Takže máme rozlosovanie MS. Po postupe na MS na nás už čakajú súperi vyššej kategórie. Na prvý pohľad sa mi zdala skupine celkom fajn, ale keď som sa zamyslel, tak ani nie:)
Srbsko - na posledných MS nás porazili a začal sa náš pád, z ktorého sme sa neprebrali už. Máme im čo vracať. Ťažký úvod sezóny. Srbi boli na posledných MS vyradení Čínou v semifinále a v minulej sezóne ME skončili celkovo 5. keď okrem suverénneho Fínska ich zdolali o 1b Chorváti, ktorí sa tak dostali na ich úkor do semifinále.
Taiwan - po Číne prebral titul v Ázií a v minulej sezóne neprehral. V prípravákoch pred MS zdolal opäť aj Čínu aj majstra z USA. Je kandidátom na titul MS.
Argentína - majster Ameriky. Porazili vo finále aj majstra sveta z USA..
Chorvátsko - finalista ME spred sezóny. V minulej medzisezóne sme s nimi hrali 2 prípravné zápasy, oba sme prehrali.
Alžírsko - Africký vicemajster. Mal by to byť najľahší súper, avšak ako to už poznáme, posledné zápasy v skupinách bývajú ťažké. Súper už bude asi vyradený, tak zahrá CT a to sa hrá ťažko..
Ako vidíte, čaká nás ťažký turnaj. Ďalej postupujú štyria a prenášajú si výsledky so sebou. Hrá sa teda o každý bodík a každý zápas hrá rolu. Skóre rovnako.. Bez foriem to naozaj nepôjde. O ambíciách nebudem hovoriť, bol by som rád keby sme zahrali svoje maximum s tým najlepším, čo máme a nemuseli sme hrať s druhou vlnou..
Začíname v pondelok, držte palce!
Last edited by LA-zajino at 2/10/2015 4:29:08 AM
1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching