BuzzerBeater Forums

BB România > NT s61-62

NT s61-62

Set priority
Show messages by
From: RaresVP

To: Otis
This Post:
00
319606.17 in reply to 319606.16
Date: 10/09/2023 13:51:51
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Felicitari pt munca depusa!
Macar o Romanie sa aiba rezultate! Felicitari! Sezoanele de semanat isi arata roadele

From: Otis

To: Otis
This Post:
22
319606.18 in reply to 319606.16
Date: 10/16/2023 13:08:34
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
Pot doar sa ma bucur ca antrenorul bosniei ne citeste forumul.

Astea fiind zise, meciul de azi a fost complet la.misto. 2 x ghici si TIE ca sa recuoeram ce am pierdut in primele.meciuri. eram cat pe ci sa nimerim ghiciul dar antrenorul advers ne a luat in serios.
Dupa ce i am plesnit acum 2 sez in consolare cnad se laudau cu echipa lor si erau consternati ca i am batut, acum in fiz acelasi scenariu le am imluns respect. Altfel nu juca normal plus ghici, semn de disperare.

Puteam juca in egala masura outside dar e bine ca meciul s a dus mult in directia lor asa, devine outlier, cu ghici ratat si nimerit, cu entuziasm vonsumat si teren.....mult succes in a determina cine e mai bun intr un scenariu de baza. Noi avem o idee mai clara ca ei.
Si ei au mici atuuri in buzunar, dar in caz ca ne reintalnim vom fi pregatiti.

Altfel, ramane sa ne batem sapt viitoare pe teren propriu pt o pozitie buna. Primul tur acasa asigurat. Pt.mai mult trebuia neinfranti. N aveam cum, in special cu consumul de entuzis si caderea de forme din primele sapt.

Ne intereseaza numai rankul in momentulnde fata pt a forta euro. Altfel totul e o mare risipa.

Hai Romania!

From: Cmn90

To: Otis
This Post:
22
319606.19 in reply to 319606.18
Date: 10/18/2023 08:14:24
Overall Posts Rated:
44
Salut,

O sa ma bag si eu in seama ...poate poate se vor lua in considerare cateva observatii din exterior.Tot odata am si cateva afirmatii paote acide dar constructive in acelasi timp zic eu.


1.M-am uitat in ultimele 2 sezoane de meciuri oficiale si am observat ca 80% din tactica de atac e aruncari sau atac in caciula.Ai 10 tactici la alegere .Sunt echipe slabe pe care le poti bate zdravan si cu alte tactici decat cele mentionate anterior.Personal consider ca daca ai o diversitate mai mare in alegerea tacticilor nu o sa mai aiba curaj echipele mici sau cele apropiatye ca valoare sa iti ghiceasca tactica si sa puna in pericol meciuri care pe hartie se pot castiga facil.
In acest sezon te-au prins anglia si suedia complet in meciuri pe care cred ca le puteai castiga si sa si faci economie la entuziasm.

2."Ne intereseaza numai rankul in momentulnde fata pt a forta euro. Altfel totul e o mare risipa." as vrea sa vad ca spui asta si la victorii nu doar dupa ce se pierde un meci.Aici e pur si simplu mentalitatea pe care o urasc din tot sufletul si pe care din pacate o intalnim peste tot in tara .

E aiureala maxima sa vina cineva sa spuna "daca atat s-a obtinut mai mult nu se putea .E fix atitudinea pierzatoare si care totusi a castigat alegerile pentru nationala mica ."Cred ca stim cu totii ca ai dat tot ce e mai bun si daca ceva nu s-a intamplat, daca un meci nu a fost castigat, s-a intamplat fix pentru ca altcumva nu putea sa fie."
Din pacate e atitudinea care caracterizeaza o mare parte din managerii romani din joc.Nu se face treaba asa .@Rares

3.Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu emit niciun fel de pretentie dat fiind ca nu am contribuit la formarea lotului mare ,dar frate ai 16 sezoane consecutive ....ai si alti manageri care au mai multi jucatori la NT decat tine deci au oarecum si ei dreptul sa fie in locul tau.Si au si stiinta jocului nu doar jucatori.Nu cred ca nimeni altcineva nu a dorit sa fie la carma.
Ai pus vreoadata intrebarea in interioarul grupului vostru daca nu vrea si altcineva sa conduca si sa aiba propria gandire ?Dupa cum am spus si cand am vrut nationala mica ,vrei prea mult control si asta nu are cum sa aduca nimic bun.Din niste forumuri inerte cand am scos putin capul afara s-au agitat apele instant ...s-au pus pus grupurile in miscare si asta a fost.
A fost o naivitate din partea mea sa cred ca ma pot lupta cu whatsapp ul dar asta e omul cat traieste invata.

4.Despre selectie.Esti sigur ca ai facut cea mai buna selectie ...adica pe baza calitatilor ?Fara sa supar antrenorul dar aijucator de 104 k salariu in lot .Chiar daca o fi bine construit sunt jucatori de 200 k care nu sunt la nationala de aceeasi varsta si care poate nu sunt motivati sa continue cu antrenamentul cand vad astfel de lucruri.Nu as vrea sa cred ca selectia se face prefererential pe baza de prietenii/antipatii sau exista astelf de chestii drept premiere.
E adevarat ca nu cunosc toate calitatile dar ceva imi spune ca nu vorbesc aiurea.

Ma bucur sa vad managerii ca felicita la victorii cat si la infrangeri.Dar arata exact ca in Coreea de Nord unde daca plange marele conducator trebuie sa planga toata lumea altfel e expediat in Siberia.Nu reusesc sa mi dau seama cum trebuie o saptamana ca sa pregatesti un joc atata timp cat in timpul unei saptamani exista cel putin 2 jocuri oficiale in care jucatorii se pot accidenta si mai exista vinerea cand se schiba formele.Oameni buni e un joc virtual unde trebuie sa studiezi evolutia echipei adverse si managerul in cauza . Faptul ca pe grupul vostru vorbiti zilnic poate despre joc ,nu insemana ca
ca e o pregatire a jocului si vezi doamne asa trebuie sa se ocupe managerul si asa arata el ca e dedicat..@Jokeru


Tot ce am facut a fost sa mi exprim opinia personala dupa ce citesc ocazional forumul.Cred totusi ca mai sunt si altii care vad lucrurile intr-un mod asemanator cu cel pe care il vad eu dar din pacate nu isi exprima parerile .

M as bucura sa vad ca n

From: Otis

This Post:
00
319606.20 in reply to 319606.19
Date: 10/18/2023 10:58:40
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
permite-mi sa te ajut in organizareas gandurilor, fiindca spre deosebire de tine, am dovezi de cate sute de ore am risipit ca sa ajung in pozitia. plus ca o razvratire pe forum la adresa mea intr-adevar n-am avut de ceva vreme.

sa incepem! (https://www.youtube.com/watch?v=iNf_9eeaxMw&ab_channel...)

stiu ca drumul catre selectioner pare simplu, dai register, 1 2 voturi si aia e, dar te asigur ca nu e. poti castiga alegerile cum a fost in franta unde un user care posta doar in meme a castigat, a ratat calificarea la euro ca apoi2 ani mai tarziu cu un selectioner sa castige.

nu le numerotez le pun pe zone.

argumentul experientei tactice, ca aia ma maseaza cel mai mult dpv nervos. sa dai ordine la nivel de d2 nu e acelasi lucru cu d1, asemnea la B3 regular season, b3 la varf.
sa ai jucatori in lot care au secundare mai mari decat principale pe care le-ai vazut in viata ta, iarasi nu e ceva ce acumulezi din neant. [aceasta explicatie era pt userii care sunt la prima echipa sau care n au ajuns niciodata in PO RBBA] in cazul tau te asigur ca n-are nimic in comun a gestiona si intelege dinamica jocului cand ai salarii la 1.7 vs de 1. pe teren la o NT respectabila vorbim de 2 mil

te rog aratami 3 tari din top 20 europene unde posteaza pronosticuri inainte si dupa meci pt comunitate apoi trage singur concluzia. evident ca totul tb sa fie secret, dar ca sa nu para ca e echipa mea, postez si inainte. iar in anumite meciuri stai linisti sunt sacrificate fiindca experienta la varf asta dicteaza.
iarasi zic, diferenta de perspectiva.


nu stiu cum am putea demasca penibilitatea unui astfel de atac virulent la adresa mea, dar pt dragul credibilitatii e amestecat cu unele fata de manageri pe care nu am de gand sa ii mai apar ca stiu si ei sa scrie.

as aprecia niste scuze referitoare la apropoul ca nu s cei mai buni selectioanti fiind decuplat de joc ca deh treaba ta, n-ai vazut ca jocul a lansat acest tool unde poti verifica singur. daca nu vrei sa ti cer scuze ca ai lansat o acuza din paragraf o sa am grija sa pomenesc acest lucru mereu cand am ocazia fiindca o flegma se da mia usor decat o argumentatie. astea fiind zise, fiecare jucator din ce vezi tu acolo in top 20, plus ce vine pe turnanta din urma a fost antrenat cu un input de la 20 la 90%. nu zic ca s jucatorii mei fiindca userii nu sunt marionetele mele, dar meritul n o sa l vezi de la nimeni contestat.

btw, 16 sezoane, da boss, dureaza 12 sa cresti de la 0. nu suntem puerto rico. si doar gandirea paguboasa de a opri jucatorii din antrenat de top ne-a pus in trendul medicoritatii. daa tu mi spui mie ca jucatori ca barsan crezi ca ar mirosi nt azi imi pare rau, esti dishonest cu tine in primul rand. fiecare user care a avut hof a fost consultat si i am explicat sansele si riscurile. motivul pt care gusterii de alta data sunt descurajati e fiindca varful lotului, chiar si la jucatori incompleti a fost impins cu efort maxim de unii useri ca sa ii faca de nivelul chinei, nu ca al scotiei asa cum vor patriotii cu steaguri mocangeala. l-ai pomenit pe radu/jokeru. cere i skills pe pivotul ala care e top 5 salariu in joc si sa mi spui de cate ori ai fost in stare sa numeri acel skill level pe un pivot in joc, indiferent de nationalitate, si btw a crescut 2, falimentand de facto echipa ca sa joace game shape pentru NT. rares e pe aceeasi traiectorie si m ar bucura daca n-ar invoca ca pretext ca e descurajat si sa se orpeasca la 180k salarii.


deci, cu mare efort am crescut o generatiede la 0. primele 8 sezoane au fost de salvat o echipa care efectiv era neantreanata si n am avut nicio jena sa o critic, dar am avut retinere in a baga sub pamant vinovatii. asa ca ce sa zic, invata politics daca vrei sa coinvingi pe altii sa antreneze pt tine. daca nu, joaca te singur, asa cum au patit useri mai dedicati si decat mine si tine care au bagat mia mult efort si au scos mai putin, fiindca e greu cuoamenii.


From: Otis

To: Otis
This Post:
11
319606.21 in reply to 319606.20
Date: 10/18/2023 11:13:51
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
dar asa cum in momentele de glorie nu m ai gasit facand tumbe pe forum, asa iti zic si acum, dupa ce am vorbit probabil cu 75% din comunitatea romaneasca, norocul e ca am dat de oameni de toata cinstea care au rezonat cu proiectul pe care l am propus iar care ajutandu i adesea in optimizarea arenei si a filozofiei tactice au ajuns la un nivel la care toti suntem multumiti.


imi pare rau ca nu sar toti ca focile sa aplaude doar de dragul retoricii de instigare pe care o provoci, de parca am fi pe comment section pe hotnews.

oricum ma adresez celorlalti care citesc. sa stiti ca jobul asta e greu. nu e suficient ca te milogesti de colegi care nu inteleg de ce e bine sa vanda, sau in ciuda argumentelor refuza logica de a antrena in interesul NT. dar la cate 2 sezoane dai de useri neseriosi care fac scandal, iar mai recent vezi si fumigene dn astea care fix dar absolut fix in momentele de asa zisa sincopa incep sa ti testeze rabdarea de a juca.


astea fiind zise, absolut toti care ma cunosc stiu ca dupa ce termin ciclul actualilor antrenabili ma voi opri. urmeaza 2 ani de mega push b3 cu salarii saptamanale de 1.7mil. nationala are o rampa de lansare de inca 6 sezoane cu jucatorii care azi au 25.

dupa aceea va sigur pe toti ca vom reveni la modelul hipersocialist unde si un superstar poate lua steag fiindca am retras implicarea in coordonarea antrenamentului iar cine creste are toate sansele sa ajunga titular, dar intr o nt de 2 lei, fiindca efectiv nimeni nu antreneaza.

cine se va baga la u21 are oportunitatea unui proiect asumat de la 0. sa si creasca singur o generatie pe care sa si o duca in ***3 ani calendaristici*** din viata lor sa si asume meritul ca ei au facut o.

(!) erata la e greu. e foarte greu sa te bazezi la NT pe jucatori in forma daca sunt ai unor straini cu alta agenda de antrenat. si eu spre exemplu am distrus un sarb in interesul clubului. echipa de top mondial, juc de 5 mil, dar pt mine s-a meritat. noua nu ne face nimeni asta fiindca tot lotul e nationalizat 100%


jocul asta e o sursa de frustrare care in cel mai bun caz te tine pe 0. faptul ca am contribuit la singura medalie din istoria acestei tari va ramane mereu drept singura memorie net positive. si repet, daca te deranjeaza ca oamenii se bucura, o sa ii cenzurez la preferinta ta, sa mi dea doar mie pe mail daca e. (zic asta fiindca asta e nivelul de absurditate la care vorbim)

iar nu in ultimul rand, du te frate si candideaza unde vrei. ia o si pe asta daca vrei. daca nu intelegi ca faci mai mult rau decat bine n-ai decat. sunt de acord ca e nevoie de concurenta. am lucrat ca inspector de concurenta, te cred. dar ce faci e gaslighting si concurenta neloiala. asta asa ca sa imbinam pamfletul cu realitatea.

tot ce pot sa zic e ca astpt cu interes un sir constant de astfel de incurajari pe care le voi cataliza in energie pozitiva, iar de fiecare data cand vom realiza ceva am sa ti multumesc pt motivatia data.


am scris pe larg ca sa nu crezi ca te evit sau ca o joc ca politicianul. expresia e "don't feed the trolls"dar poate asta va inhiba alti oameni are nu stiu ce vor.

altfel am sa le aduc aminte inca o data tuturor ca in istoria recenta, doar tu ai sabotat o nationala a RO in plin mandat din motive exclusiv egoiste, soldat prin referendum basescu style unde lumea n a vrut sa valideze cvorumul la referendum, celalat fiind un cheater care folosea NT precum propria utopia si evident a fost banat. pur si simplu asta a fost calitatea pe care comunitatea a meritat o.

asa cum s-a mai zis, nu ma consider arogant si nici entitled, doar ca am dedicat prea mult timp jocului. nu regret nicio secunda timpul petrecut explicand inclusiv asa zisilor dusmani sau antipatici chestii utile.

deci ma repet si pt cei care n au uramrit 5 ani de efort, va rog pregatiti va proiectele ca sa preluati nt. altfel doar veti fi administratori de insolventa a NT RO, cu dezamagirile aferente ale comunitatii.

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
319606.22 in reply to 319606.21
Date: 10/18/2023 12:49:08
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
completari:
lotul la orice NT il puteti deduce cu acest tool. (https://nt.buzzerbeater.com/) ani de zile se folosea BB scout, cu care cautam juc pt u21 si apoi nt. gratie lobbyului facut pe forumul selectionerilor, s-a integrat in joc. am facut lobby pt transaparenta, fiindca daca nu se vede, nu exista. precum aerul, sau credinta, whichever suits you.

rog sa nu rostogoloiti prostii zicand ce se putea face in meciul x sau y. daca nu te ai uitat la formele de la acel moment ca sa comentezi fix atunci chiar e fake news si ar tb raportat ca atare. si chiar daca ai pune in balanta dmi si forme, jucatorii nostri nu s interschimbabili, ca asa a fost planul. nu ne scaldam in mediocritate ci in specialisti.

n-am nimic cu niciun user desi unii s-ar putea sa creada asta. iar postarea de mai sus e pur si simplu o reintarire a ceea ce cred, respectiv ca:
1. ipocrizia etica efoarte mare.
2. jignirea userilor care si asa posteaza rar sau nu vad forumul deloc e pur si simplu face rau.
3. spectrul ca sunt 10 tactici de jucat e un adevar la fel de mare ca si faptul ca pamantul e rotund. asigur ca exista un contingent mare de useri care vor sa auda pareri despre cum functioneaza toate tacticile.
4. ce inseamna "apropiat ca valoare" e cumva cel mai volatil element din joc unde daca te minti pe tine ca esti bun sau te pacalesti ca ala e prost, deschizi usa pt infrangeri de nu le intelegi , desi toti cei din tribuna stiu.


astea fiind zise, mesajul de instigare cat si raspunsurile va asigur ca fac mai mult rau decat bine si chiar ne arunca inapoi cel putin ca entuziasm daca nu si ca implicare. cu toate frustrarile aferente inteleg ca e treaba liderului sa ia bobarnace in cap de la hateri, dar sa numesti pe restul de parca sunt in koreea mi se pare ca cumva reflecta si parearea ta despre comunitate. care poti sa zici ce vrei despre venituri si realiari externe (btw, hat tip din nou lui vikings pt bbm2 pt care inca crede ca sunt rautacios cu el pe subiect, desi e singura realizare cu victorie la nivel de club din RO, inca) totusi comunitatea face ceva.

ca nu fac toti. ca suntem o micronatiune ce va fi absorbita in 10 sezoane...aia e mai mult vina jocului ca are penetratie digitala mica in RO.


din pacate voi asimila orice critica, orice apropo si orice insulta fiindca imi pasa sa citesc, mai simplu fiind sa nu mi pese dar cu certitudine nu voi raspunde. adevarat sau fals, retorica cu potential de fake news in spatiul liber pur si simplu va avea de csatigat fiindca astia suntem. in abia 30 care intra pe site, sa vedem ca sunt cativa care mai mult prefera sa nu si asume rolul de instigator.


m-ai prins intr-un moment in care chiar n-aveam nevoie de pseudo-smerenie imprastiata pe forum, dar poate ca daca vezi si real (down) side te gandesti de 2 ori inainte la ce vrei sa transmiti. altfel, din respect fata de moderatorii forumului (in ciuda typos), ma orpesc aici.


astfel, ca intotdeauna, dar acum cu disclaimer actualizat,
Hai Romania (dar numai in masura intereselor care ne favorizeaza)

From: Starstr3k

This Post:
11
319606.23 in reply to 319606.19
Date: 10/18/2023 15:48:53
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Te salut,

de obicei nu-mi place sa scriu pe forum, mi se pare o pierdere de timp, mai ales pentru o astfel de comunitate. Tu doar imi intaresti acest sentiment.


Chiar daca sunt prieten cu Titus si in afara jocului, incerc sa fiu impartial, dar imi e incredibil de greu, in special cand vorbesti numai abureli si prostii.

Intr-adevar, comunicarea cu Titus poate fi dificila, pentru ca este un tip temperamental, dupa cum se observa si in reactia sa, dar sa acuzi faptul ca si-a ”impus” un anume monopol asupra nationalei, este o mare prostie. Cei mai buni jucatori au fost mereu in lot, din pacate niciun alt user n-a venit cu o alta ”piesa”, macar comparabila...


Interesul tau pentru comunitatea BB RO e absolut 0. Ai vrut sa devii selectioner U21 si n-ai crescut un jucator, pana si ce ai draftat, ai vandut.
Cu antrenamentul la fel, in perioada ta de varf ai facut un jucator cu OD 7, nici Luxemburg nu mai joaca cu asa ceva. Cam ala ar fi fost nivelul si cu useri ca tine in jurul nationalei.


De ce de 5 sezoane, doar Titus castiga de titlul RBBA si a jucat si o semi finala de B3?

S-a facut si aici monopol?:))))

Urmareste sa vezi toate echipele de varf din Romania, sunt si au fost tot cele care au avut jucatori romani in lotul NT, nu a concurat nimeni cu alti jucatori romani mai buni, care din pacate n-au facut parte din lot...pentru ca nu exista, dar vor exista, odata cu caderea nationalei


Esti simpatic cu astea 10 tactici, cred ca te-ai reapucat prea brusc, ce jucai tu acum 20 de sezoane nu este valabil si acum. Cam 3-4 tactici sunt cu adevarat competitive, asta nu o zic eu, dar nu cred ca te-ai lovit de ele...

Referitor si la faptul cu jucatul predominant cu inside, nu tine in niciun fel de preferinte sau lipsa de orizont. Asta doar daca ai reusi sa analizezi echipa lui de club, ai observa ca e predominant pe stil exterior si are jucatori ce fac parte si din lotul NT, din care cel putin unul, iti garantez ca ar fi titular pe outside si in lotul Chinei

Din pacate deciziile finale sunt numai ale lui, sustinut de majoritatea comunitatii in astea 16 sezoane. Baga cateva conturi la caldurica de pe acum si poate iti iese la alegeri. Sunt unii de fac asta de cand e jocul asa, de ce nu si tu?

Legat de jucatorul meu de 104k salariu, iti spun doar ca va fi varful de lance al echipei mele cand voi castiga B3 in cateva sezoane. Nu vreau sa sun prea optimist, dar ce sa fac, ma ajuta si istoricul asta...

Jucatorii de 26-27 de ani cu 200k salariu, de zici ca nu fac parte din lot, este datorat faptului ca sunt sub nivelul actual si doar vor scadea lotul nationalei cand echipa actuala va imbatrani.
Scaderea nationalei va fi treptata peste 3-4 sezoane Sper sa ne poti salva tu, ai ceva timp pana atunci...




Te astept la top, jos acolo, vad ca iti e chinuitor...

Mult succes!



From: Otis

This Post:
00
319606.24 in reply to 319606.23
Date: 10/18/2023 15:56:14
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
Pt a evita confuzie
Jucatorul cel mai tanar are cel mai bun atac din lot.
A crescut in salariu in tjmpul sezonuinde la elasticul pe OD. Od jucabil in meciurile cu miza cea mai mica sau unde putea fi adcuns , asta fiindca juc guards ne au expirat.


Nici n am simtit nevoia sa ii apar reputatia lui cernat, pur si simplu ala va fi singurul marcator elite in istoria romaniei, duoa ce remus a facut numai lucruri laudabile, gen neamtu si preda. Dar pt cine nu stie, numelea alea pot fi si de pokemon.

From: Cmn90

To: Otis
This Post:
11
319606.25 in reply to 319606.22
Date: 10/19/2023 06:39:32
Overall Posts Rated:
44

Omule,

Esti intr-un intuneric total.Vezi ca si calul ,doar inainte fara sa faci un minim efeort pentru a intelege ce a vrut sa sublinieze interlocutorul .Din postarile tale imi dau seama ca aacest joc si-a pus amprenta pe tine mai mult decat e necesar.Nu sunt vreun psiholog dar totusi ti-as recomanda o discutie cu cineva de specialitate ......maestre esti intr0un mediu virtual...chiar daca ti-ai castiga existenta din acest joc nu ar trebui sa reactionezi in modul in care o faci .Mi as dori sa vad ca transformi criticile in energie pozitiva ,dar la modul in care raspunzi nu esti in stare de asa ceva...

La tine orice observatie e ''hate".Cum sa fiu invidios pe o persoana ca tine .....ma bucur caa nu sunt ca tine......de cand te stiu pe forumurile acestui joc tot ce ai facut a fost sa improsti cu ura ,venin ...in mod gratuit.

Tu chiar nu observi ca nimeni altcineva decat grupul tau nu raspunde la postarile tale..nu te felicita la victorii .ma intreb din ce cauza .....aici as vrea sa vina 30-40 useri care v-au sustinut in alegeri si sa ma contrazica ,sa spuna ca nu am dreptate ,ca tu esti doar vreun sfant persecutat de raii pamantului.Nu cred ca o sa fie greu sa dati mesaje.

Nu crezi ca e nesimtire sa spui ca iau in deradere comunitatea ....cand eu nu am nici o treaba cu nimeni decat cu oameni care in loc sa incerce sa poarte un dialog obiectiv nu fac decat sa atace necontrolat.(la tine ma refer sa fim clar intelesi).Faza cu Coreea se referea strict la tine ai o pozitie de dictator ,punct. Nu te pot vedea ca un reprezentant al comunitatii ,punct de vedere personal.

Ai in tine un sarcasm/narcisism de prost gust ca doar "cainii latra ,ursul trece " asa zice proverbul.

De unde ai tras concluzia ca as vrea nationala mare (mi a ajuns cu mizeria pe care ai facut-o cand am candidat pt cea mica )....ca vreau sa candidez..sau alte chestii....am specifat ca nu am vreo contribuitie la formarea lotului. Am spus clar ca daca intradevar sunteti o echipa asa inchegata ar fi benefic sa fie o rotatie la carma nationalei sa fie mai multe idei nu doar ale tale.A ti muncit mai multi la acest proiect nu doar tu si toti aveti aceleasi drepturi.

Degeaba tot vii cu multumiri catre cei care te ajuta pentru ca in sinea ta doar tu contezi .Nimeni altcineva .

Vorbesti de ipocrizie cand tu esti liderul absolut ...ma faci pe mine egoist.....sa ies si sa imi cer scuze de la tine ?Ma faci instigator pt ca mi-am spus parerea sau ca am pus niste intrebari pe care cred ca si lea-r pune oricine.

Zi mi la ce iti fac concurenta neloiala...

Cat despre sezoanele mele la u21....boss e de prost gust ce faci ...am explicat si acolo ce am vrut sa fac ...cine vrea sa se uite..se uita ..nu pui in evidenta ca totusi am avut un prim mandat onorabil ...tu si aghiotantii tai extrageti doar ce credteti ca va convine ..SABOTAJ? Totusi am avut parte de aprecieri de la alti manageri .Pe atunci nu erai asa vocal.

Sincer imi parea rau ,pentru ca s-ar putea sa citeasca si altii de prin alte tari ce scriem pe aici .Dar tot raul din aceste post uri ti se datoareaza tie in mod special datorita modului in care stii sa porti o conversatie.

From: Otis

This Post:
00
319606.26 in reply to 319606.25
Date: 10/19/2023 07:02:15
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
N am ce sa comentez in ceea ce priveste nealinierea asteptarilor tale sociale vis a vis cum se desfasoara lucrurile in joc. Am inteles prsctic ca partea cu koreea era soft etichetare de dictator, sa merg la psiholog (in sens priorariv).

Eprea criptica expresia cu intuneric total, dar asta e, n am sa aflu.

Succes mai departe in ceea ce faci, in afara de a da aprecieri nesolicitate.

Sanatate si numai bine.

From: Cmn90

This Post:
00
319606.27 in reply to 319606.23
Date: 10/19/2023 07:34:26
Overall Posts Rated:
44
Vezi ca prietenul tau imi resprosa ca nu respect comunitatea .Vad ca pentru tine e o pierdere de timp comunitatea .Incerca sa fii mai respectuos ,ca sa nu ti iei vreo gheara de la el:))

Degeaba tot incerci sa-i tii partea ca e impulsiv,ca e sensibil sau alte alea.Sunt fix calitatile pe care nu trebuie sa le aiba un asa zis lider.Nu mai vorbesc de mentalitatea din lumea a treia de care inclusiv tu dai dovada.

Daca tot mi ai consutat istoricul de antenament si de vanzari ar trebui sa vezi ca mi am vandut jucatorii dupa ce am vazut cum se pune problema in momentul alegerilor pt u21.

Nu am cum sa antrenez pentru cineva care nu ia in considerare parerile altora.Asa ca am ales sa antrenez pentru mine .Am avut intentii sa cresc juacatori ,mi am sacrificat si veniturile echipei ca sa pot face asta .La fel am facut si cand am avut u21 in sezoanele 40.Deci termina cu mancatul ca nu e cum zici tu.Cat despre u21 Luxembourg.Nu ar trebui sa i desconsideri ca s-ar putea sa ne bata sapatamana viitoare cu jucatori de 20 ani.

Cu sezoanele ale "5" care momentan sunt 4 las-o mai usor .Trebuie castigat al cincilea ..ma gandesc ca nu se pune de un blat ca sa nu suparam liderul suprem:)) .Fii mai atent la afirmatii.

In plus vezi ca in sezoanele in care erau mai multi manageri implicati Titus era un manager mediu cel mult daca ne uitam la performantele individuale de atunci.Poate intre timp o fi mancat jar si s-o fi transformat ,bravo lui.Cat despre monopol e cat se poate de prezent datorita faptului ca nu se accepta idei altele decat ale voastre.

Cat despre tactici si despre faptul ca sunt simpatic,citeste boss ce scriu folosesteti intelectul ca sa intelegi ce am vrut sa spun si dupa aia comentteaza.Cand am luat RBBA acum multe sezoane aveam bugete mai mici(sub 700k) decat celalalte echipe o echipa mult mai tanaraa o arena cu sub 15000 locuri dar un management superior.Si era mai multa competitivitate decat acum orice ai spune tu.


Di pacate ma repet deciziile sunt doar ale lui.Repet din pacate.Legat de jucatorul tau pentru care te ai aprins asa tare cu cel mai bun atac ...bla bla.Ai cel mai bun atac si l folosesti de 3 ori ca rezerva in meciuri cu echipe slabe.Bine asa .Ca "va fi" inca nu este varful tau de lance nu e relevant pentru mine .

Bravo tata.Daca spuneai ca a fost selectionat ca sa deruteze alti manageri sa i faci sa creada ca nu ai altceva sai faci sa creada ca esti slab..era mai credibil Titus.

Tine pentru tine tacticile cu echipe multiple .Vad ca esti bun la asa ceva .Poate daca o sa numaram voturi la alegeri si manageri activi o sa constam ca sunt mai multe voturi decat alegatori ...ca in Caragiale si o sa ne tavalim pe jos de ras.


Si in final "Te astept la top, jos acolo, vad ca iti e chinuitor..." .Boss am facut o perfomanta pe care nu a mai facut o vreun manager de atunci .Din liga a patra la castigarea RBBA in 7 sezoane .Cu resurse limitate.

Deci ar fi bine sa fii mai retinut in previziuni ca o sa dai foarte prost daca vin eu din liga in 5-6 sezoane si te scutur bine de tot de acolo de la "inlatime" de unde esti tu acum.Atunci o sa spui ca esti dezinteresat de joc si ca nu mai ai ce sa dovedesti .Momentan nu vad cum te ajuta asa mult istoricul.Poate e bine sa sa speri dar vezi ca amicul tau e mult mai dotat intelectual decat tine si tot nu a reusit sa ia B3 .E alta rasa de manageri acolo.Dar bafta iti urez.



Impresia pe care o am in acest moment e ca discut cu persoane care sunt inca in intretinerea parintilor si nu sunt constienti de ce spun sau de ceea ce fac.Asta e ce vad eu din post urile voastre imaturitate ..

Acum daca am fost acid ....nu o sa imi cer scuze ....trebuia si tu sa iti formulezi cuvintele intr un mod mai responsabil.

Pe viitor daca mai raspudeti am rugamintea sa stati pe acel grup intern al vostru si sa ajungeti la un numitor comun cand va expuneti gandurile.Este penibil sa postati unul dupa altul la intervale de 5 minute .


Advertisement