Dzie艅 14 (Sobota 31 Pa藕dziernik 2020) : Wyst臋py za po艣rednictwem (https://www.buzzer-manager.com)Wyniki kolejkiART-CENTRUM TEAM 101 -
Wataha Wroclaw 118Partizan Kopytkowo 83 -
99 Problems 126Gorania Jagodniki 91 - Pruszcz All Stars 72
Ja, lepszy. 95 - Widzew 艁贸d藕 84
AveSilesia 80 -
Zalew Koszyce 93Flash Slupsk 83 -
Magic Gortat Team 89Penetratory 86 -
KKS Brda 88WTKAnwilWloclawek 114 - Orze艂 Legionowo 96
Najlepsze dru偶ynowe osi膮gni臋cia kolejkiPunkty : 126 : 99 Problems
Zbi贸rki : 53 : Penetratory
Asysty : 30 : 99 Problems
Przechwyty : 9 : Magic Gortat Team, ART-CENTRUM TEAM, WTKAnwilWloclawek
Zablokowane rzuty : 10 : 99 Problems, WTKAnwilWloclawek
Najlepsze indywidualne osi膮gni臋cia kolejkiPunkty : 54 : G. Gardzielewski (Penetratory)
Zbi贸rki : 22 : C. N煤帽ez (Widzew 艁贸d藕)
Asysty : 11 : O. Forcas (ART-CENTRUM TEAM)
Przechwyty : 3 : L. Ruisheng (Wataha Wroclaw), A. V玫sandi (Gorania Jagodniki), G. Abramowski (99 Problems), S. Boyle (ART-CENTRUM TEAM), T. Yiatzoglou (Widzew 艁贸d藕), Y. Shekhurin (Widzew 艁贸d藕)
Zablokowane rzuty : 3 : F. Pustu艂a (Wataha Wroclaw), J. Jeffers (Partizan Kopytkowo), I. M谩ri谩ssy (Pruszcz All Stars), G. Abramowski (99 Problems), T. Seung Mee (WTKAnwilWloclawek), H. Quanzheng (WTKAnwilWloclawek), I. Nguette (WTKAnwilWloclawek), M. Virkute (Ja, lepszy.)
Najlepsza pi膮tka kolejkiPoint Guard : M. Virkute (Ja, lepszy.) (44 Punkty, 4 Zbi贸rki, 6 Asysty, 1 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 47
Shooting Guard : G. Gardzielewski (Penetratory) (54 Punkty, 7 Zbi贸rki, 3 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 43
Small Forward : T. Seung Mee (WTKAnwilWloclawek) (30 Punkty, 5 Zbi贸rki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 25
Power Forward : A. V玫sandi (Gorania Jagodniki) (29 Punkty, 17 Zbi贸rki, 1 Asysty, 3 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 40
Center : G. Abramowski (99 Problems) (27 Punkty, 11 Zbi贸rki, 8 Asysty, 3 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 45
MVP kolejkiM. Virkute (Ja, lepszy.) (44 Punkty, 4 Zbi贸rki, 6 Asysty, 1 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : 47
Najs艂abszy wyst臋p kolejkiM. Barquero Estevan (KKS Brda) (0 Punkty, 0 Zbi贸rki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywno艣膰 : -6
Wszystkie rodzaje statystykZawodnik, kt贸ry zapomnia艂 zdj膮膰 r臋kawic zimowych : F. Pustu艂a (Wataha Wroclaw), J. Janke (Orze艂 Legionowo) : 6 Straty
Zawodnik dostrze偶ony przez s臋dziego : T. R盲kk枚l盲inen (AveSilesia), S. Gioia (Flash Slupsk) : 6 Faule
Iron man : F. Pustu艂a (Wataha Wroclaw), T. Kalvik (Orze艂 Legionowo), M. Kies (Orze艂 Legionowo), B. Dukowski (Pruszcz All Stars), G. Abramowski (99 Problems), N. Guolei (Widzew 艁贸d藕), T. Yiatzoglou (Widzew 艁贸d藕), A. Stratton (Widzew 艁贸d藕), C. N煤帽ez (Widzew 艁贸d藕), M. Vohrer (Flash Slupsk), G. 艩ilkauskas (Flash Slupsk) : 48 Minuty
Snajper : T. Seung Mee (WTKAnwilWloclawek) : 6 3 punkty
Najlepszy zawodnik : Z. Mokras (99 Problems) : Ocena : 17.5
Najs艂abszy zawodnik : J. Szabla (Penetratory) : Ocena : 5.5