatori antrenati in randul lumii care sa fie si in forme, asta fiindca stim exact cine cui apartine. acest fapt e rezultatul muncii depuse inainte de acest mandat cat si al muncii depuse in acest sezon

iar in primul sezon din mandatul urmator o sa avem, dupa estimarile noastre, macar 2 juc de interior cu salarii mari si juc de exterior de calitate ca sa putem sa fim in preajma unul loc 3.




From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302338.21 in reply to 302338.20
Date: 12/23/2019 04:16:57
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
iar ca o comlpetare.
daca pentru unii acest thread e mia greu de urmarit si nu e chiar clar cum se face un lot de u21, fiindca jucatorii vin si ies repede, exista 2 mari abordari:

1) la tari mai mari sunt mai multi useri si ami multi jcuatori disponibili si implicit nu se drafteaza nimic altceva decat MVP si HoF; eu speram ca ptuem fi asa, dar avem putini HoF si cei care sunt mvp nu sunt antrenati la un asa mare nivel, astfel prioritizarea talentului nu e posibila. in tarile mari au asa de mult talent incat e doar o chestiune de preferinta, noi suntem astfel cosntransi sa mergem ep varianta 2


2) la tari mai mici, pt performanta maxima relativa la context, solutia este sa se mearga cu cei mai buni jucatori, chiar daca au potentiall allstar si si-au atins talentul inca de la 20 de ani.

nationalele noastre erau expuse la niste drafturi (succesive) foarte proaste incat trebuie prioritizata cresterea jucatorilor HoF ca macar la NT sa ne mentinem unde suntem. acum ca asta s-a rezolvat oarecum, putem sa mergem pe un mix intre 1 si 2.

astfel selectia anul acest cat si anul viitor pare as fie in felul urmator

7 jucatori , selectati indiferent de potential, care au cel mai mare salariu si skill principal (anul acest am avut doar 2 jucatori non-mvp sau non hof in lot, dar asta se va schimba in curand); acestia probabil vor veni de la ferme

7 jucatori HoF,cei mai talentati, care sa aiba sanse reale la NT. iar daca n-avem 7 HoF vom lua fie cel ami bun HoF din generatie urmatoare sau mvp cei mai de calitate care nu intra in primii 7. acestia chiar daca nu sunt cei mai buni tb jucati mereu cand avem adversari mai slabi sau amicaluri pentru a le da experienta ce le va fi de folos la nt

iar celalalte 4 locuri din lotul de 18 ar trebui rezervate pt salvarea jucatorilor, fie cei antrenati de boti fie cei draftati la echipe in curs de a fi inchise.


in orice caz, acum ca am tras tare cu antrenamentul la acest nivel ar tb sa avem de la anul numai loturi cu juc de 21 de ani, iar singurele exceptii sa fie HoF de 20 de ani fiindca sunt cu adevarat deosebiti si nu avem deja 7 care sa ocupe acele locuri.

iar nu in ultimul rand, e datoria noastra ca comunitate, sa luam ba in utopia ba la club ca o prioritate mai scazuta, dar tot prioritate, un juc de 18 ani, de calitate, macar perenial si sa incercam sa il dam la u21 dupa 3 sezoane de antrenament.
apropae sigur u21 nu va primi juc draftati la 19 ani daca nu au cel putin 67 TSP si care si ala sa fie preferabil pe interior.



Advertisement