Здравейте ,
Малко преди първия ни мач ми се иска да драсна няколко реда за състоянието на отбора .
Ще започна от центъра и тежкото крило - имаме страхотен център -Гинчев , такъв който аз в нашия младежки отбор не съм виждал , а съм ил няколко пъти скаут и един път треньор . Специални благодарности на мениджъра му Garich за усилията , които полага . На тази позиция имаме и прилични смени .
Тежкото крило - това е едната язва . Не намирам типично тежко крило , така че ще се наложи да позваме някой от центровете ни .
Лекото крило - тука нещата са по средата т.е. имаме нещо , което можеше да е малко по-добре , но можеше и да е по-зле .
Плеймейкър - тука е другата ни язва . Разполагаме с играчи , които имат или защита или пас . Ще трябва да избирам между паса и защитата и определено мисля да заложа на защитата.
Атакуващ защитник - тука нещата мисля , че са добре и имаме прилично АЗ . Смените за гардовата двойка ще са проблем вероятно .
Като обобщя всичко мисля , че може да имаме приличен сезон , но ще бъде много трудно да се преборим с двата фаворита - Испания и Франция .
Какво да очакваме от следващите поколения - тъй като започнах с нулева информация използвах NT scout онлайн версията , за да потърся играчите . За 20 годишните сложих минимална заплата 8000 , а за 19-годишните 6000(ако не се лъжа). Излязоха общо 12 играча - 6 на 20 години и 6 на 19 . Всичките са високи момчета . Мое мнение
, е че тази заплата от 8000 е доста под долния праг за 20 годишен играч . Определено не съм оптимист за близкото бъдеще . Не на какво се дължи това - слаб драфт , липса на мениджъри , които да тренират ... Ако колегата преди мен може да даде някаква информация , защо се е получила тази дупка , ще съм му благодарен .
На края искам да кажа , че съм говорил в мъжкия треньор и момчетата с висок потенциал ще се тренират от самото начало както той реши , а аз ще използвам каквото мога от тях .
Успех на всички в играта !
Last edited by Baluka at 5/20/2019 9:45:02 AM