Witam,
Od momentu spadku z II ligi nie napisałem złamanego maila ani do gracza ani na forum, ale po utrzymaniu się podziele się z wami jednak moimi spostrzeżeniami dot. 2 ostatnich sezonów
sezon 19 - po upragnionym awansie okazało się, że BB nie jest tym czym powinno być. Gracze lig wyzszych od 2 grają często systemem : 1 mecz pełnym składem, nastepny mecz kompletne rezerwy lub wogole wystawienie graczy od sparinów co wiąze się z porażka nawet 130 punktami.
Szczerze myślałem , że BB jest symulatorem zarządzania drużyna koszykówki. 2-ga liga pokazuje, że często nie ma to nic wspólnego z tym czego oczekiwałem
Przestałem sie logować i zaniechałem dalszej gry.
sezon 20 - po spadku trafiłem na jedną z silniejszych 3 lig i nie logując się regularnie (brak motywacji) udało mi się jedynie pozostać (po barażach)
Mam nadzieję, ze znajde motywację i powalczymy w nadchodzącym sezonie ale takie patenty jak ustawianie meczy pod porażkę / nie wystawianie wogole składu na mecz, fatalnie (baznadziejnie) obliczone zapełnianie hali w 3 lidze (jesli w 2 lidze do najgorszej druzyny przychodzi po 12k ludu to dlaczego w 3ciej spadek siega 4600 widzow przy nawet nizszych cenach z bilet)
Niech mnie ktos poprawi bo do tej pory sądzę, że nie przemyślane są przeliczniki przychodów i wydatków w tej grze a prowadzenie druzyny jest jak walka o przetrwanie
Pozdrawiam