Aby som doplnil tie postupy do 2 divízie
Sú 4 divízie z ktorých dokopy vypadne 20 tímov a sú nahradené tímami z 1 a 3 divízie.
Z 1. Vypadne 5 tímov (2 automaticky z posledných miest a 3 z baráže)
Čiže je 15 slotov pre tímy z 3 divízie. Máme 2 ligy v D3 populované hráčmi, čiže len tieto sa berú do úvahy.
Teraz na vzorec istotu postupu má víťaz z play off. Následne najlepší tím zo základnej časti, ktorý nepostúpil priamo. Čiže napr ak v niektorej lige skončil tím 22-0 a prehral finále, pravdepodobne postúpi. A teda to, že aký tím je najlepší v divízii, je vzorec celkový win-lose a v prípade remízy rozdiel skóre.
Čiže na postup z D3 ti stačí byť v top 13 tímoch na postup (2 idú priamo).
Čo sa týka motivácie a demotivácie. Ja som tu asi 5-7 (v decembri 2 roky) sezón, čiže nie tak dlho.
Tie výsledky v d2 sú na začiatku deprimujúce ale, vieš hrať na prekvapenia. Plus vždy tam bude viac tímov podobnej kvality, resp nie až s takým skokom. Skús sa sústrediť na tieto. Ak budeš mať dobré formy a náladu, vieš prekvapiť podobne ako sa mne podarilo minulú sezónu v play off
BBM je tiež fajn, tam sa dá dobre experimentovať a dostať z tímu úplné maximum.
U21 tréning ten si nevyžaduje až takú infraštruktúru a investíciu, za promotion bonus do d2 by si mal mať dosť na 5 6 alebo aj 6 6 trénerov. Čo bude úplne v pohode.
A teda špecialitka čím som sa ja zabavil je fórum. Pri prvom drafte som mal šťastie na 10 potenciál a chcel som ho trénovať... na čo mi Zajo povedal, že to je blbosť, prd tomu rozumiem a mám ho predať (dobre spravil, mal pravdu). A tak som prvých pár sezón strávil na fóre a hľadal som info o každej skrytej mechanike (a že ich vôbec nie je málo) a toto bola fakt zábava pre mňa. Zistiť prečo sa trénuje najprv 1v1f skoro vždy, vzťahy medzi atribútmi atď.