Отчетоха като моя грешка,че 18 и 19 годишните изобщо не съм ги гледал. Но дори да бях може би щях да имам различна визия за тяхното развитие от тази с ,която идваш ти и пак нямаше да е ок

Хубаво е,че коментираме защото така с участието и на други ,които вярвам че ще се включат можем да се обединим около някаквако мнение за стратегия относно развитието на националните отбори. За мен е странно за 40+ сезона ,младежкия отбор веднъж да е минавал първата фаза на европейско първенство. И това не е само до брой активни мениджъри,защото съм сигурен ,че има страни (без да съм проверявал) ,които имат сходна бройка юзъри (както е модерно да се казва) но са постигнали в някакви периоди по-добре резултати. Не говорим да сме супер-сила ,но поне няколко избухвания за тези години трябваше да имаме. Явно не можем да се организираме като хората, и ти си прав изобщо няма значение кой ще бъде мениджър ако няма натренирани играчи. А затова трябват разговори, определено има знаещи и можещи мениджъри, няма да ги изброявам за да не пропусна някой, но Гарича дето е шеф на Гинчев , дори играе от около година мисля и вече има резултат. Има и други по -нови хора, които биха тренирали според мен,а и от по-динозаврите в играта също. Така,че е крайно време да спрем да говорим,че няма играчи ( което е факт) и да се запитаме първо защо няма, чакаме да дойде някой италианец или китаец да ни каже как се тренира ли? И второ да започнем да подобряваме качеството и да издигнем националните отбори на едно по-високо ниво. Като тук дори няма значение какви резултати ще има този или другия сезон, въпроса е да направим така,че който и да е мениджър начело да разполага с отбор,който да мачка слабаците и да играе като равен със силните. Тогава ще можем да коментираме ,че евентуално този мениджър не става или онзи е объркал състава и тактиката. В момента живеем в някаква атмосфера на примирение,че толкова ни е потенциала и приемаме за ок 3 място, а то не е ок, и не трябва да бъде, сигурен съм.че и за теб не е ок, защото дори 10 активни да сме можем да надскочим сегашното си ниво, а всеки от нас има достатъчно знания за играта и е обидно за толкова сезони да нямаме развитие.