Точно Data science мисля да се хващам да уча. База данни и аз съм направил, макар че е елементарна - на Excel, като хората трябва сами да си копи-пействат играчите в нея
(https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M2WglmEL71Bo8cTfrt...). Дали ще се използва не знам. Ти казваш, че имаш готов сайт, Baluka казва, че е правил нещо, така че може и да не се наложи. Все пак ако има нещо автоматично (което да изисква само BB-логин) със сигурност ще е по-добро от моето решение.
Но база данни наистина трябва да има. За да може по-добре да се сравняват минали периоди. Що се отнася до изискванията - таргет трябва да има според визията на треньора. До колко е изпълним таргета много зависи от това какви играчи ще дойдат от драфта. Ако по-голяма страна може да си позволи по-висок таргет, очевидно нашият ще е по-нисък.
И за да съм съвсем по темата да споделя разочарованието си, че Гинчев вече пета поредна седмица не вдига никакво умение, чудя се на какво се дължи това (не е стигнал тавана на развитие, поне според ББ мениджъра 89-97%):
24.5.2019 г. Един на Един за Нападатели (48 минути)
17.5.2019 г. Един на Един за Нападатели (48 минути)
10.5.2019 г. Наказателни Удари за Отборна Тренировка (39 минути)
07.5.2019 г. Навърши 21 години.
03.5.2019 г. Наказателни Удари за Отборна Тренировка (48+ минути)
26.4.2019 г. Борби за Ц / ТК (48+ минути)
19.4.2019 г. Борби за Ц / ТК (48+ минути)
↑повиши нивото си↑ Борби от страхотно на чудесно.
12.4.2019 г. Борби за Ц / ТК (48+ минути)
↑повиши нивото си↑ Борби от сензационно на страхотно.
Last edited by Garich at 5/24/2019 11:48:45 AM