BuzzerBeater Forums

Hellas - III.12 > Σεζόν 69 - The naughty season

Σεζόν 69 - The naughty season

Set priority
Show messages by
This Post:
33
327655.160 in reply to 327655.159
Date: 10/10/2025 3:23:03 AM
SymTeam
III.12
Overall Posts Rated:
6161
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Chris με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού. Έχει εκδοθεί Amber Alert για τον πρόεδρο της NikMich. Τελευταία φορά εθεάθη στο parking του γηπέδου του να τρέχει για να γλιτώσει από τις αποδοκίμασιες των ίδιων του των οπαδών. Όλα είναι στον αέρα...

This Post:
11
327655.162 in reply to 327655.161
Date: 10/10/2025 4:57:59 AM
SymTeam
III.12
Overall Posts Rated:
6161
Σίγουρα είναι προβοκάτσια αλλά τον τσιγκλάω λίγο! Χαχαχαχαχα!

Ο Kalanj επιστρέφει σε 2-3 μέρες. Οπότε, αν πάμε σε 3ο παιχνίδι ίσως και να μπορεί να πάρει λίγα λεπτά. Βέβαια, ο στόχος είναι αύριο στην Symia Arena να τελειώσει το θέμα και για αυτό θα παίξω και το τελευταίο μου χαρτί.

This Post:
22
327655.163 in reply to 327655.162
Date: 10/11/2025 9:21:30 AM
NikMich
III.12
Overall Posts Rated:
8989
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NKM Channel, το χάος ξεκίνησε πολύ πριν το τζάμπολ του πρώτου τελικού.
Η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί τέσσερις μέρες πριν.

Ο πρόεδρος της NikMich έμεινε χωρίς ίντερνετ το πρωι της ημερας του τελικου, αποκομμένος από τον έξω κόσμο και τα scouting reports.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση του ίντερνετ που άφησε τον πρόεδρο της ομάδας offline για τέσσερις ολόκληρες ημέρες, ίσως να μην ήταν τυχαία.

Πηγές κοντά στο περιβάλλον του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, Symia, αναφέρουν πως διατηρεί μετοχές στη Vodafone Ελλάδας.

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Το βράδυ πριν τον αγώνα, οπαδοί της SymTeam εμφανίστηκαν έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής και δημιούργησαν επεισόδια.

Ακούστηκαν συνθήματα, κορναρίσματα, και — σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες — εκτοξεύτηκαν ροζ δονητές.

Για λόγους ασφαλείας, η ομάδα αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε πανδοχείο στην κορυφή του βουνού, όπου πέρασε τη νύχτα με σόμπες πετρελαίου και ψυχολογία υπό το μηδέν.

Αποτέλεσμα;

Στο παρκέ παρουσιάστηκε η πιο “εκτός σύνδεσης” NikMich της χρονιάς, με το σκορ να αντικατοπτρίζει περισσότερο την κατάσταση του Wi-Fi παρά την αγωνιστική της εικόνα.

Υ.Γ. Στα σοβαρα τωρα, αψογο το στησιμο του Symia στον πρωτο τελικο, θα κανω μια αναλυση του επιθετικου του στησιματος που ηταν ναι μεν σπρωξιμο στα χαρτια, αλλα ειχε στοιχεια υπομονετικης.

From: TPV

This Post:
11
327655.164 in reply to 327655.160
Date: 10/11/2025 1:07:12 PM
Crab Tigers
III.12
Overall Posts Rated:
3232
Πολλά συγχαρητήρια στη πρωταθλήτρια SymTeam!
Άλλη μια χρονιά που ο πρωταθλητής προκύπτει απο τον μπλε όμιλο.

This Post:
22
327655.165 in reply to 327655.163
Date: 10/11/2025 4:30:00 PM
SymTeam
III.12
Overall Posts Rated:
6161
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια! Αν πρέπει να πω κάτι, είναι φτιάξτε all around παίχτες γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Από κει και πέρα, κρίμα για την NikMich. Όπως έχετε καταλάβει, είμαστε φίλοι με τον πρόεδρο εδώ και πολλά χρόνια και μέσω αυτού γνώρισα και τη σύντροφο μου!

Τέλος, αρκετά με τα σοβαρά…αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνθημα που έκλεψε την παράσταση ήταν το : «Γ… τον με ένα ροζ δονητή, Ασκητή Ασκητή»! Το βράδυ προβλέπεται μεγάλο μιας και ο Πρόεδρος Symia έχει κλείσει πρώτο τραπέζι στον Αργυρο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πλήθος καλλονών ήδη βρίσκεται στο κέντρο και τον περιμένει…

This Post:
11
327655.167 in reply to 327655.165
Date: 10/12/2025 2:02:16 PM
NikMich
III.12
Overall Posts Rated:
8989
Ρε σεις και οι δυο, θα μου λείψετε... μπράβο ρε Symia, αρχικα σου βγάζω το καπέλο για το τρικ στον πρώτο τελικό, ηταν ενα υβριδικό σπρώξιμο μεταξύ υπομονετικης και εσωτερικής επίθεσης με τον Yepes να ξεγελάει την άμυνα μου. Για το 2ο ματς ήμουν σίγουρος γιατί μέσα σε όλα έπεσαν και τα dmi και το 2-0 θα ερχόταν εύκολα.
Ο Garackevicius δεν έφτασε ποτέ το dmi πανω κοντά στα 2 μύρια όπως το περίμενα και έφυγε νύχτα.
Πλέον μένω μόνος μου εδώ, θα κάνω μια βόλτα απο τον όμιλο του Symia να τους προειδοποιησω που μπλεξανε (Αιθίοπας φύλαρχος, ροζ δονητές κλπ) και επίσης περιμένω τον Chris να έρχεται μετά απο κάθε αγωνιστική να μας στέλνει το report του.